Távcső famarkolattal fadobozban 37 cm

17 900 Ft

Készleten

Cikkszám RFT-0230 Kategória:
Leírás

TÁVCSŐ FAMARKOLATTAL

  • MÉRETE: 37 cm hosszú
  • ANYAGA: sárgaréz, rózsafa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek ezt a lenyűgöző, 4 tagos, kihúzható távcsövet, mely az elegancia és a tengeri hagyományok tökéletes ötvözete. A 25 mm átmérőjű lencsével és 10x-es nagyítással rendelkező messzelátó nem csupán egy hasznos eszköz, hanem egy díszes műalkotás is, amely tökéletesen kiegészíti az Ön exkluzív lakberendezési stílusát. A sárgarézből készült, famarkolatos látcsővel a tengeri életmód szerelmesei számára egy darabka történelmet hozhatunk el közvetlenül otthonukba vagy irodájukba.

El tudja képzelni, hogy ez a messzelátó, mint dísztárgy hogyan emeli meg otthona stílusát?

Vajon milyen lenne, ha egy ilyen exkluzív díszdobozos távcsővel ajándékozná meg üzleti partnerét vagy szeretteit?

Ha Ön szereti a vitorlázást, az exkluzív lakberendezési tárgyakat, vagy ha egy különleges, tengerészeti tematikájú ajándékot keres, akkor ez a fadobozos távcső tökéletes választás az Ön számára. Legyen szó otthoni dekorációról vagy irodai díszítésről, ez a látcső nem csupán a tenger szeretetét fejezi ki, hanem eleganciával és stílussal tölti meg környezetét.

Ez a lenyűgöző, 37 cm hosszú távcső, amely a sárgaréz és a fa tökéletes kombinációjából készült, tökéletesen illeszkedik az Ön otthonába vagy irodájába. A 10x-es nagyítású és 25 mm átmérőjű lencsével ellátott messzelátó esztétikailag vonzó, miközben a tengeri navigáció és a távoli felfedezések eszköze. A távcsőhöz mellékelt rózsafa doboz elegáns tárolási megoldást nyújt, és lehetőséget biztosít az évfordulóra vagy céges ajándékként való gravírozásra vagy logózásra.

Ha Ön értékeli a tengeri életmódot, a felfedezéseket és az egyedi, stílusos lakberendezési tárgyakat, akkor ez a messzelátó tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthonába vagy irodájába hozza a tengeri navigáció és a távoli felfedezések varázsát. Tegye kosarába ezt a gyönyörű távcsövet még ma, és élvezze a tengeri kalandok és a felfedezések szeretetét minden nap!

További hasznos információkat a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban találhat

TÁVCSŐ TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA: a fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a látcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Ezt a távcsövet ajánljuk

  1. Túrázáshoz és vízparti életmód kedvelőinek: Azoknak, akik szeretik a vízparti életmódot, túrázást és a vitorlázást, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonuk vagy irodájuk dekorációjában is megjeleníteni.
  2. Antikvitásként: Olyan személyeknek, akik érdeklődnek a történelmi és navigációs eszközök iránt, és szeretnének egy ilyen jellegzetes darabot gyűjteményükbe felvenni.
  3. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik egyedi és stílusos lakberendezési tárgyakat keresnek, hogy otthonukat vagy irodájukat egyedi hangulattal töltse meg.
  4. Ajándékként: Azoknak, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak vagy üzleti partnereiknek, különösen ha ezek a személyek érdeklődnek a tengeri navigáció, a felfedezések vagy az elegáns lakberendezés iránt.
  5. Oktatási céllal és táborozásokhoz: Iskoláknak, nyári táboroknak, ahol az ilyen típusú eszközöket oktatási célokra vagy a történelmi tudományok megjelenítésére használhatják.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak