Santa Maria vitorlás makett Henessy palackban

15 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNSIB0001S Kategória:
Leírás

Santa Maria Vitorlás makett Henessy palackban

  • A palack mérete: 25 H x 10 SZ x 22 M cm
  • A vitorlás színe: fehér
  • Egyéb információ: A vitorlás makett  mahagóniból készült talpazaton áll.

 

A Santa Maria, Kolumbusz Kristóf zászlóshajója, az egyik legismertebb és legikonikusabb hajó a tengerészeti történelemben. Ennek a legendás hajónak a miniatűr változata most egy mesteri kézügyességgel készült, exkluzív Henessy palackban kerül bemutatásra. Ez a kivételes minőségű hajómakett egy ötvözete a tradicionális kézművességnek és a modern designnak, ami garantáltan felkelti a figyelmet bármely otthon vagy iroda dísze lehetne.

A hajótest finoman faragott fából készült, melyet kézzel festettek és lakkoztak, hogy a hajó természetes szépségét és a tengerészeti történelem iránti mély tiszteletet tükrözze. A vitorlák, melyek finom textilből készültek, gondosan kialakítottak, hogy az eredeti hajó vitorláinak formáját és kinézetét hűen visszaadják. Minden részlet, a hajó orrában lévő kis díszítésektől a hátsó kormányig, aprólékosan kidolgozott, hogy a lehető legvalósághűbb legyen.

A makett egy különleges Henessy palackban található, ami az exkluzivitás és az elegancia érzetét kelti. A palack tiszta üvege lehetővé teszi, hogy a hajó minden szögéből megcsodálhassuk, miközben az üveg védi a hajót a portól és az elemektől. A palack alja stabil, így biztosan áll az asztalon vagy a polcon, és az üveg teteje le van zárva, hogy a makett biztonságban legyen.

A Henessy üvegben lévő Santa Maria vitorlás makett finom részletekkel rendelkezik, beleértve a miniatűr köteleket, vitorlákat és ágyúkat, amelyek minden nézőt lenyűgöznek. Az átlátszó palack lehetővé teszi a hajó teljes megtekintését minden szögből, miközben a Henessy emblémája növeli az összhatást és luxus megjelenést kölcsönöz a darabnak.

Az előnyök közül az egyik legfőbb, hogy ez a palackba zárt Santa Maria vitorlás makett egy igazi művészeti alkotás, amelyet a hajózás, a történelem és a kézművesség iránti szenvedéllyel készítettek. Minden egyes darabja kézzel készült, így garantáltan egyedi és különleges. A Henessy palack pedig egy luxus érzetet kelt, ami egy exkluzív darabbá teszi ezt a makettet.

Ezenkívül a Henessy palackba zárt Santa Maria  vitorlás makett tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról vagy bármilyen más különleges eseményről, ez a makett minden bizonnyal örök emléket fog hagyni az ajándékozottnál. Ezen felül azok számára is kiváló választás, akik szeretnék bővíteni hajómakett kollekciójukat vagy egyszerűen csak szeretnének egy különleges darabot otthonukba.

Összességében ez a Santa Maria vitorlás makett a Henessy palackban nem csak egy egyszerű hajómodell, hanem egy műalkotás, amely tükrözi a tengerészeti történelem, a kézművesség és a luxus iránti szenvedélyt. Egy olyan darab, amely büszkén foglalhatja el helyét bármely otthonban vagy irodában, és garantáltan elvarázsol mindenkit, aki meglátja.

Az erős és stabil mahagóni alapon álló palack ideális díszként szolgál bármilyen asztalon vagy polcon, és minden bizonnyal beszélgetés kezdeményező lesz minden látogatónál. A hajó és a palack tökéletes kombinációjával ez a makett kiváló választás a történelem szerelmeseinek, a kézművesek munkájának rajongóinak és azoknak, akik egyedülálló tárgyat keresnek otthonukba vagy irodájukba.


A Henessy üvegbe zárt Santa Maria Vitorlás makettet ajánljuk:

  • Történelemrajongóknak, akik értékelik Kolumbusz Kristóf útjának jelentőségét és a tengeri felfedezések korát.
  • Gyűjtőknek és dekorációs tárgyak kedvelőinek, akik keresik a különleges, egyedi és prémium minőségű tárgyakat otthonuk vagy irodájuk díszítésére.
  • Ajándékként azoknak, akik értékelik a kézműves munkát és a részletesen kidolgozott művészeti tárgyakat, főleg ha van kötődésük a tengerhez vagy a hajózáshoz.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak