Távcső famarkolattal fadobozban 60 cm

21 900 Ft

Készleten

Cikkszám RFT-0217A Kategória:
Leírás

TÁVCSŐ FAMARKOLATTAL

  • MÉRETE: 63 cm hosszú
  • ANYAGA: sárgaréz, rózsafa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ön most egy olyan távcső előtt áll, amely nem csupán egy tárgy, hanem egy időutazás a tengeri kalandok és a csillagászati felfedezések világába. Képzelje el, hogyan érintik meg az ujjai a sima, elegáns famarkolatot, miközben szemével a távoli horizontot pásztázza.  Érezni fogja a történelem súlyát és a kalandok izgalmát, amint kézbe veszi ezt a 4 tagos, antikolt réz messzelátót, mely 12x-es nagyítást és 45 mm átmérőjű lencsét kínál.

Az élességállítás egyszerűen, a cső tengelyirányú mozgatásával történik, így Ön percek alatt elsajátíthatja a kezelését. A látcső nem csupán gyönyörű dísztárgy, hanem a tengeri életmód és a felfedezések iránti szeretet szimbóluma is.

Vajon hány hajós, felfedező tartotta a kezében hasonlót, miközben az ismeretlen vizeket járta? Hogyan fogja ez az elegáns darab inspirálni Önt és vendégeit, miközben a tengeri navigáció és a felfedezések történeteit osztja meg velük? És milyen büszkén mutathatja majd meg, hogy egy ilyen különleges tárggyal gazdagította gyűjteményét vagy dekorációját?

Ehhez a 63 cm hosszú távcsőhöz egy elegáns rózsafa dobozt adunk, amely tökéletes tárolóhelyet biztosít a termék számára, amikor éppen nem használja. A doboz mérete 27,5 × 6,5 × 7 cm, így könnyedén elfér az asztalon vagy a polcon, miközben stílusosan őrzi ezt a különleges darabot. Kérésre a doboz feliratozható, logózható, így tökéletes ajándék lehet üzleti partnerek számára, vagy különleges alkalmakra, mint például évfordulókra.

Ha Ön értékeli a vízparti életmódot, a felfedezéseket és az exkluzív lakberendezési tárgyakat, akkor ez a távcső tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonába vagy irodájába hozza a tengeri navigáció és a felfedezések varázsát. Tegye kosarába ezt a lenyűgöző messzelátót még ma, és élvezze a tengeri kalandok és a felfedezések szeretetét minden nap!

Bővebb leírás a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban olvasható

TÁVCSŐ TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA: a fém részek karbantartásánál az első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a látcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Ezt a távcsövet ajánljuk

  1. Vitorlázóknak: Azoknak, akik kedvelik a tengeri életmódot és a vitorlázást, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni.
  2. Történelmi tárgyak gyűjtőinek: Olyan személyeknek, akik érdeklődnek a történelmi navigációs eszközök és antik tárgyak iránt, és szeretnének egy ilyen jellegzetes darabot gyűjteményükbe felvenni.
  3. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik egyedi, stílusos és különleges lakberendezési tárgyakat keresnek otthonuk vagy irodájuk dekorálására.
  4. Ajándékként: Azoknak, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek olyan személyek számára, akik érdeklődnek a tengeri navigáció, a felfedezések vagy az elegáns lakberendezés iránt.
  5. Oktatási Intézményeknek, iskolai táboroknak: Iskoláknak, nyári táboroknak, ahol az ilyen típusú eszközöket oktatási célokra vagy a történelmi tudományok megjelenítésére használhatják.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak