Távcső gyerekeknek bőrtartóval

5 900 Ft

Készleten

Cikkszám RFT-0241A Kategória:
Leírás

TÁVCSŐ GYEREKEKNEK BŐRTARTÓVAL

  • MÉRETE: 16,5 cm hosszú
  • ANYAGA: antikolt sárgaréz, bőr
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Képzelje el, ahogyan gyermekének szemei hogyan fognak csillogni, amikor először pillant bele ebbe a különleges, antikolt sárgarézből készült távcsőbe. Ez egy olyan távcső, amely nem csak a kis kalandorok képzeletét ragadja meg, hanem a gyermeki felfedezőkedvet is élénken tartja, miközben stílusos és tartós játékot biztosít. A látcső, bőr markolattal és nadrágszíjra fűzhető bőr tartóval, tökéletes társ minden kis felfedező és kalandor számára.

Vajon milyen új világokat fedezhet fel gyermekével együtt ezzel a különleges, antikolt sárgarézből készült távcsővel? Elképzelte már, hogyan alakíthatja ki gyermekében a felfedezés iránti szeretetet egy ilyen elegáns és történelmi hangulatot árasztó játékkal?

Ez a látcső nem csupán egy játék, hanem egy ablak a kíváncsiság és a kreativitás világába. A 3× nagyítású lencse segítségével gyermekének új perspektívákat nyit meg, miközben a cső tengelyirányú mozgatásával történő élességállítás fejleszti a finommotoros képességeit és a türelmét.

Gondolta már, hogy gyermekének mennyire értékes lesz ez a tárgy, amikor személyes kalandjainak színteréül szolgál, vagy a családi kirándulásokon együtt fedezik fel vele a természet csodáit?

El tudja képzelni azt a boldogságot és izgalmat, amit gyermekének okozhat ezzel a látcsővel, amikor új távlatokat nyit meg előtte a körülöttük lévő világ megismerésében?

Fedezze fel ezt a 16,5 cm hosszú, antikolt sárgarézből készült távcsövet, amely tökéletesen illeszkedik gyermekének kis kezébe. A bőr markolat nem csak eleganciát sugároz, hanem kényelmes fogást is biztosít. A 20 mm átmérőjű lencse és 3×-os nagyítás tökéletes a kis felfedezők számára. Az élességállítás egyszerű és intuitív, így még a legkisebbek is könnyedén használhatják. A bőr tartó, amely nadrágszíjra is fűzhető, praktikus tárolást biztosít, így gyermekének mindig kéznél lehet kedvenc játéka.

Ha Ön is szeretné gyermekében megerősíteni a kíváncsiságot és a felfedezés iránti szeretetet, ez a távcső tökéletes választás az Ön számára.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy gyermekének egy különleges és maradandó élményt nyújtson; tegye kosarába ezt a gyönyörű, antikolt sárgarézből készült távcsövet még ma!

További érdekes és hasznos információkat a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban talál

TÁVCSŐ TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA:

A fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a távcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Ezt gyermekeknek készült távcsövet ajánljuk:

  1. Kis Kalandoroknak: Tökéletes választás lehet szülőknek, akik szeretnék serkenteni gyermekük kíváncsiságát és felfedezési vágyát, különösen ha érdeklődnek a természet vagy a csillagászat iránt.
  2. Születésnapi Ajándékként: Remek ajándék lehet gyermekszületésnapokra, különösen azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a kültéri tevékenységeket, vagy érdeklődnek a környező világ iránt.
  3. Ajándékboltok tulajdonosainak: Ajándékboltokban, különösen azokban, amelyek a gyermekjátékokra és oktatási eszközökre specializálódnak, ez a látcső népszerű termék lehet, különösen a kalandos és tudományos témájú termékek között.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. MV