Sold out

Barométer tölgyfából

15 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVTA45.1000.01 Kategória:
Leírás

Barométer tölgyfából

  • MÉRETE: átmérő 12,1 x 4,1 x 13,3 cm Műszer átmérő 108 mm, 178 g
  • ANYAGA: fa, sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Fedezze fel ezt az elegáns és praktikus barométert, amely tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának. Klasszikus kialakítása és modern funkcionalitása révén ez a műszer nemcsak dekoratív, hanem hasznos társ is a mindennapokban.

A barométer 108 mm átmérőjű, súlya csupán 178 g, így könnyedén elhelyezhető bármilyen falon. A termék fából és sárgarézből készült, elegáns megjelenésével bármelyik helyiség dísze lehet. Egyesíti magában a hőmérséklet és a légnyomás mérésének funkcióit, így mindig képben lehet az aktuális időjárás változásait illetően.

Ez a mérőműszer ideális választás azok számára, akik szeretik a tengeri tematikát, és szeretnék ezt otthonukban vagy munkahelyükön is megjeleníteni. A pontos hőmérsékleti és légnyomási adatoknak köszönhetően mindig naprakész lehet az időjárás változásait illetően, akár otthon, akár irodában tartózkodik.

A termék elegáns megjelenése és precíz működése révén tökéletes választás mindenki számára, aki szereti a stílusos és egyben hasznos tárgyakat. Könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen felszerelhető, a fa és sárgaréz kombinációja pedig hozzájárul, hogy minden helyiségben jól mutasson.

Rendelje meg most ezt a stílusos és hasznos barométert, hogy otthona vagy irodája stílusos kiegészítőjévé váljon. A pontos hőmérsékleti és légnyomási adatok révén mindig naprakész lehet az időjárás változásaival kapcsolatban.

Ne várjon tovább, tegye a kosarába ezt az elegáns mérőműszert, és élvezze annak praktikumát és stílusát mindennap! Kattintson a „Kosárba” gombra, és rendelje meg most!

Használati útmutató barométerhez


Fontos:A barométert használat előtt állítsa be!
Fűtőtest közelségét és a közvetlen napsütést mellőzzük.
A műszert először az ön helyi magassági viszonyai szerint kell beállítani. Érdeklődje meg a környék aktuális légnyomási értékét (a Meteorológiai Intézetnél, Interneten: www.met.hu , helyi rádióadóknál). A beállítási csavart (melyet a műszer hátlapján találhat meg) kis csavarhúzóval óvatosan csavarja jobbra, amíg a mutató a megérdeklődött értékkel megegyezik. Túlcsavarás elkerülendő!
Gyenge kocogtatással és utána igazítással még pontosabban lehet beállítani.

Barométer működése:

A légnyomást Hekto-Pascalban (hPa), millibarban (mb), inchben (in), higany milliméterben (mmHg) mérheti. A légnyomás megfelel a minket körülvevő levegőréteg súlyával és függ az időjárástól, valamint a helyi magassági viszonytól. A légnyomási ingadozások megfigyelése lehetővé teszi az időjárási előrejelzést. Az aktuális légnyomást az állítómutatóval megjelöljük és megfigyelhetjük a változásokat.
Esés (süllyedés)-rossz idő
Hirtelen visszaesés -zivatar, vihar
Emelkedés-javuló időjárás
Gyors emelkedés-rövid időn belül szép időjárás

A barométert ajánljuk:

  1. Vitorlázás és tengerészet rajongói: Azok számára, akik szenvedélyesen érdeklődnek a vitorlázás és a tengerészet iránt, ez a barométer tökéletes otthoni vagy irodai kiegészítő lehet, mivel tengeri hangulatot áraszt.
  2. Lakberendezési dekorációként: Olyan személyek, akik különleges, elegáns lakberendezési tárgyakat keresnek otthonuk vagy irodájuk számára, és szeretnék növelni otthonuk stílusát és hangulatát.
  3. Ajándékként: Ideális választás lehet ajándékként is, különösen azok számára, akik érdeklődnek az időjárási jelenségek iránt, vagy akik szeretik a praktikus, mégis stílusos otthoni kiegészítőket.
  4. Időjárás iránt érdeklődőknek: Azok számára, akik érdeklődnek az időjárási változások iránt, és szeretnék szemmel követni azokat saját otthonuk kényelméből.
  5. Hagyományos stílust kedvelőknek: Azoknak, akik a hagyományos, klasszikus stílusú tárgyakat részesítik előnyben, és szeretnék otthonukat vagy irodájukat ezzel a stíluselemmel gazdagítani.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. TN