Vitorlás hajómakett több színben 33cm

10 990 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R10321 Kategória:
Leírás

VITORLÁS HAJÓMAKETT

  • MÉRETE: 33 × 35 cm magas
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: Az ár egy darab hajómakettre értendő.

Ez az egyszerű vitorlás hajómakett az otthonokban nem csak egy könnyed dísztárgy, hanem a kifinomult ízlés és a tenger iránti rajongás szimbóluma is. Minden apró részletén érezni az autentikus kézműves munkát, mely a valódi hajók szeretetével és gondosságával készült.

A 33 cm magasságú makett mérete ideális ahhoz, hogy akár egy polcon, kandalló felett vagy asztalon is helyet kapjon, ugyanakkor nem fogja elnyomni a környezetét. A választható színek palettája lehetővé teszi, hogy minden belső térhez, legyen az modern vagy hagyományos, tökéletesen illeszkedjen.

Az erős és stabil alap garantálja a makett tartósságát és állékonyságát, míg a finoman kidolgozott vitorlák és kötelek hitelesen idézik meg a vitorlázás varázsát. Válassza ezt a makettet, ha egy maradandó, stílusos és elegáns dísztárgyat keres otthonába vagy irodájába, amely egyszerre idézi a szabadság érzését és a tenger mélységes nyugalmát.

A vitorlás hajómakettünket ajánljuk

  • Vitorlázás szerelmeseinek, akik szeretnék otthonukban is érezni a tenger hívogató hangját és az ezzel járó kalandok emlékét.
  • Lakberendezési rajongóknak, akik egyedi, kézműves darabokkal szeretnék feldobni otthonuk hangulatát és az enteriőrüket.
  • Ajándékként azoknak, akik új otthonba költöztek vagy korszerűsítették meglévő otthonukat, és egy különleges, maradandó emléket érdemelnének az új kezdethez.
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak