Sold out

Mágneses iránytű 10 cm

33 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám RH44 Kategória:
Leírás

Mágneses iránytű

 • MÉRETE: 6 cm magas, 10 cm széles
 • ANYAGA: réz
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Mikor találkozhat az ember napjainkban egy olyan tárggyal, ami egyszerre modern és történelmi? Ez a mágneses iránytű nem csak az idő múlását, hanem a hajózás és a térképészet történetét is megörökíti. A 16. századi hajózás eszközeinek mintáit viselő tájoló a múlt emlékeit őrzi, miközben mai, praktikus használatot is kínál.

Szereti a tengeri kalandokat és a történelmi felfedezéseket? Akkor ez a mágneses iránytű az Ön számára készült. Minden egyes részlete a tengerészeti hagyományokat idézi, emléket állítva a kalandos tengeri utazásoknak és a térképészeti bravúroknak.

Tökéletes és stílusos dísztárgyat keres, ami otthona vagy irodája dísze lehet? A mágneses iránytű nem csak különleges megjelenést biztosít, hanem minden tekintetet magára vonz, hozzájárulva otthona vagy irodája elegáns atmoszférájának megteremtéséhez.

Fontos Önnek a minőség és az eredetiség? Ez a dekoratív navigációs eszköz magas minőségű anyaghasználattal és a díszes térkép mintával garantálja, hogy az Ön otthonában vagy irodájában egy igazán különleges és eredeti darab foglaljon helyet.

Ez a mágneses iránytű ideális választás azok számára, akik értékelik a vitorlás életmódot és a vízparton töltött időt. A történelmi jellegű, klasszikus megjelenésű tájoló tökéletesen illeszkedik az exkluzív lakberendezési tárgyak iránt érdeklődők otthonába vagy irodájába, és kiváló ajándékot jelenthet a különleges, vitorlázáshoz kapcsolódó tárgyakat keresők számára.

És hogy miért lesz a mágneses iránytű a kedvenc dísztárgya? Mert ez a több mint egy eszköz: egy lenyűgöző történetet hordoz, amely a tengerészeti hagyományok és a felfedezés izgalmát hozza el Önnek, minden egyes használatával.

 • Képzelje el, hogy minden nap egy olyan tárggyal találkozik, ami a tengeri kalandok és a felfedezések világába repíti. Ez a mágneses iránytű nap mint nap emlékeztetheti Önt a vízparton töltött kellemes emlékekre.
 • Szeretne egy beszédtémát biztosító dísztárgyat otthonában? Ez a tájoló nem csak a szemnek, de a szellemnek is örömöt szerez, inspiráló beszélgetéseket indítva el.
 • Gondolta volna, hogy egy navigációs eszköz ennyire stílusos lehet? Ez a különleges darab minden egyes megtekintésekor újra elvarázsolja Önt, felfedezésre és álmokra csábítva.

A 6 cm magas és 10 cm széles, rézből készült mágneses iránytű nem csak méretében és anyagában tűnik ki. A részletesen kidolgozott díszítése és az eredeti térképminták a tengeri navigáció korát idézik, miközben a tökéletesen kialakított eszköz a történelem és a modernitás találkozását testesíti meg.

Ez a mágneses iránytű a tökéletes választás Önnek, ha értékeli a történelmet, a kiváló minőséget és az elegáns design-t.  Egy igazi különlegesség, amely otthonában vagy irodájában is megállja a helyét.

Ne habozzon, tegye kosarába ezt a klasszikus tájolót még ma, és élvezze annak minden egyedi jellemzőjét otthonában vagy irodájában!

A mágneses iránytűt ajánljuk

 1. Vitorlázás és vízparti életmód rajongóinak: Azok számára, akik szenvedélyesen viseltetnek a tenger, a vitorlázás iránt, ez a termék tökéletesen kifejezi ezt az életérzést, és elegáns kiegészítője lehet otthonuknak vagy hajójuknak.
 2. Történelemkedvelőknek: Olyan emberek számára, akik érdeklődnek a történelmi felfedezések és a hajózási kalandok iránt. Ez a mágneses iránytű a tengeri felfedezések és a navigációs történelem lenyűgöző ötvözete.
 3. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik otthonukat vagy irodájukat különleges, egyedi tárgyakkal szeretnék berendezni, és fontos számukra az esztétikum és az exkluzivitás.
 4. Ajándékként: A mágneses iránytű ideális ajándék lehet azok számára, akik valami egyedülálló és emlékezetes ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak vagy üzleti partnereiknek, különösen, ha azoknak van affinitásuk a történelmi és tengeri tárgyak iránt.
 5. Gyűjtőknek: Azoknak, akik művészeti darabokat, antik tárgyakat gyűjtenek, vagy érdeklődnek az egyedi és ritka tárgyak iránt. Ez a termék kiválóan illeszkedik egy ilyen gyűjteménybe, hozzáadva a kulturális és történelmi értéket.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak