Back
Previous product
Antik távcső fatalpon Original price was: 24 900 Ft.Current price is: 17 430 Ft.

Távcső fa markolattal fa dobozban 45 cm

18 900 Ft

Készleten

Cikkszám RFT-0218 Kategória:
Leírás

TÁVCSŐ FA MARKOLATTAL

  • MÉRETE: 45 cm hosszú
  • ANYAGA: sárgaréz, rózsafa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Fedezze fel ezzel a távcsővel a távoli világok szépségét, érintse meg a múltat és a modernitást egyetlen eszközben, és hozza közelebb az elérhetetlen távolságokat! Ez a különleges távcső nem csupán egy használati tárgy, hanem egy életérzés, amely ötvözi a tengerész hagyományokat a mai kor igényeivel. Engedje, hogy ez a messzelátó az Ön kézben tartott hídja legyen a tenger és az ég között!

Hogyan illeszkedik majd ez a látcső az  otthonába?

Elegáns megjelenése és a rózsafa díszdoboz kifinomultsága minden enteriőrben megállja a helyét.

Hogyan teheti még személyesebbé ezt a dísztárgyat?

A gravírozható díszdoboz lehetőséget biztosít arra, hogy egyedi üzenetet, nevet vagy dátumot vésethessen rá.

Milyen érzést kelt ez a messzelátó a kezében?

A famarkolat és a sárgaréz test melegsége és minősége egyedülálló érintési élményt nyújt.

Miben különbözik a többi hasonló terméktől?

A 12x nagyítás és a 37 mm átmérőjű lencse kiemelkedő látványélményt biztosít.

Képzelje el, hogy ezzel a kifinomult távcsővel kezében ott áll a tengerparton, és a horizonton elhúzó vitorlásokat figyeli, vagy a távoli tájakat szemléli. Ez a messzelátó megteremti a tökéletes egyensúlyt a gyakorlati hasznosság és az elegáns stílus között. Legyen részese egy olyan különleges élménynek, ami a vitorlás életmód és a tenger szeretetének mélyebb megértését kínálja.

És hogy miért lesz ez a távcső az Ön kedvenc tárgya?

Mert minden egyes részlete, a kiváló minőségű anyagoktól kezdve a pontos kivitelezésig, a tenger iránti szenvedélyét tükrözi. Ez nem csupán egy használati eszköz, hanem egy tökéletesen megformált dísztárgy is egyben.

Milyen érzés lesz, amikor kézbe veszi ezt a lenyűgöző, elegáns megjelenésű, kihúzható messzelátót?

A különleges, mesteri kivitelezése és a finom famarkolat érintése azonnal magával ragadja Önt. Ez az az érzés, amely mind a hagyományos vitorlázás szerelmeseinek, mind az egyedi lakberendezési tárgyak kedvelőinek különleges örömet jelent.

Milyen élményt nyújt a távcső 12x-es nagyítása és tiszta, éles látótere?

A kiváló minőségű optika lehetővé teszi a tengeri tájak, a távoli horizontvagy akár a csillagos égbolt részletes megfigyelését, így Ön közelebb érezheti magát a természethez és a világegyetem csodáihoz, bárhol is legyen.

Ez a messzelátó nemcsak hasznos eszköz, hanem egyben stílusos dísztárgy is. A rózsafából és sárgarézből készült elegáns kivitel és a gravírozható díszdoboz garantáltan lenyűgözi vendégeit, emellett pedig kiváló beszélgetésindító lehet.

Ez a 45 cm hosszú sárgarézből és rózsafából készült tengeri távcső igazi műalkotás. Az Ön kezében tartott messzelátó nemcsak egy eszköz, hanem egy időtlen elegancia és hagyomány szimbóluma. A 37 mm átmérőjű lencse és 12 x nagyítás lehetővé teszi a legapróbb részletek megragadását, legyen szó távoli tájkról, tengeri látképekről vagy éjszakai csillagvizsgálatról. Az élességállítás egyszerű és precíz, a cső tengelyirányú mozgatásával könnyedén beállítható a kívánt fókusz. A termék mellé tartozó, gravíroztatható rózsafa díszdoboz pedig nem csak védi a terméket, hanem elegáns tároló is egyben.

„Képzelje el, ahogy ezzel az exkluzív, rózsafából és sárgarézből készült látcsővel felfedezi a távoli horizontokat és új perspektívákat nyit otthonában vagy irodájában. Ez a távcső több mint egy tárgy; ez a híd a modern élet és a klasszikus elegancia között, egy tökéletes választás az Ön stílusához.

Tegye kosarába ezt a különleges, kihúzható réztávcsövet, amely nemcsak egy kiváló navigációs eszköz, hanem egy elegáns lakberendezési kiegészítő is. Fedezze fel a tengeri stílus egyedi varázsát otthonában vagy irodájában, és élvezze a rózsafa díszdoboz nyújtotta kifinomultságot.

Bővebb információ a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban olvashat

TÁVCSŐ TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA: a fém részek karbantartásánál az első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a távcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

A réz távcsövet ajánljuk:

  1. Vitorlázás és tengeri életmód kedvelőinek: Azok számára, akik szeretik a vitorlázást és a tengeri kalandokat, tökéletes kiegészítő lehet a gyűjteményükben.
  2. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azoknak, akik egyedi és stílusos dísztárgyakat keresnek otthonuk vagy irodájuk számára, elegáns és praktikus választás.
  3. Ajándékként: Ideális ajándék lehet azok számára, akik egy különleges és személyre szabható tárgyat keresnek szeretteiknek, különösen a tengeri tematikájú ajándékok kedvelőinek.
  4. Antikvitások kedvelőinek: A réz és rózsafa anyaghasználata, valamint a klasszikus design miatt ez a messzelátó vonzó lehet a gyűjtők és az antikvitások iránt érdeklődők számára.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. AG