Függő Homokóra 25 cm

19 900 Ft

Készleten

Cikkszám RHG-1031 Kategóriák: ,
Leírás

FÜGGŐ HOMOKÓRA KÖNYVTÁMASZ

  •  Mérete: 25 × 16 × 11,5 cm
  • Anyaga: sárgaréz, üveg, fa

Fedezze fel ezt a különleges függő homokórát, amely nem csak az idő múlását méri, hanem otthona vagy irodája kifinomult díszítőeleme is lehet. Ez a stílusos és multifunkcionális időmérő eszköz könyvtámaszként is funkcionál, miközben egyedi vintage hangulatot áraszt. A sárgarézből, üvegből és fából készült, 25 cm-es dísztárgyat úgy tervezték, hogy eleganciával ötvözze a praktikumot és a dekoratív művészetet.

El tudná képzelni, hogy ez a függő homokóra hogyan válik otthona vagy irodája központi dísztárgyává, amely minden pillanatban lenyűgözi a látogatókat? Gondolta volna, hogy egy homokóra lehet ennyire stílusos és egyben praktikus is?

A függő homokóra tökéletes kiegészítője lehet az Ön vitorlás életmódhoz vagy exkluzív lakberendezési ízléséhez. A 3 perces időmérés lehetőséget biztosít rövid szünetekre, meditációra vagy akár a teázáshoz, miközben a sínen való megfordíthatóság újra és újra lehetőséget nyújt a kis időutazásra.

Képzelje el egy pillanatra, hogyan válhat ez a gyönyörű, vintage stílusú függő homokóra a kedvenc dísztárgyává, amely minden nap emlékezteti Önt az idő értékére és a múlt szépségére?

A függő homokóra egyedi ötvözete a klasszikus dizájnnak és a modern praktikumnak. A 25 cm magasságú dísztárgy, amely sárgarézből, üvegből és fából készült, nem csupán dekoratív, hanem funkcionális is, hiszen könyvtámaszként is használható. Az oldalán lévő sínen keresztül könnyedén megfordítható, így az időmérés újraindítható. A 3 perces időmérő funkció ideális rövid szünetekhez, relaxációhoz vagy akár a reggeli teázás időtartamának méréséhez. A függő homokóra vintage stílusa tökéletesen illeszkedik a vitorlás életmódhoz és a vízparti hangulathoz.

Ha Ön is szereti a vízparti életmódot, az exkluzív lakberendezési tárgyakat és a praktikus, ugyanakkor stílusos dísztárgyakat, akkor ez a függő homokóra kihagyhatatlan darab az Ön számára.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthonát vagy irodáját egy stílusos és praktikus függő homokórával gazdagítsa. Tegye kosarába ezt a különleges darabot még ma, és élvezze annak minden pillanatát!

A függő homokórát ajánljuk

  • Vitorlázás és vízparti élet kedvelőinek: Azok számára, akik a tengerparti hangulatot és a vitorlázás eleganciáját szeretnék otthonukba vagy irodájukba hozni, ez a homokóra tökéletes kiegészítő lehet.
  • Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azoknak, akik különleges, stílusos és egyedi dísztárgyakat keresnek otthonuk vagy irodájuk számára, különösen ha szeretik a vintage vagy antik hatást.
  • Irodai Környezetbe: Az üzleti szakemberek számára, akik irodájukat szeretnék egyedi és figyelemfelkeltő tárgyakkal feldíszíteni, ez a homokóra kiváló választás lehet.
  • Kreatív ajéndékként: Azok számára, akik különleges, kreatív ajándékot szeretnének adni, legyen szó barátokról, családtagokról vagy üzleti partnerekről.
  • Dekorációként : A könyv kedvelők számára ez a homokóra nemcsak egy szép dísztárgy, hanem praktikus könyvtámaszként is funkcionál, így tökéletes kiegészítője lehet egy jól berendezett olvasószobának vagy könyvtárnak.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak