Sold out

Fekete Gyöngy kalózhajó 23cm

9 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám R111023 Kategória:
Leírás

Fekete Gyöngy KALÓZHAJÓ

  • MÉRETE: 23 × 4,5 × 22,5 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

A hajómakettet a Fekete gyöngy” ihlette.  Kitalált „indiaman” típusú hajó (18. század vége / 19. század eleje).  A Fekete Gyöngy kalózhajó makett a kaland és a rejtély megtestesítője, ami azonnal elrepíti a képzeletet a tengeri kalóz legendák izgalmas világába. Ez a különleges modell, mely a filmsorozatból is ismert hajót ábrázolja, a karizmatikus és félelmet nem ismerő kalózok korát idézi, akik a tengeren szabadságot és kincseket keresve élték életüket.

A makett minden egyes eleme a kiváló minőség és a részletek iránti figyelem jegyében készült. Az autentikus faanyagból készült hajótest, a finoman megmunkált vitorlák és a pontosan rekonstruált ágyúk és egyéb részletek egy olyan lenyűgöző és élethű modellt alkotnak, amely minden szögből a valódi Fekete Gyöngy hajó lenyűgöző megjelenését tükrözi.

A sötét, de elegáns színvilág és a drámai design tovább erősíti a modell vonzerejét, amely minden tekintetben kielégíti a tenger és a kalandok iránt rajongók igényeit. A Fekete Gyöngy kalózhajó makettje ideális választás mindazok számára, akik szeretnének egy darabot a kalózlegendákból otthonukban, és élvezni akarják annak varázslatát és izgalmát nap mint nap.
Dekoratív, teljesen összeszerelt hajómakett festett fából. A jellegzetes fekete vitorlák pamutból készülnek.

A Fekete Gyöngy kalózhajót ajánljuk:

  • Dekorációs Elemeket Keresők számára: Azok számára, akik szeretnék otthonuk vagy irodájuk atmoszféráját egy kis kalanddal és misztikummal fűszerezni, a Fekete Gyöngy makett tökéletes választás. Egyedi és látványos dísztárgyként funkcionál, ami azonnal magára vonja a figyelmet.
  • Művészet és Kézműves Munka Rajongóinak: Azoknak, akik értékelik a precíz kézműves munkát és a részletes, gondosan kidolgozott alkotásokat, ez a makett nagyszerű befektetés lehet. A Fekete Gyöngy minden apró részlete a minőségi kézművesség iránti elkötelezettséget tükrözi.
  • Film és Kalózrajongóknak: Ha valaki különösen szereti a „Karib-tenger kalózai” filmsorozatot és az azzal kapcsolatos relikviákat, a Fekete Gyöngy makettje érdekes és értékes tárgy lehet a számára, amely mindig emlékezteti a film izgalmas pillanataira és karaktereire.

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak