Sold out

Hajó palackban 20 cm

5 490 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R116003 Kategória:
Leírás

HAJÓ PALACKBAN

  • A palack mérete: 20 x 8 x 6,50 cm /db
  • A vitorlás színe: fehér
  • Fontos Információ: Az ár egy darab termékre vonatkozik.

Ez a hajó palackban olyan kifinomult dísztárgy, ami azonnal az érdeklődés középpontjába kerül, amint szemünk megpillantja. A 20 cm-es, gondosan megalkotott mestermű nem csupán egy egyszerű tárgy, hanem a kézművesség, a türelem és a művészet olyan páratlan ötvözete, ami évszázadok óta foglalkoztatja és elvarázsolja az embereket. Azoknak készült, akik értékelik a részletes kidolgozást, a kézi munka hitelességét és azokat a történeteket, amelyek minden egyes makettből sugárzik.

Elképzelni sem tudjuk, milyen kézügyesség, precizitás és odafigyelés szükséges ahhoz, hogy egy teljes hajót elhelyezzünk egy üvegpalackban. Ez a 20 cm-es dísztárgy esetében a kis hajó minden egyes elemét, a vitorláktól a kötélzetig, egyenként és különös gonddal alkották meg. Az eredmény egy lenyűgözően részletes mini hajómodell, amelyet egy kristálytiszta üvegpalackban helyeztek el, mintha egy másik világban úszna, távol a valóság zajától és rohanásától.

Ezt a hajót az üvegben építik meg, finom és hosszú csipeszek, szögek, fogók , drótok segítségével. Gondos és óvatos munkát valamint sok türelmet igényel. Az üveg parafadugóval van lezárva. Mivel az építőnek rengeteg türelemre van szüksége egy ilyen remekmű elkészítéséhez, a palackba zárt hajó makettet más néven türelemüvegnek is nevezik.

Ennek a dísztárgynak az előnyeit kiemelve érdemes megjegyezni, hogy ez a makett sokkal több mint egy egyszerű dekoráció. Elsőként, azonnal magára vonzza a figyelmet, és egy beszélgetés indítópontja lehet. A vendégek, barátok és családtagok egyaránt el lesznek ragadtatva a látványtól, és kíváncsiak lesznek arra, hogy hogyan került a hajó a palackba. Nem csupán a szemet gyönyörködteti, de a képzeletet is serkenti, elkalauzolva minket távoli tengerekre és kalandokba.

Ez a 20 cm-es hajó palackban kitűnő ajándék szeretteink számára. Minden alkalomra tökéletes, legyen az születésnap, évforduló, házasság vagy csak egy egyszerű ‘köszönöm’ gesztus. Az ajándék, melyet soha nem felejtenek el, és amely a polcon, az asztalon vagy az íróasztalon is kiválóan mutat.

A hajó palackban kiváló minőségű fából és üvegből készült, így garantáltan tartós és hosszú élettartamú. Az üvegpalack vastagsága és a hajó anyagának minősége biztosítja, hogy ez a különleges tárgy generációkon keresztül örökölhető legyen. A precízen kivitelezett hajó részletei és a palack kristálytiszta minősége összehoz egy valóban lenyűgöző műalkotást.

A hajó palackban egy olyan tárgy, amely önmagában egy történettel rendelkezik. Amikor ránézünk, az ember szinte hallja a tengert, a vitorlák suhogását, és érzi a sós levegőt az arcán. Ez a dísztárgy nem csupán egy hajót és egy palackot tartalmaz, hanem az összes kalandot, utazást és felfedezést, amelyeket a hajózás évszázadok alatt magával hozott. Egy olyan darab, ami örökké emlékeztet minket a kaland szépségére, a felfedezés örömére és az emberi képzelet és kézügyesség csodáira.

 

Ezt a palackba zárt hajót ajánljuk:

  • Azoknak, akik szenvedéllyel gyűjtenek tengerészeti és hajózási tárgyakat.
  • Olyanoknak, akik minőségi és egyedi ajándékokat keresnek olyanoknak, akik értékelik a kézműves munkát és a történelmi tárgyakat.
  • Otthoni vagy irodai dekorációként, ha fontos, hogy a környezetünkben stílusos és karakterrel bíró tárgyak legyenek.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. Hamar megkaptam és nagyon tetszik