Sétapálca órával italtartóval

19 900 Ft

Készleten

Cikkszám RWS-0112A Kategóriák: ,
Leírás

SÉTAPÁLCA ÓRÁVAL ITALTARTÓVAL

 • MÉRETE: 96 cm
 • ANYAGA: sárgaréz, üveg, rózsafa
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

TERMÉKLEÍRÁS: 

Fedezze fel ezt a különleges, többfunkciós sétapálcát, mely nem csak a séták kellemesebbé tételére szolgál, hanem egyedülálló tervezésével és kifinomult megjelenésével tökéletes kiegészítője lehet a mindennapjainak.

Képzelje el, ahogy ez a sárgaréz, üveg és rózsafa anyagokból készült termék eleganciával és stílussal emeli az Ön megjelenését, miközben praktikus funkcionalitást is nyújt. A beépített Quartz óra megbízhatóságával és pontos időmutatásával biztosítja, hogy mindig időben érjen el minden fontos eseményre. Ráadásul a rejtett italtartóval különleges meglepetést tartogat azok számára, akik a diszkréciót és a minőségi italokat értékelik.

Egy olyan elegáns és praktikus tárgyat szeretne, ami nemcsak a sétákat teszi kellemesebbé, hanem a mindennapok stílusát is emeli?

Tökéletes választás azok számára, akik a vitorlás életmódot és a tengeri kalandokat kedvelik. A hagyományos kapitányi sétapálca dizájnjával és modern funkcióival, mint a pontos Quartz óra és a rejtett italtartó, ez a sétabot egyedi érintést ad mindennapi megjelenéséhez, miközben praktikus kiegészítője lehet utazásai során.

Miért ne dönthetne egy ilyen stílusos és praktikus támaszték mellett, amely nemcsak a sétákat teszi kellemesebbé, hanem különleges eleganciát is kölcsönöz megjelenésének?

 1. Elegáns Megjelenés: A sárgaréz, üveg és rózsafa anyagok kombinációja elegáns és időtálló megjelenést biztosít.
 2. Beépített Quartz Óra: A pontos és megbízható Quartz óraszerkezet biztosítja, hogy mindig képben legyen az idővel kapcsolatban.
 3. Rejtett Italtartó: A sétapálca fogantyújában lévő kémcső rejtett elemként szolgál és tökéletes kiegészítője a diszkrét eleganciának.
 4. Hagyomány és Modernitás Ötvözete: A hagyományos kapitányi sétapálca dizájnjával és modern funkcióival ez a sétabot kifejezi a tengeri életmód iránti szeretetet és a modern kor igényeit.

Amennyiben egy stílusos, praktikus és egyedi kiegészítőt keres, amely eleganciával és kifinomultsággal egészíti ki megjelenését, valamint a vitorlás életmódhoz kapcsolódik, ez a többfunkciós sétapálca a tökéletes választás Ön számára.

Ne várjon tovább, tegye kosarába ezt a különleges terméket, és élvezze a kifinomult stílust, amit a mindennapokban nyújt!

A sétapálca órájának tisztítása, karbantartása:

A fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk az óra fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

A sétapálcát ajánljuk

 1. Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak, akik szeretik a tengeri életmódot és a vitorlázást és értékelik az ehhez kapcsolódó stílusos kiegészítőket.
 2. Elegáns ajándékként: Azok számára, akik egyedi és emlékezetes ajándékot szeretnének adni szeretteiknek, különösen ha az illető érdeklődik a hagyományos és stílusos tárgyak iránt.
 3. Gyűjtőknek: Olyan személyeknek, akik különleges tárgyakat gyűjtenek , és értékelik a kifinomult dizájnt és a történelmi jelentőséget.
 4. Idősebb Korosztálynak, akik stílust és funkcionalitást keresnek: Idősebb emberek számára, akik szükségét érzik a sétabotnak, de szeretnék, ha az nem csak praktikus, hanem elegáns és multifunkciós is lenne.
 5. Stílusos kiegészítőket kereső uraknak: Férfiaknak, akik szeretik a kifinomult és praktikus kiegészítőket, amelyek kiemelik megjelenésüket és egyben praktikusak is a mindennapokban.

További hajós kiegészítőink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
 1. GC