Dollond távcső 40cm

18 900 Ft

Készleten

Cikkszám RFT-0258 Kategória:
Leírás

Dollond távcső

 • Mérete: 40 cm hosszú
 • Anyaga: sárgaréz, üveg
 • Csomagolás: kartondoboz
 • Tisztán tartása, karbantartása: a fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

A Dollond távcső tökéletes szimbiózisa az eleganciának és a funkcionalitásnak, mely nem csupán egy dísztárgy, hanem egy autentikus használati eszköz is, amely a klasszikus navigációs kultúrát hozza el otthonába vagy hajójára. Az antikolt sárgarézből készült és „Dollond London 1920” gravírozással ellátott darab egy időtlen műalkotás, amely minden íróasztal vagy hajó elegáns kiegészítője lehet. Az összecsukhatóság és az 12-14-szeres nagyítás kombinációja nem csak praktikusságot, hanem egyedi stílust is kölcsönöz, amely minden tekintetet magára vonz.

Hogyan inspirálhatja a Dollond távcső a tengeri kalandok és felfedezések iránti vágyat az otthon kényelméből?

A látcső által nyújtott autentikus vizuális élmény megeleveníti a tengeri felfedezések korát, lehetővé téve, hogy az otthon kényelméből is átélhessük a kalandot és a felfedezés izgalmát.

Milyen módon teszi elegánsabbá és stílusosabbá  az otthoni vagy hajón belüli környezetet?

Az antikolt sárgaréz anyag és a klasszikus design ötvözete egyedülálló dekoratív elemként szolgál, amely emeli a helyiség színvonalát és stílusos atmoszférát teremt.

Miben nyújt többet ez a Dollond távcső, mint egy hagyományos dísztárgy?

Nem csak látványos, hanem használható eszköz is, amely valódi funkcióval bír, így a használata során a történelmi navigációs eszközökkel való kapcsolatot is megélhetjük.

A Dollond távcső tökéletes kiegészítője minden vitorlázás és tenger szerelmese otthonának, hajójának, ahol az elegancia és a funkcionalitás találkozik. Az autentikus dizájn és a praktikus használat elegyítése révén nem csak egy dísztárgyat, hanem egy valóban használható, történelmi értéket képviselő terméket kapunk. Az „Dollond London 1920” gravírozással ellátott antikolt sárgaréz látcső így nem csupán a látványt, hanem az élményt is gazdagítja. Ez a darab lehetőséget nyújt a környező világ felfedezésére és megfigyelésére egy új perspektívából, így gazdagítva mindennapjainkat és bővítve látókörünket.

Ez a látcső melyet antikolt sárgarézből készítettek és egyedi „Dollond London 1920” gravírozással láttak el, az autentikus és klasszikus tengeri navigációs eszközök megtestesítője. Az összecsukható kialakítás és a szürke bőr markolat nem csak a hordozhatóságot és kényelmet szolgálja, hanem esztétikai értékét is növeli. A 12-14-szeres nagyítás és az élességállítás tengelyirányú mozgatásával történő lehetőség biztosítja, hogy minden részlet tisztán és élesen látható legyen. A 40 cm hosszúságú darab, amely összecsukva csupán 15 cm, kiválóan illeszkedik bármely íróasztalra vagy hajóra, hozzáadva azok eleganciájához és stílusához. A távcsövek történetéről, használatáról a magazinunkban olvashat

 • Autentikus Dizájn: Az antikolt sárgaréz anyaghasználat és a „Dollond London 1920” gravírozás egyedülállóan autentikus megjelenést kölcsönöz ennek a darabnak, amely nem csak dekoratív, hanem történelmi értékkel is bír.Az autentikus megjelenés és a történelmi gravírozás révén, stílusos és értékes darabja lesz gyűjteményének vagy berendezésének.
 • Funkcionalitás és Kényelem: Az összecsukhatóság és az állítható élességű lencse praktikus használatot tesz lehetővé, miközben a szürke bőr markolat a kényelmet szolgálja.A praktikus használat és a kényelmes fogás lehetővé teszi, hogy ne csak mint díszítőelemet, hanem valódi használati tárgyként is értékeljük.
 • Kompakt Méret és Nagyítás: Az összecsukható kialakítás és a magas nagyítási képesség rendkívül praktikussá teszi a terméket, lehetővé téve, hogy könnyedén tároljuk és szükség esetén használjuk.A kompakt méret és a nagyítás kombinációja biztosítja, hogy tökéletes társ legyen bármilyen kaland során, akár otthon, akár utazás közben.

Tegyen szert egy darabra a tengerészeti történelemből a Dollond távcsövünkkel, amely tökéletes eleganciát és időtálló stílust visz otthonába vagy hajójára.

A Dollond távcsövet ajánljuk:

 • Tengerészet és Vitorlázás Rajongóinak: Ha szeretik a tengeri kalandokat és értékelik az autentikus navigációs eszközöket.
 • Antikvitás Gyűjtőknek: Akik különleges és történelmi jelentőségű tárgyakat keresnek gyűjteményükbe.
 • Exkluzív Lakberendezési kiegészítőként: Ha egyedi és stílusos kiegészítőket szeretne otthonába vagy irodájákba.
 • Ajándékként: Ha különleges és maradandó ajándékot keres szeretteiknek, ami egyben stílusos dísztárgy is lehet.
 • Vízparti Éttermek, Kávézók, Bárok Tulajdonosainak: Akik autentikus atmoszférát szeretnének teremteni vendéglátó helyükön, tükrözve a vízparti életérzést.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak