Mini vitorláshajó makett 7cm

1 890 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R10258 Kategória:
Leírás

Mini vitorláshajó makett technikai adatok:

  • MÉRETE: 7 × 2 × 8 magas cm /db
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • TERMÉKLEÍRÁS: Kézzel festett és készített vitorlás makett.
  • Fontos információ: Az ár egy darab hajómakettre vonatkozik.

Az elegáns Mini vitorláshajó makett, mindössze 7 centiméteres méretével, az aprólékos tervezés és kivitelezés csodálatos példája. Ennek az apró mesterműnek az ötvözete a hagyományos hajókészítési technikáknak és a modern gyártási eljárásoknak biztosítja, hogy minden egyes részlete tökéletesen kidolgozott és élethű legyen.

A csíkos fa test és az újrafelhasznált vitorlavászonból készült vitorlák lenyűgöző kontrasztot alkotnak. De nem csak a szépsége miatt különleges ez a termék. Az ultra kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhol helyet kapjon – legyen az egy könyvespolc, íróasztal vagy akár egy autó műszerfala. Ezen kívül tökéletes ajándék lehet vitorlázás szerelmeseinek vagy azoknak, akik értékelik az apró, de figyelemre méltó műalkotásokat. Ez a fa vitorlás makett nem csak egy dísztárgy; egy kis művészeti alkotás, amely képes megragadni és magával ragadni a szemlélődő figyelmét.

 

A mini vitorláshajó makettet ajánljuk

  • Dekoráció kedvelőknek: Azok számára, akik egyedi és karakteres tárgyakat keresnek otthonuk díszítéséhez, ez a makett a tökéletes választás. A Mini vitorláshajó apró mérete ellenére is képes hozzáadni egy kis tengeri hangulatot bármilyen belső térhez.
  • Gyűjtőknek: A hajómodellek és más aprólékosan kidolgozott műtárgyak gyűjtői számára ez a termék egy újabb gyöngyszem lehet gyűjteményükben. Annak ellenére, hogy kis méretű, a makett részleteiben és kidolgozottságában nem ismer kompromisszumot.
  • Ajándékot Keresőknek: A Mini vitorláshajó makett tökéletes ajándék olyan személyek számára, akik értékelik a kézzel készített tárgyakat és azoknak, akiknek szenvedélyük a tenger vagy a vitorlázás. Nem csak karácsonyra vagy születésnapra, hanem bármilyen alkalomra kiváló meglepetés lehet.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak