Sold out

Analóg, mutatós barométer

24 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVTA29.4010.B Kategória:
Leírás

Analóg, mutatós barométer

 • MÉRETE: átmérő 140 mm, 232 g
 • ANYAGA:  sárgaréz, üveg
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ismerje meg ezt a sárgarézből készült analóg barométert, mely nem csak praktikus eszköz a mindennapokra, hanem egyben stílusos kiegészítője is lehet otthonának vagy irodájának. Ez a különleges légnyomás mérő eszköztökéletes választás mindazok számára, akik a vitorlázást, a vízparti életmódot kedvelik, valamint azoknak, akik exkluzív lakberendezési tárgyakat keresnek.

Mi teszi különlegessé ezt a barométert?

 1. Elegancia és stílus: A sárgaréz kivitel elegáns megjelenést biztosít, tökéletesen illeszkedve az otthon vagy iroda díszítéséhez.
 2. Pontosság és megbízhatóság: A 140 mm átmérőjű analóg műszer pontosan méri a légnyomást, így mindig naprakész információt nyújt az időjárás alakulásáról.

Miért válassza ezt a barométert?

 • Praktikus és dekoratív: Nem csak a légnyomás mérésére szolgál, hanem otthona vagy irodája dísze is lehet.
 • Tartós és minőségi Anyagok: A magas minőségű sárgaréz biztosítja a hosszú élettartamot és az időtálló megjelenést.
 • Stílusos kiegészítő: Egyedi és stílusos megjelenésével tökéletesen illeszkedik otthona vagy irodája enteriőréhez.
 • Pontos időjárás információ: Segítségével naprakész információt kap az aktuális légnyomásról, segítve az időjárás előrejelzésében.
 • Könnyű használat: Egyszerű kezelhetősége miatt bárki számára könnyedén használható.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy stílusos és praktikus tárggyal gazdagítsa otthonát vagy irodáját. A sárgarézből készült barométer nemcsak egyedi megjelenést biztosít, hanem hosszú távú használatot is garantál.

Legyen Öné ez a különleges légnyomásmérő eszköz!

Ne maradjon le erről a különleges termékről. Tegye kosarába a sárgarézből készült analóg barométert még ma, és élvezze annak praktikumát és stílusát mindennapjaiban. Biztosítsa otthonának vagy irodájának ezt az egyedi és stílusos kiegészítőt, mely garantáltan emeli a környezet színvonalát.

Használati útmutató a légnyomásmérő készülékhez:

 

Fontos:A barométert használat előtt állítsa be!
Fűtőtest közelségét és a közvetlen napsütést mellőzzük.
Barométert először az ön helyi magassági viszonyai szerint kell beállítani. Érdeklődje meg a környék aktuális légnyomási értékét (a Meteorológiai Intézetnél, Interneten: www.met.hu , helyi rádióadó). A beállítási csavart (melyet a műszer hátlapján találhat meg) kis csavarhúzóval óvatosan csavarja jobbra, amíg a mutató a megérdeklődött értékkel megegyezik. Túlcsavarás elkerülendő!
Gyenge kocogtatással és utána igazítással még pontosabban lehet beállítani.

Barométer működése:

Barométer a légnyomást Hekto-Pascalban (hPa), millibarban (mb), inchben (in), higany milliméterben (mmHg) mérheti. A légnyomás megfelel a minket körülvevő levegőréteg súlyával és függ az időjárástól, valamint a helyi magassági viszonytól. A légnyomási ingadozások megfigyelése lehetővé teszi az időjárási előrejelzést. Az aktuális légnyomást az állítómutatóval megjelöljük és megfigyelhetjük a változásokat.
Esés (süllyedés)-rossz idő
Hirtelen visszaesés -zivatar, vihar
Emelkedés-javuló időjárás
Gyors emelkedés-rövid időn belül szép időjárás

 

Az analóg barométert ajánljuk

 1. Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak, akik szeretik a vízparti életmódot, a vitorlázást, és olyan tárgyakkal szeretnék körülvenni magukat, amelyek ezt az életérzést tükrözik.
 2. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Olyan személyek számára, akik különleges, egyedi lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, amelyek kiemelik az enteriőr eleganciáját és stílusát..
 3. Meteorológiai iránt érdeklődésűek: Azok számára, akik érdeklődnek az időjárás előrejelzés iránt, és szeretnének egy megbízható, hagyományos eszközt otthonukban.
 4. Különleges ajándékként: Tökéletes ajándék lehet azoknak, akik egy egyedi és praktikus tárgyat keresnek születésnapra, évfordulóra, vagy bármely más különleges alkalomra.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak