Időjárás állomás 3 részes

21 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVTA20.1002.03 Kategória:
Leírás

IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS 3 RÉSZES

  • MÉRETE: 270 x 110 mm, Műszerek átmérője 70 mm, 430 g
  • ANYAGA: fa dió, sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Fedezze fel az elegancia és funkcionalitás tökéletes harmóniáját időjárás állomásunkkal.

– Miért válassza ezt az időjárás állomást?

Gondosan kiválasztott termékünk több mint csak egy eszköz – ez egy stílusos kiegészítő is otthonába vagy irodájába.otthona. A rusztikus, mégis modern dizájnnal rendelkező, fa dió anyagból készült időjárás állomásunk nemcsak hasznos információkkal szolgál, hanem elegáns megjelenésével emeli agy munkahelye atmoszféráját.

– Mi teszi különlegessé ezt a terméket?

A klasszikus dizájn tökéletes harmóniában van a modern technológiával. A barométer, higrométer és hőmérő együttese lehetővé teszi az időjárás különböző aspektusainak pontos követését. A hőmérő -30 és +50 fok közötti tartományban méri a hőmérsékletet, a higrométer 0-100% közötti páratartalmat mér, míg három műszer nagy, 70 mm átmérőjű kijelzővel rendelkezik, amelyen az időjárási tendencia ikon található. A minőségi anyaghasználat és a pontos mérések biztosítják, hogy hosszú távon is megbízható társa lesz.

Akár otthona kényelmében, akár az irodában tölti napjait, az időjárás állomásunk segít Önnek a környezeti változások nyomon követésében. A pontos adatoknak köszönhetően mindig felkészülten vághat neki a napnak, legyen szó akár a hétvégi kirándulás előkészületeiről, vagy a munkanap során szükséges környezeti feltételek biztosításáról.

– Miért fogja szeretni ezt a terméket?

A praktikum és a stílus ritkán találkozik ilyen szorosan, mint ebben az időjárás állomásban. A rusztikus, mégis modern megjelenés minden otthon vagy iroda díszévé válik, míg a megbízható, pontos adatok biztosítják, hogy mindig naprakész maradjon az időjárás változásaival kapcsolatban.

Amikor ezt az időjárás állomást választja, nemcsak egy hasznos készüléket szerez be, hanem egy stílusos lakberendezési tárgyat is, ami emeli otthona vagy irodája presztízsét. Az időjárás változásainak pontos követése mellett, a termék rusztikus megjelenése minden tekintetet magára vonz majd.

– Miért éppen ez az időjárás állomás?

Az időjárás állomásunk tökéletes választás azoknak, akik stílusos, de praktikus megoldásokat keresnek. A hármas műszerrendszer lehetővé teszi, hogy otthona vagy irodája mikroklímáját pontosan kövesse, míg a rusztikus dizájn különleges hangulatot kölcsönöz a környezetnek.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, válassza az elegancia és a praktikum tökéletes egyensúlyát képviselő időjárás állomásunkat, és élvezze az időjárás változásainak pontos nyomon követését stílusos környezetben.

Használati útmutató időjárásjelző készülékekhez:
Fontos:A barométert használat előtt állítsa be!
Fűtőtest közelségét és a közvetlen napsütést mellőzzük.
Barométert először az ön helyi magassági viszonyai szerint kell beállítani. Érdeklődje meg a környék aktuális légnyomási értékét (a Meteorológiai Intézetnél, Interneten: www.met.hu , helyi rádióadó). A beállítási csavart (melyet a műszer hátlapján találhat meg) kis csavarhúzóval óvatosan csavarja jobbra, amíg a mutató a megérdeklődött értékkel megegyezik.

Túlcsavarás elkerülendő!
Gyenge kocogtatással és utána igazítással még pontosabban lehet beállítani.
Hőmérő és higrométer gyárilag van beállítva.
Az utána állítást hasonlítsa össze egy jól működő készülék értékével.
A mutatószerkezet eltérései a hátoldalon lévő beállítási csavar óvatos csavarásával lehet utána igazítani. Higrométert regenerálódás érdekében csavarjuk évente egyszer 30 percre nyirkos ruhába.

Barométer működése:
Barométer a légnyomást Hekto-Pascalban (hPa), millibarban (mb), inchben (in), higany milliméterben (mmHg) mérheti. A légnyomás megfelel a minket körülvevő levegőréteg súlyával és függ az időjárástól, valamint a helyi magassági viszonytól. A légnyomási ingadozások megfigyelése lehetővé teszi az időjárási előrejelzést. Az aktuális légnyomást az állítómutatóval megjelöljük és megfigyelhetjük a változásokat.
Esés (süllyedés)-rossz idő
Hirtelen visszaesés -zivatar, vihar
Emelkedés-javuló időjárás
Gyors emelkedés-rövid időn belül szép időjárás

Hőmérő és higrométer:
A hőmérő Celsius fokban (C) vagy Fahrenheitben (F) méri a hőmérsékletet.
A szobahőmérséklet ellenőrzése jobb közérzetet biztosít, valamint már 1 C-os
csökkenésnél-ig fűtési költséget takaríthat meg vele. A higrométer a levegő relatív (viszonylagos) nedvesség tartalmát méri. Helységekben a nagyon száraz levegő ártalmas az egészségre, de a növényekre is, fapadlózatokra és antik bútorokra úgyszintén káros. Ideális hőmérséklet és levegő páratartalom helységekként használat szerint változó:
Lépcsőház 15 fok C 40-60%
Hálószoba 16-18 fok C 50-70%
Konyha 18 fok C 50-70%
Lakószoba 20 fok C 40-60%
Fürdőszoba 23 fok C 50-70%

Ha a higrométer hibásan működik (feltűnően eltérő értéket mutat pl.:10-20% vagy 80%), akkor szükség lehet az újrakalibrálása:
Helyezzen a higrométer hátoldala alá egy jól átnedvesített kendőt 30 percre. A 30 perces periódus letelte után a készüléknek 95%-os páratartalmat kell mutatnia. Ha a mutatott érték több mint +/-5-el ettől eltér, akkor a hátoldali csavart /csavarhúzóval/ finoman forgatva állítsa be a 95%-ot. Ezután a higrométer ismét normálisan fog működni.A szabadban felszerelt, tájékoztat az időjárási helyzetről.

A három részes időjárás állomást ajánljuk:

  1. Vitorlázóknak: Azok számára, akik a vízparti életmódot és a vitorlázást kedvelik, ez az időjárás állomás tökéletes kiegészítő lehet otthonukban vagy hajójuk fedélzetén. A pontos hőmérséklet, páratartalom és légnyomásmérések segítségével mindig naprakészek lehetnek az időjárás változásait illetően.
  2. Kültéri tevékenységekhez: Azoknak, akik szeretik a kerti munkát, a szabadban történő tevékenységeket vagy gyakran szerveznek szabadtéri rendezvényeket, ez az időjárás állomás hasznos eszköz lehet a tervezéshez, segítve őket az időjárás-előrejelzés pontos követésében.
  3. Otthoni vagy irodai dekorációként: A home office-ban vagy irodai környezetben dolgozók számára az időjárás állomás elegáns és praktikus kiegészítő lehet, amely segít a munkakörnyezet kellemesebbé tételében, valamint a munkavállalók jólétét és kényelmét is szolgálhatja.
  4. Lakberendezési tárgyként: Azok számára, akik különleges figyelmet fordítanak otthonuk vagy irodájuk stílusára és dekorációjára, ez az időjárás állomás nemcsak hasznos, hanem elegáns dísztárgy is lehet, amely tökéletesen illeszkedik a modern vagy rusztikus belső terekbe.
  5. Ajándékként: Tökéletes ajándék lehet azok számára, akik egyedi és praktikus meglepetést keresnek születésnapra, évfordulóra vagy üzleti partnerek számára. Különösen azoknak ajánlott, akik érdeklődnek a meteorológia, a természet vagy a vízparti élet iránt.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak