Sold out

Réz időjárás állomás

17 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVTA20.3006.32 Kategória:
Leírás

Beltéri időjárás állomás

Technikai adatok:

 • MÉRETE: 14,7 x 4,3 x 13,6 cm, 200 g
 • ANYAGA: sárga réz
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ismerje meg ezt a stílusos, beltéri időjárás állomást, amely tökéletes kiegészítője lehet mindazoknak a helyiségeknek, ahol a tengeri és vitorlás életmód jegyeit szeretné érvényesíteni. Legyen szó akár otthoni, akár irodai használatról, ez a készülék nemcsak funkcionális, hanem esztétikai értékkel is bír.

Mit kínál ez az időjárás állomás? Képzelje el, hogy kézben tart egy olyan eszközt, amely nemcsak a pontos időjárási viszonyokat mutatja, hanem otthona vagy munkahelye díszévé is válik. A készülék a beltéri hőmérséklet, páratartalom és légnyomás mérésére szolgál, így mindig naprakész információkat szolgáltatva az aktuális időjárási helyzetről.

Miért válassza ezt a terméket? A sárgarézből készült, elegáns kialakítású időjárás állomás nemcsak praktikus, hanem kiváló minőségű és tartós is. Mérete ideális ahhoz, hogy bármely szobában könnyen elférjen, legyen az nappali, hálószoba vagy iroda. Kompakt mérete ellenére, a 200 gramm súlyú állomás stabilan állítható fel bármilyen felületen.

Milyen előnyökkel jár a használata? A stílusos megjelenés mellett a készülék segítségével könnyedén nyomon követheti a beltéri időjárási viszonyokat. A pontos méréseknek köszönhetően minden nap képben lesz azzal kapcsolatban, milyen a hőmérséklet, a páratartalom és a légnyomás otthonában vagy irodájában.

Miért érdemes most megrendelnie? Ez az időjárás állomás nemcsak a mindennapok hasznos kiegészítője, hanem egy igazán különleges és mutatós darab is. Ne várjon tovább, tegye kosarába ezt a különleges terméket még ma, és élvezze annak minden előnyét!

  • Használati útmutató időjárásjelző készülékekhez:
   Fontos:A barométert használat előtt állítsa be!
   Fűtőtest közelségét és a közvetlen napsütést mellőzzük.
   Barométert először az ön helyi magassági viszonyai szerint kell beállítani. Érdeklődje meg a környék aktuális légnyomási értékét (a Meteorológiai Intézetnél, Interneten: www.met.hu , helyi rádióadóknál). A beállítási csavart (melyet a műszer hátlapján találhat meg) kis csavarhúzóval óvatosan csavarja jobbra, amíg a mutató a megérdeklődött értékkel megegyezik.
   Túlcsavarás elkerülendő!
   Gyenge kocogtatással és utána igazítással még pontosabban lehet beállítani.
   Hőmérő és higrométer gyárilag van beállítva.
   Az utána állítást hasonlítsa össze egy jól működő készülék értékével.
   A mutatószerkezet eltérései a hátoldalon lévő beállítási csavar óvatos csavarásával lehet utána igazítani. Higrométert regenerálódás érdekében csavarjuk évente egyszer 30 percre nyirkos ruhába.
  • Barométer működése:
   Barométer a légnyomást Hektó-Pascalban (hPa), millibarban (mb), inchben (in), higany milliméterben (mmHg) mérheti. A légnyomás megfelel a minket körülvevő levegőréteg súlyával és függ az időjárástól, valamint a helyi magassági viszonytól. A légnyomási ingadozások megfigyelése lehetővé teszi az időjárási előrejelzést. Az aktuális légnyomást az állítómutatóval megjelöljük és megfigyelhetjük a változásokat.
   Esés (süllyedés)-rossz idő
   Hirtelen visszaesés -zivatar, vihar
   Emelkedés-javuló időjárás
   Gyors emelkedés-rövid időn belül szép időjárás
  • Hőmérő és higrométer:
   A hőmérő Celsius fokban (C) vagy Fahrenheitben (F) méri a hőmérsékletet.
   A szobahőmérséklet ellenőrzése jobb közérzetet biztosít, valamint már 1 C-os
   csökkenésnél 6-ig fűtési költsége takaríthat meg vele.
  • A higrométer a levegő relatív (viszonylagos) nedvesség tartalmát méri.
   Helységekben a nagyon száraz levegő ártalmas az egészségre, de a növényekre is, fapadlózatokra és antik bútorokra úgyszintén káros. Ideális hőmérséklet és levegő páratartalom helységekként használat szerint változó:
   Lépcsőház 15 fok C 40-60%
   Hálószoba 16-18 fok C 50-70%
   Konyha 18 fok C 50-70%
   Lakószoba 20 fok C 40-60%
   Fürdőszoba 23 fok C 50-70%
   Ha a higrométer hibásan működik (feltűnően eltérő értéket mutat
   pl.:10-20% vagy 80%), akkor szükség lehet az újrakalibrálása:
   Helyezzen a higrométer hátoldala alá egy jól átnedvesített kendőt 30 percre.
   A 30 perces periódus letelte után a készüléknek 95%-os páratartalmat kell mutatnia.
   Ha a mutatott érték több mint +/-5-el ettől eltér, akkor a hátoldali csavart /csavarhúzóval/ finoman forgatva állítsa be a 95%-ot.
   Ezután a higrométer ismét normálisan fog működni.A szabadban felszerelt, tájékoztat az időjárási helyzetről.

 

 

A beltéri időjárás állomást ajánljuk

 1. Vitorlázást kedvelőknek: Azok számára, akik szenvedélyesen kötődnek a vízparti élet és vitorlázás világához, ez a stílusos időjárás állomás tökéletes kiegészítő lehet otthonukban vagy hajójukon.
 2. Exkluzív lakásdekorációként: Olyan személyek számára, akik figyelmet fordítanak otthonuk stílusos és egyedi berendezésére, különösen ha szeretik a tengerészeti tematikát.
 3. Irodai dísztárgyként: Üzleti vezetőknek vagy irodákban dolgozóknak, akik elegáns és praktikus dísztárgyat keresnek az irodájuk számára, ami emeli a munkakörnyezet színvonalát.
 4. Ajándékként: Tökéletes ajándék lehet születésnapra, évfordulóra vagy üzleti partnereknek, különösen ha személyre szabott gravírozással teszik még egyedibbé.
 5. Időjárási körülmények iránt érdeklődőknek: Olyan személyek számára, akik érdeklődnek a meteorológia iránt, és szeretnék otthonukban pontosan nyomon követni a beltéri időjárási viszonyokat.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak