Yacht Classic falinaptár 2024
Magazin

Vitorlás témájú 2024-es falinaptár kollekció

Megérkezett az új tengeri kalandokkal teli 2024-es falinaptár kollekciónk!

Árak: 3.990 Ft – 26.900 Ft-ig

Az idei évben is összeválogattuk néhány híres fotóművész vitorlázós és tengerparti hangulatú képeit.

Ahogy közeleg az új év, úgy nő bennünk is az izgalom. Nem csak azért, mert új kihívások, új kalandok várnak ránk, hanem azért is, mert a 2024-es falinaptár-kollekciónk is megérkezett hozzánk. Ahogy a korábbi években, úgy 2024-re is  a hajózás, vitorlázás és a világító tornyok iránti szenvedélyünket és rajongásunkat szeretnénk megosztani mindenkivel, aki hajós naptárat szeretne magának.

  • Windjamer 2024: A Windjamerek azok a lenyűgöző vitorlások, amelyeket a tengerészettörténet hőskorában használtak. Ebben a 2024-es falinaptárban hónapról hónapra egy-egy lenyűgöző Windjamerrel találkozhatunk, melyek a tenger kékjén ringatóznak vagy a szélben suhannak.
Windjammer 2024-es falinaptár

Windjammerek 2024

  • Franco Pace által készített képekkel illusztrált 2024-es falinaptár: Franco Pace neve nem ismeretlen a tengerészeti fotográfia világában. Ebben a naptárban az ő elképesztő képei közül válogatuk ki a legjobbakat. A lenyűgöző hajók mellett láthatják a tenger változatos arcait is, a csendes reggeli óráktól a viharos délutánokig.
Franco Pace 2024 hajós falinaptár

Franco Pace hajós falinaptár

  • Világítótornyok: Ki ne ábrándozott volna el valaha egy távoli világítótorony látványán? A világ legimpozánsabb és legtitokzatosabb világítótornyaival kalauzol el mindenkit egy csodálatos utazásra, melyek a tengerpartok őrzői és az elveszett hajósok iránytűi.
Világítótornyok falinaptár 2024 álló

Világítótornyos álló naptár

  • Öreg vitorlások 2024-es falinaptár: A régi, klasszikus vitorlásoknak különleges bája van. Ezzel az öreg vitorlások világába kalandozhatunk 2024-ben, ahol minden hajónak saját története és múltja van.
Öreg vitorlások falinaptár 2024

Öreg Vitorlások

  • Motorcsónakos falinaptár: A modern kor hajózásának rajongói is találnak kedvükre valót ebben a naptárban. A legújabb, legmodernebb motorcsónakok és yachtok villannak meg a lapokon, melyek sebességükről és erejükről híresek.
Motorcsónak falinaptár 2024

Motorcsónakok

  • Klasszikus yachtokkal illusztrált 2024-es falinaptár: A luxus és az elegancia sosem megy ki a divatból. Ebben a klasszikus yachtok világába tekinthetünk be, ahol az időtlenség és a kifinomultság dominál.
Yacht Classic 2024-es falinaptár

Yacht Classic 2024

  • Vitorlás falinaptár: A 2024-es vitorlás falinaptárunk egyedülálló módon prezentálja a vitorlázás minden árnyalatát. Havi váltásnál egy-egy lenyűgöző vitorlás jelenik meg a horizonton, emlékeztetve arra, hogy az élet egy kaland, és a tengeren minden nap új kihívások várnak.
Vitorlázás falinaptár 2024

Vitorlás naptár 2024

  • Carlo Borlenghi képeit tartalmazó yachtos naptár: Carlo Borlenghi nevét a tengeri fotográfia kedvelői jól ismerik. A világhírű fotós által készített lenyűgöző yachtos képek hónapról hónapra betekintést engednek a luxus és a szabadság világába. Ha szeretné érezni a tenger illatát és a szellő simogatását minden egyes nap, akkor ez Önnek szól.
Carlo Borlenghi Yachting falinaptár 2024

Carlo Borlenghi Yachting

  • A vitorlázás művészete: Ez a 2024-es falinaptár egy igazi művészeti alkotás. Nem csak a vitorlázás fizikai elemeit mutatja be, hanem a mögötte rejlő érzelmeket, szenvedélyt és művészetet is. Minden hónapban egy-egy gyönyörű kép emlékeztet arra, hogy a vitorlázás nem csak sport, hanem életérzés is.
Vitorlázás művészete falinaptár 2024

A vitorlázás művészete

A 2024-es falinaptár kollekciónk már megrendelhető online vagy személyesen a Vitorlás Világ boltjában

Mindegyik naptárunk egy-egy ablak a tenger világára, amelyek az év minden napját különlegessé teszi hajózást kedvelőket. Ezek a naptárak nem csak a dátumokat és az eseményeket tartják számon, hanem hónapról hónapra inspirációt adnak és örömet hoznak az életbe.

Az új évre készülve adjon egy esélyt magának arra, hogy minden nap egy kis tengeri kalandba csöppenjen, még ha csak a naptár lapjain keresztül is. Legyen szó a klasszikus vitorlások eleganciájáról, a modern motorcsónakok dinamizmusáról vagy a világítótornyok titokzatos szépségéről, a 2024-es falinaptár-kollekciónkkal a tenger minden nap az otthonában lesz.

Legyen részese ennek a különleges élménynek, és hagyja, hogy ezek a naptárak elvezessék a tenger és a hajózás csodálatos világába! Válasszon a naptáraink közül, vagy gyűjtse be mindet, hogy az év minden napja egy új kalandot ígérjen! Várjuk szeretettel webshopunkban és üzletünkben egyaránt!

Most, hogy még több izgalmas falinaptárral bővült a kínálatunk, itt az ideje, hogy a 2024-es év stílusosan, tengeri hangulatban kezdődjön!

Sikeres, boldog és vitorlás élményekben gazdag 2024-et kívánunk mindenkinek!

 

Teljes naptár választékunk megtekinthető itt:
Vitorlás Világ a Facebookon

Fedezze fel a Világot más szemmel.

Vitorlás Világ átvételi pont:

H-1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Asia Center nyugati szárny 1. emelet 5. utca sarok (főút vége)
www.vitorlasvilag.hu