34cm-es vintage falióra

4 990 Ft

Készleten

Cikkszám VVGM27818 Kategória:
Leírás

34cm-es vintage falióra

 • MÉRETE: átmérő 34 × 4 cm
 • ANYAGA: MDF fa
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • TERMÉKLEÍRÁS: térképes, vintage stílusú falióra. Quartz óraszerkezet, ami 1 db AA elemmel működik, mely nem tartozék.

Ez az egyedülálló, 34 cm átmérőjű világtérképes vintage falióra kifejezetten azok számára készült, akik fontosnak tartják a vitorlás életmódot és a vízparton töltött szabadidőt. Tegyük meg az első lépéseket együtt ebben az izgalmas felfedezőútban, ahol a tengeri élet szépsége és az idő eleganciája találkozik.

Gondolta volna, hogy egy falióra képes lenne egyszerre megidézni a tengeri életmód romantikáját és a világutazás izgalmát? Ez a 34 cm átmérőjű, világtérképes, vintage falióra nem csak az időt mutatja, hanem egyedülálló hangulatot teremt otthonában vagy irodájában. A Quartz óraszerkezet által biztosított pontosság és az MDF fa anyagból készült elegáns kivitel garantálja, hogy ez az óra a mindennapok meghatározó részévé válik.

Egy olyan elegáns és stílusos faliórát keres, ami tökéletesen illeszkedik otthona vagy irodája berendezéséhez, miközben kifinomultságot és egyediséget sugároz?

Ez az óra tökéletes választás azok számára, akik szeretnék otthonukban vagy irodájukban megjeleníteni a  vitorlás életmód szeretetét. A térképes dizájn és a vintage stílus eleganciája segít Önnek abban, hogy a mindennapi környezetében is érezhesse a tengerparti hangulatot és a vitorlás kalandokat.

Miért ne választhatná ezt a különleges faliórát, amely nem csupán az időt mutatja, hanem a világ körüli utazások emlékeit is idézi, miközben otthonának vagy irodájának eleganciáját fokozza?

 1. Vintage Stílus: A vintage falióra megjelenése eleganciát és időtlenséget sugároz, tökéletesen illeszkedik modern vagy klasszikus enteriőrbe.
 2. MDF Fa Anyag: Az óra MDF fa anyaga biztosítja annak tartósságát.
 3. Világtérképes Dizájn: A világtérképes mintázat a faliórán nem csupán dekoráció, hanem a világ felfedezésének vágyát is kifejezi.
 4. Pontos Quartz Óraszerkezet: Az óra megbízható Quartz szerkezete pontos időmérést biztosít, így Ön sosem késik el fontos találkozóiról.
 5. Egyedi Hangulat: Az óra egyedi dizájnja minden helyiségnek egyedi karaktert és kifinomultságot kölcsönöz.

Ha egy olyan stílusos és kifinomult faliórát keres, ami nem csak az időt mutatja, hanem az otthona vagy irodája díszévé válik, akkor ez a világtérképes, vintage falióra tökéletes választás!

Ne habozzon, tegye kosarába ezt a különleges és elegáns világtérképes faliórát még ma, ezzel otthonába vagy irodájába varázsolva a tengeri életmód és a világ felfedezésének izgalmait!

Ajánljuk

 1. Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak, akik kötődnek a tengerhez és a vitorlázáshoz. Ez a vintage falióra tökéletesen tükrözi a stílust és hozzájárul otthonuk vagy irodájuk tengeri hangulatának megteremtéséhez.
 2. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azok számára, akik igényesek a lakberendezés terén és egyedi, stílusos kiegészítőket keresnek otthonukba vagy irodájukba.
 3. Világjáróknak: Azoknak, akik szeretik az utazást és a különböző kultúrák felfedezését. Ez az óra nap mint nap emlékezteti őket a világ felfedezésének örömére.
 4. Ajándékként: Akik egy egyedi és emlékezetes ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak vagy kollégáiknak, különösen ha azok érdeklődnek a tengeri életmód, a vitorlázás vagy az utazás iránt, tökéletes választás lehet.
 5. Dekorációként: Mindazoknak, akik szeretnék otthonukat vagy munkahelyüket egy különleges, látványos, mégis funkcionális tárggyal díszíteni, amely egyben beszélgetési témát is szolgáltat.

További óráink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak