Viktoriánus távcső 50cm

24 900 Ft

Készleten

Cikkszám RFT-0257 Kategória:
Leírás

VIKTORIÁNUS TÁVCSŐ

  • MÉRETE: 50 cm hosszú
  • ANYAGA: antikolt sárgaréz, rózsafa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Fedezze fel a ezt a viktoriánus távcsövet, ami egy igazán különleges darabot, hiszen ez a tárgy egy időutazás is a régmúlt korszakba. Ez a látcső tökéletes választás azok számára, akik a vitorlás életmódot és az exkluzív lakberendezési tárgyakat kedvelik, valamint azoknak, akik egyedi és emlékezetes ajándékot keresnek.

Vajon milyen érzés lehet, ahogyan kezében tartja ezt a gyönyörűen kidolgozott, antikolt réz távcsövet? Képzelje el, ahogy a tengerészeti korszak hőseinek érzésével szemléli a távoli horizontot. Ez a viktoriánus távcső nem csak egy tárgy, hanem egy különleges darab, amely minden tekintetet magára vonz otthonában vagy irodájában.

Ez a messzelátó nem csupán szemet gyönyörködtető, hanem a funkcionalitás terén is kiemelkedik. Az 5 tagú, antikolt réz kivitel, a Victorian Marine Telescope 1915 gravírozás és az 12-14-szeres nagyítás egyedülálló használati élményt nyújt. A kincsesláda alakú rózsafa doboz, amelyben érkezik, méltó tárolóhelye ennek az elegáns darabnak. További érdekességeket a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban olvashat

Ez a távcső bármelyik otthon dísze lehet, de nagy meglepetést okozhat vele, ajándékként is. A különleges megjelenése és kifinomult részletei miatt nem csupán használati tárgy, hanem egy műalkotás is. Az összecsukható kialakítás és a kényelmes hordozhatóság miatt bárhová magával viheti, legyen szó egy hajós utazásról vagy egy elegáns otthoni dekorációról.

Ne várjon tovább, tegye kosarába ezt a rendkívüli viktoriánus távcsövet most! Legyen büszke tulajdonosa ennek az időtlen darabnak, amely nem csak egy látcső, hanem egy történelmi kaland része. Rendelje meg most, és élvezze ezt a különleges tárgyat, amely minden alkalommal büszkeséggel fogja eltölteni, amikor ránéz.

TÁVCSŐ TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA:

a fém részek karbantartásánál az első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a távcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

A viktoriánus távcsövet ajánljuk:

  1. Vitorlás életmódot kedvelőknek: Azok számára, akik szeretik a vízparti kalandokat és a vitorlázást, ez a távcső tökéletes kiegészítője lehet gyűjteményüknek és egyben praktikus eszköz is a hajón.
  2. Antik tárgyak gyűjtőinek: Antik és vintage tárgyak kedvelői számára, akik értékelik a régi kori tárgyakat és a történelmi korszakok hangulatát.
  3. Dekorációként: Azoknak, akik szeretik otthonukat vagy irodájukat egyedi, személyiségüket tükröző tárgyakkal díszíteni, különösen, ha a nautikus vagy tengerészeti stílus áll közel hozzájuk.
  4. Ajándékként: Mivel a távcső doboza gravíroztatható, logózható, így egyedi ajándékként kiváló választás.
  5. Hobbi csillagászoknak: A csillagászat iránt érdeklődők számára, akik szeretnének egy stílusos és funkcionális távcsövet maguknak, ami nem csak hasznos, hanem díszítőelemként is megállja a helyét.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review