Vitorlás hajómakett több színben 19cm

6 490 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R114012 Kategória:
Leírás

VITORLÁS HAJÓMAKETT

Termékinformációk:

  • MÉRETE: 19×4,5×21,5 magas cm
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: Az ár egy darab hajómakettre értendő.

A 19 cm-es vitorlás hajómakett készletről

Az elegancia és a hajózás szerelmeseinek mindig is különleges helyet foglalt el a szívükben a vitorlások szépsége. Ezt az érzést kívánja átadni a kínálatunkban lévő 19 cm-es vitorlás hajómakett, amely gondosan kidolgozott részletekkel és hűséges tervezéssel rendelkezik.

A makett alkotói a hajómodellezésben több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik minden egyes darabjukba beleadják a szenvedélyüket. Amikor ezt a vitorlás hajómakettet a kezünkbe vesszük, azonnal érezhetjük a munkaórák súlyát, amit az aprólékos kidolgozásba fektettek. A hajótest készítése során egy különleges technikával formálják meg a faanyagot, hogy annak minden íve, vonala tökéletesen megegyezzen az eredeti hajó tervezésével.

A méretarányos hajó több száz munkaóra ráfordítással és aprólékos munkafolyamatokkal készült. A palánkozott technikával készített dísztárgy elkészítésénél nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket.

Mivel a vitorlások a hajózás romantikáját és az emberi teljesítmény csodáját hivatottak megtestesíteni, ez a vitorlás hajómakett sem kivétel. A vitorlákat vékony, de erős anyagból készítik, melyek a szélben is gyönyörűen mozognak. A makett alapanyaga kiváló minőségű fa, amely nemcsak hosszú élettartamot biztosít, de a természetes szépségével és meleg árnyalataival is növeli a dísztárgy értékét.

Ezen vitorlás hajómakett négy különböző változatban érhető el. Bár minden változat alapja ugyanaz, kisebb eltérések találhatók a díszítésben és a színárnyalatokban, amelyek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy olyan darabot válasszanak, amely leginkább illik otthonuk stílusához vagy személyes ízlésükhöz. Nemcsak külön-külön, hanem együtt is megvásárolhatóak, így az igazán elkötelezett gyűjtőknek lehetőségük nyílik arra, hogy minden változatot beszerezzenek és együttesen is kiállítsák őket akár otthon, akár egy stílusos irodában.

A kiváló minőségű anyagok és a kézműves kidolgozás garantálják a vitorlás hajómakett tartósságát, így a vásárlók hosszú ideig gyönyörködhetnek benne. Az aprólékos tervezésnek köszönhetően a makett minden részlete valósághű, ami a valódi hajózás érzését kelti. Ezenfelül a makett kompakt mérete lehetővé teszi, hogy akár egy könyvespolcon, akár egy asztalon is elférjen, anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. A változatosság pedig lehetőséget kínál az egyéni ízlés kifejezésére.

Összességében ez a 19 cm-es vitorlás makett nemcsak egy gyönyörű dekorációs elem, hanem egy műalkotás is, amely a hajózás és a kézművesség iránti szenvedélyt tükrözi. Egy olyan darab, amely minden otthonban vagy irodában megérdemli a helyét, ahol az emberek értékelik a kiváló minőségű kézműves termékeket és a tenger iránti szeretetet.

Ezt a Vitorlás hajómakettet ajánljuk:

  • Tenger és vitorlázás rajongóinak: Azok számára, akik szenvedéllyel viseltetnek a tenger, a vitorlázás és a hajózás iránt, ez a makett tökéletes választás lehet. A részletek iránti odafigyelés és a valósághűség garantáltan elvarázsolja azokat, akik szívesen veszik körül magukat olyan tárgyakkal, melyek a tenger világát idézik.
  • Díszítőelemeket gyűjtőknek: Sokan vannak, akik otthonukat különféle díszítőelemekkel szeretik feldobni és személyessé tenni. Ez a makett nemcsak egy dekoratív darab, de a kézműves kidolgozottsága miatt egy igazi gyűjteményi cikknek is tekinthető. Akik az egyedi és különleges díszítőelemeket kedvelik, biztosan értékelni fogják ezt a terméket.
  • Ajándékot keresőknek: Legyen szó születésnapról, évfordulóról, házassági évfordulóról vagy bármilyen más alkalomról, ez a vitorlás hajómakett egy egyedülálló és emlékezetes ajándék lehet. Minden olyan személy számára ideális választás, aki szeretné megörvendeztetni egy szerettét egy különleges és maradandó ajándékkal.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

Tisztán tartása:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review