Iránytű napóra

11 900 Ft

Készleten

Cikkszám RCO-0662A Kategória:
Leírás

Iránytű napóra

 • MÉRETE: átmérő 7 cm 2,7 cm magas
 • ANYAGA: antikolt réz, bőr tartóval
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Képzelje el, amint kezébe veszi ezt a gyönyörűen megmunkált, antikolt sárgarézből készült iránytű napórát. Tapintásával azonnal érzékeli a minőséget, látványa pedig elvarázsolja. A finom gravírozások a történelem és a modernitás találkozását idézik, míg a Henry David Thoreau idézet inspiráló üzenetet közvetít: „Magabiztosan haladj az álmaid felé. Úgy éld az életed, ahogy elképzelted.” Ez a műszer nem csupán tárgy, hanem életfilozófia is egyben.

Miért válasszon egy egyszerű napórát, amikor lehetősége van egy különleges iránytű napóra megszerzésére, amely az idő múlását és a helyes irány megtalálásának fontosságát is jelképezi? Hogyan érezhetné jobban a történelem súlyát és az idő értékét, mint ezzel a kézzelfogható, elegánsan kivitelezett műszerrel?

Ez az iránytű napóra tökéletes társ lehet mindazok számára, akik a vitorlás életmódot és a szabadság érzését kedvelik. Akár otthonában, akár irodájában helyezkedik el, ez a stílusos és funkcionális kiegészítő mindig emlékeztetni fogja Önt arra, hogy élje meg teljesen minden napját, és kövesse álmai irányát.

Gondolkodott már azon, hogy milyen lenne egy olyan tárgyat birtokolni, amely nem csupán hasznos, de esztétikai értéke is kiemelkedő? Milyen érzés lenne egy olyan kiegészítővel rendelkezni, amely az idő múlását és a navigáció fontosságát egyaránt szimbolizálja?

Az iránytű napóra legfontosabb tulajdonságai:

 • Az ízlésesen gravírozott napóra és az iránytű kombinációja a praktikum és elegancia tökéletes ötvözete.
 • A 7 cm átmérőjű, antikolt réz napóra kompakt méretével könnyen hordozható, és a bőr tokban biztonságosan tárolható.
 • A gravírozott idézet mélyebb jelentést kölcsönöz a tárgynak, így az nem csak használati tárgy, hanem inspirációt is nyújt a mindennapokban.
 • A fedél biztos védelem a napóra érzékeny részei számára, megőrizve annak szépségét és pontosságát.

A napóra működéséről magazinunkban olvashat érdekességeket. 

Fedezze fel ezt a különleges iránytű napórát, amely nem csupán az időt, hanem életútját is megvilágíthatja. Tegye kosarába ezt a különleges műszert, és tapasztalja meg annak varázsát, amint kezébe veszi. Az elegancia és praktikum egyedülálló kombinációjával ez az iránytű napóra tökéletes választás lehet az Ön számára vagy szerettei számára ajándékként.

Az iránytű napórát ajánljuk

 1. Vitorlázóknak: A vízparti élet és a hajózás szerelmesei számára ez a stílusos iránytű napóra nem csupán praktikus eszköz, hanem a tengeri életmód szimbóluma is.
 2. Történelmi tárgyak gyűjtőinek: Azok számára, akik antik vagy történelmi tárgyakat gyűjtenek, ez a viktoriánus stílusú műszer különleges kiegészítője lehet gyűjteményüknek.
 3. Exkluzív otthoni dekorációként: Azoknak, akik exkluzív, egyedi dísztárgyakkal szeretnék otthonukat vagy irodájukat díszíteni, ez a napóra iránytű elegáns és stílusos választás.
 4. Ajándékként: Tökéletes ajándék lehet azok számára, akik egyedi és emlékezetes tárgyat keresnek születésnapra, évfordulóra vagy akár céges ajándékként.
 5. Kalandvágyó utazóknak és felfedezőknek: A természet szerelmesei, túrázók vagy azok, akik szeretnek a szabadban időt tölteni, értékelni fogják ezt a kompakt, hordozható napórát, amely segítségükre lehet a tájékozódásban és az idő követésében
Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
 1. JK