Szextáns mikrométerrel fadobozban 24 cm

54 900 Ft

Készleten

Cikkszám RNS-0426A Kategória:
Leírás

Technikai adatok:

  • MÉRETE: 24 × 13 × 22 cm
  • ANYAGA: igényes, sárgarézből készült szextáns.
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: A termék nem kalibrált, kizárólag dísztárgyként használható!

Ismerje meg ezt az exkluzív réz szextánst, amely nem csak egy navigációs eszköz, hanem a tengeri felfedezések történelmének szimbóluma is. A teleszkóppal felszerelt tájoló lehetővé teszi, hogy képzeletben visszautazzon az időben, a hajózási műszerek fejlődésének kezdetére, és átélje a tengeri navigáció csodáit. Ez a kéttükrös szögmérő, amely a Nap és más égitestek helyzetének mérésére szolgál, nem csak a tengeri hajózás, hanem a csillagászat és a geológiai történelem különleges darabja.

El tudja képzelni,  hogy egy ilyen dísztárgy mennyire gazdagíthatja otthona vagy irodája dekorációját?

Vajon milyen új perspektívákat nyithat meg Ön előtt egy ilyen történelmi navigációs eszköz?

Ha Ön a vitorlás életmódot kedveli, vagy exkluzív lakberendezési tárgyakat keres otthonába, akkor ez a dísztárgy ideális választás az Ön számára. Ez a műalkotás nem csak a tengeri navigáció iránti szeretetét tükrözi, hanem az otthonában vagy irodájában elhelyezve a tengeri kalandok és csillagászati felfedezések emlékét is felidézi.

Ez a lenyűgöző szextáns, amely 27 x 14 x 24 cm méretű rózsafa dobozban érkezik, tökéletesen illeszkedik bármelyik otthonba vagy irodába, mint egy művészi és tudományos tárgy. A rézből készült eszköz esztétikailag vonzó, miközben a tengeri navigáció és a csillagászat történelmét is magában hordozza. A szextáns a delelő Nap horizont feletti magasságának mérésére és a földrajzi szélesség meghatározására használható. Mivel ez ez a darab nem kalibrált mérőeszköz, így dísztárgyként használható.

Ha Ön értékeli a vízparti életmódot, a csillagászatot és az exkluzív lakberendezési tárgyakat, akkor ez a dísztárgy tökéletes kiegészítője lehet otthonának.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonába vagy irodájába hozza a tengeri navigáció és a csillagászat varázsát. Tegye kosarába ezt a lenyűgöző szextánst még ma, és élvezze a tudomány és művészet tökéletes harmóniáját minden nap!

Ezt a szextánst ajánljuk:

  • Tengeri Navigáció és Csillagászat kedvelőinek: Azok számára, akik szenvedélyesen érdeklődnek a tengeri navigáció, a csillagászat és a történelmi navigációs eszközök iránt.
  • Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Olyan emberek számára, akik egyedi, stílusos és különleges tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, hogy emeljék annak színvonalát és hangulatát.
  • Történelem és antikvitások rajongóinak: Történelem- és antikvitásgyűjtők számára, akik szeretnek ritka és értékes tárgyakat gyűjteni, különösen a tengeri navigáció és csillagászat területén.
  • Ajándékként: Azoknak, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek olyan személyek számára, akik érdeklődnek a tengeri navigáció, a csillagászat vagy az elegáns lakberendezés iránt.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak