Antik zsebiránytű napóra
Magazin

GRAVÍROZHATÓ IRÁNYTŰ, MINT CÉGES AJÁNDÉK

Gravírozható iránytű, amely irányt mutat!

Jobb adni, mint kapni – tartja a közmondás. De valljuk be, ez akkor igazán élvezetes, ha olyan ajándékot találunk, ami különleges, hasznos és maradandó darab. Ez pedig nem jön létre varázsütésre!

Gondolt már arra, milyen lenne, ha a céges év végi köszönetnyilvánítás igazán emlékezetes és egyedi módon valósulna meg?

Az év vége közeledtével a legtöbb cégvezető azon gondolkozik, hogy hogyan is köszönhetné meg munkatársai odaadó és kitartó egész éves munkáját, valami különleges aprósággal.

– Hogyan köszönhetném meg egyedülálló módon csapatomnak azt a sokmindent amit tettek a fejlődésért?

– Mivel köszönjem meg alkalmazottaimnak az elkötelezettségüket és áldozatkészségüket?

Önben is felmerülnek ezek a kérdések, de nem tudja mi a tökéletes választás?

Szerencsére idén nem kell tovább gondolkodnia a válaszon!

Itt az idő, hogy idén meglepje kollégáit egy tárggyal, ami nem csupán használati eszköz, hanem mélyebb üzenetet is hordoz!

Ha Ön nem elégszik meg a közhelyes, sablonos megoldásokkal és szeretné kifejezni ezt az év végi céges ajándéka kiválasztásával, akkor bízza ránk a feladat megoldását!

Sárgaréz iránytű és kulcstartó

Sárgaréz iránytű és kulcstartó

Új fejezet kezdődik az évzáró ajándékozásban!

Van egy innovatív ötletünk azok számára, akik valami egyedülállóval szeretnék kifejezni hálájukat és megbecsülésüket alkalmazottaik felé. Az év végi ajándékozás során a szokványos és jellegtelen ajándékok helyett válasszon gravírozható iránytűt, mely egyedi és maradandó ajándék és elismeri vele a csapata egész éves kőkemény munkáját!

Már sok vállalkozó tapasztalta, hogy a kis gesztusok gyakran nagy hatással bírnak. Egy gravírozható iránytű nem csak ajándék, hanem érték, irányadó és motiváló jelkép is egyben.

Egyedi és jellegzetes céges ajándék az alkalmazottaknak: díszdobozos, gravírozható iránytű, amely prémium minőséget képvisel és egyedülállóan az Ön vállalkozása arculatához igazítva készítjük el ezeket.

Gravírozott Iránytű nagyítóval fadobozban

Iránytű nagyítóval fadobozban 7 cm

Miért minket válasszon az év végi céges ajándék ötlet megvalósításához?

 • Egyedi és Exkluzív Ajándéktárgy: Ajándékozzon olyasmit, amit a cél felé mutat, és amely kifejezetten a vállalkozása számára készült.
 • Szakértői Segítség és Tanácsadás: Tapasztalt kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak, hogy a legmegfelelőbb ajándékot választhassa.
 • Gyorsaság: A termékek raktáron vannak, tehát nem kell attól félni, hogy nem készül el időben a kiválasztott céges ajándék, így biztos lehet abban, hogy minden alkalmazott megkapja az egész éves kemény munkáért járó apró figyelmességet a vállalkozásától. így Önnek csak az ajándékozás örömével kell foglalkoznia.
sárgaréz iránytű

Zsebiránytű lánccal vászontokban 4,5 cm

Miért pont egy gravírozható iránytű?

 • Személyre Szabott ajándék: Egy tárgy, ami nem csak útmutatást ad, hanem szimbolizálja is az irányt és a közös célokat. Kiváló minőségű, és egyedileg gravírozható, hogy tökéletesen illeszkedjen vállalkozásának szellemiségéhez.
 • Gyorsaság és Pontosság: Akár nagy mennyiségben is, rövid határidővel tudunk ajánlani gravírozó műhelyt, ahol elkészítik az igényelt mintát
 • Megfizethető, de Értékes: Nem kerül egy vagyonba, mégis értékes és maradandó emléket hagy munkatársai körében.
 • Nem csak egy ajándékról van szó: Az Ön által választott iránytű egy olyan jelkép, mely irányt mutat, ösztönöz, inspirál és mindennap emlékeztet a közös célra és sikerre.

Gravíroztatás előtt számos dolgot mérlegelni kell, hogy biztosak legyünk abban, hogy a végtermék megfelel az elvárásainknak. Ezért összegyűjtöttünk a Gravírozással kapcsolatban pár praktikus tanácsot.

 • A szövegnek rövidnek és tömörnek kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a mondanivaló érthető és helyes legyen.
 • Válasszon olyan betűtípust, amely olvasható és jól illeszkedik az ajándéktárgy stílusához.
 • Ha szimbólumokat vagy logókat is szeretne gravíroztatni, győződjön meg arról, hogy azok elég egyszerűek és jól láthatóak lesznek a tárgyon.
 • Ügyeljen arra, hogy a gravírozás stílusa összhangban legyen az iránytű jellegével és cég arculatával.
 • Válasszon egy rövid, de jelentős üzenetet, mottót, vagy logót amivel a cége azonosul.
 • Vegye figyelembe, hogy a gravírozható iránytű kompakt méretű, tehát legyen tömör a megfogalmazásban.
 • A gravírozás stílusa és mérete is befolyásolja, hogy hány karakter fér el a felületen.
 • Vegye figyelembe, hogy a gravírozás végleges. Ha hibát ejt a szövegben vagy a dizájnban, azt nem lehet egyszerűen javítani.

Természetesen a felsorolt dolgokban segítségére leszünk mi is és az általunk ajánlott gravírozó partnercég is.

Ha igazán karakteres céges ajándékot szeretne idén, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és lépjen be egy új, kreatív világba, ahol a köszönetnyilvánítás is egy művészi élmény!

Gravírozott Iránytű és napóra

Iránytű és napóra

 

Kérjük, hogy gravírozható iránytű megrendelése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Vitorlás Világ gravírozható iránytű választéka

További év végi céges ajándék ötletek

Vitorlás Világ a Facebookon

Fedezze fel a Világot más szemmel.

Vitorlás Világ átvételi pont:

H-1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Asia Center nyugati szárny 1. emelet 5. utca sarok (főút vége)
www.vitorlasvilag.hu