Szextáns fadobozban 15cm

31 900 Ft

Készleten

Cikkszám RNS-0427 Kategória:
Leírás

Szextáns fadobozban

 • MÉRETE: átmérő 15 cm, 11 cm magas
 • ANYAGA: Igényes, sárgarézből készült.
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • Fontos információ: Nem kalibrált termék.

Fedezze fel a navigáció izgalmas világát a különleges, rézből készült szextánssal, melyet elegáns rózsafából készült dobozban szállítunk Önnek. Ez az exkluzív navigációs eszköz nemcsak a hajózás szerelmeseinek, hanem a tengeri kultúra és a történelem iránt érdeklődőknek is kiváló választás.

A szextáns, amely az 1731-es Hadley oktánsának tökéletesített változata, lehetővé teszi, hogy a vitorlázás hőskorának eszközével mérje meg az égitestek és a horizont viszonyát. A kéttükrös mérési módszernek köszönhetően a pontosság garantált, legyen szó a Nap magasságának meghatározásáról a horizont felett vagy földrajzi helyzet meghatározásáról.

Képzelje el, milyen élmény lehet ezzel az eszközzel a kezében a csillagos égboltot szemlélni, vagy akár csak otthonában, irodájában csodálni a kifinomult kivitelezést. Ez a navigációs eszköz a hajózáshoz és a vízparti életmód kedvelőinek is tökéletes ajándék lehet, akik értékelni fogják a navigáció klasszikus módját.

Szeretné saját kezével szeretné megtapasztalni a hagyományos tengerészeti navigáció élményét?

Kíváncsi arra, hogyan működik a tengeri navigáció történelmi eszköze a modern világban?

Ezzel az eszközzel a mérés pontosságát az teszi lehetővé, hogy a tükrözött és a látott képet (pl. a horizontot és a Napot) egy mezőben látjuk. A nap fénye elé szűrők helyezhetőek. Szárazföldi használatnál higanymedence által adott mesterséges horizontot, repülésnél buborékszint-horizontot használnak.
A termékhez rózsafa dobozt adunk ajándékba, mérete: 17 x 17 x 12 cm

A szextáns segítségével visszarepülhetünk az időben, és megtapasztalhatjuk a tengerészeti navigáció ősi művészetét. Ez a rézből készült navigációs eszköz nemcsak praktikus, hanem egyedi díszítőelem is otthonában vagy irodájában, amely kiemeli a környezet eleganciáját és stílusát. Legyen szó akár hobbiról, akár a tengeri életmód iránti szenvedélyről, ez az eszköz tökéletes kiegészítője lehet bármely otthonnak vagy irodának.

Ezzel a hagyományos navigációs eszközzel nemcsak egy különleges tárgyat szerez, hanem egy értékes darabot is a történelemből, amely kiváló beszélgetés indító témát és érdeklődési pontot jelent mindenki számára.

 • A 15 cm átmérőjű, 11 cm magas műszer egyedi és exkluzív navigációs eszköz.
 • A díszes rózsafából készült doboz eleganciája és praktikuma egyaránt lenyűgöző.
 • Tökéletes reprodukciója a klasszikus navigációs eszközöknek, kifinomult részletekkel és történelmi hűséggel.
 • Az eszköz használható valós navigációs célokra, illetve dekorációs elemként is funkcionálhat.
 • A teleszkóppal ellátott mérőműszer lehetővé teszi a precíz méréseket, így a vásárlók megtapasztalhatják a tengerészet hagyományos módját.

A szextáns történetéről magazinunkban olvashat érdekességeket

Ez a különleges szextáns tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szenvedélyesen kötődik a tengeri életmódhoz és a hajózás történelméhez.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy birtokoljon egy valódi tengerészeti műremeket! Tegye a kosarába még ma, és tapasztalja meg a navigáció varázsát.

A rózsafa dobozos szextáns-t ajánljuk:

 1. Vitorlás navigációs eszközként: Olyan személyek, akik érdeklődnek a tengeri navigáció története és műszaki háttere iránt, és szívesen merülnek el a hajózási eszközök világában.
 2. Hajósoknak, vitorlázóknak: Azok a hajósok és vitorlázók, akik szeretik az autentikus navigációs eszközöket, és értékelik a tengerészeti hagyományokat.
 3. Történelmi tárgyak kedvelőinek: Emberek, akik érdeklődnek a történelmi tárgyak és antikvitások iránt, különösen azok, amelyek a tengeri történelemhez kötődnek.
 4. Dekorációként: Azok számára, akik különleges, egyedi tárgyakkal szeretnék díszíteni otthonukat vagy irodájukat, és kedvelik a nautikus stílust.
 5. Ajándékként: Olyan személyeknek, akik egyedi és értékes ajándékot keresnek tengerészetet, vitorlázást kedvelő barátaiknak, családtagjaiknak, különleges alkalmakkor, mint például születésnapok, évfordulók vagy üzleti ajándékozás.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

 

Vélemények
5,0
3 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-3 of 3 reviews
 1. IP
 2. GF

  Gyors, és teljes mértékben hibátlan kiszállítás és termék.

 3. N

  Azt kaptam amire számítottam. A termék nagyon szép.