Kültéri időjárás állomás

23 900 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVTA20.2046 Kategória:
Leírás

Kültéri időjárás állomás

 • MÉRETE: 14,2 x 7 x 22,5 magas cm, 569 g
 • ANYAGA: rozsdamentes acél
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ez a kültéri időjárás állomás, mely rozsdamentes acélból készült, három analóg mérőműszert foglal magában – barométert, hőmérőt és higrométert – tökéletes eszköz azok számára, akik szeretnék pontosan nyomon követni a külső környezeti feltételeket. A dekoratív megjelenésű állomás nem csak a pontos időjárási adatok biztosításával segíti a mindennapokat, hanem elegáns kiegészítője is lehet minden kertnek vagy terasznak, ahol a funkcionalitás találkozik a modern design-nal. A többfunkciós időjárás állomás lehetővé teszi, hogy mindig képben legyen az időjárás változásaival, miközben otthona vagy kertje esztétikai értékét is növeli.

Hogyan segíthet ez a kültéri időjárás állomás a felhasználóknak jobban megtervezni a napjaikat?

A mérőműszer által nyújtott pontos időjárási adatok révén a felhasználók előre tudnak készülni az időjárás változásaira, így hatékonyabban tervezhetik meg szabadtéri tevékenységeiket.

Milyen előnyökkel jár a használata a kertészkedésben?

A hőmérő és higrométer segítségével a kertészek pontosan követhetik a hőmérsékletet és a páratartalmat, optimalizálva ezzel a növények gondozását.

Miért fontos egy elegáns és tartós kültéri időjárás állomás a modern otthonok számára?

A rozsdamentes acélból készült, esztétikailag vonzó design nem csak ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hanem harmonikusan illeszkedik a modern külső területek stílusához is.

Ez a kültéri időjárás állomás tökéletes eszköz azok számára, akik szeretik a lokális, pontos és megbízható időjárási információkat közvetlenül a saját kertjükből vagy teraszukról beszerezni. A rozsdamentes acélból készült, elegáns designnal rendelkező állomás kiválóan ellenáll a külső környezeti hatásoknak, hosszú távú használatot biztosítva. A barométer, hőmérő és higrométer kombinációja lehetővé teszi, hogy a felhasználók naprakészek legyenek az időjárás minden változásával kapcsolatban, miközben otthonuk külső terét stílusosan díszítik.

A kültéri időjárás állomás, mely barométert, hőmérőt és higrométert egyesít, rozsdamentes acélból készült, garantálva ezzel a tartósságot és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállást. A 10 cm átmérőjű analóg mérőműszerek nem csak pontos és megbízható adatokat szolgáltatnak, hanem könnyen olvashatóak is, így a felhasználók egyszerűen követhetik a külső környezeti változásokat. A dekoratív megjelenésű állomás nem csak funkcionális, hanem esztétikai értéket is hozzáad otthona vagy kertje designjához. A többfunkciós jellegű eszköz lehetővé teszi a környezeti feltételek átfogó monitorozását, így minden szükséges információ egy helyen elérhetővé válik.

A kültéri időjárás állomás előnyei:

 • Tartósság: A rozsdamentes acélból készült kültéri időjárás állomás kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így hosszú távon megbízható működést garantál. A tartós anyaghasználat biztosítja, hogy az állomás éveken át ellenálljon a külső környezeti hatásoknak, megőrizve funkcionális és esztétikai értékeit.
 • Pontos és Megbízható Adatok: A három analóg mérőműszer egyesítése lehetővé teszi a környezeti feltételek átfogó monitorozását, így a felhasználók mindig naprakészek lehetnek az időjárás változásaival kapcsolatban. A pontos mérések révén a felhasználók hatékonyabban tervezhetik meg napjaikat, optimalizálhatják kertészkedési tevékenységeiket vagy javíthatják vendégeik kényelmét.
 • Stílusos Design: A modern és elegáns megjelenésű időjárás állomás tökéletes kiegészítője lehet bármely külső területnek, hozzáadva azokhoz egy különleges vizuális elemet. A design nem csak a funkcionalitást szolgálja, hanem az otthonok külső terének esztétikai értékét is növeli.

Legyen naprakész az időjárás minden változásával és emelje otthona vagy kertje esztétikai színvonalát elegáns kültéri időjárás állomással

A kültéri időjárás állomást ajánljuk:

 • Kertészkedés Kedvelőinek: Akik pontos időjárási adatokra támaszkodva szeretnék növényeiket gondozni.
 • Modern Otthonok Tulajdonosainak: Ha stílusos és praktikus kiegészítővel szeretnék feldobni kertjüket vagy teraszukat.
 • Időjósoknak: Akik szeretik szemmel tartani a környezeti változásokat és értékelik a pontos méréseket.
 • Exkluzív Ajándékként: Tökéletes választás azok számára, akik egyedi és funkcionális ajándékot szeretnének adni szeretteiknek.

Használati útmutató a kültéri időjárás állomáshoz:

Fontos információ:A barométert használat előtt állítsa be!
Fűtőtest közelségét és a közvetlen napsütést mellőzzük.
Barométert először az ön helyi magassági viszonyai szerint kell beállítani. Érdeklődje meg a környék aktuális légnyomási értékét (a Meteorológiai Intézetnél, Interneten: www.met.hu , helyi rádióadóknál). A beállítási csavart (melyet a műszer hátlapján találhat meg) kis csavarhúzóval óvatosan csavarja jobbra, amíg a mutató a megérdeklődött értékkel megegyezik. Túlcsavarás elkerülendő!

Gyenge kocogtatással és utána igazítással még pontosabban lehet beállítani.

Hőmérő és higrométer gyárilag van beállítva.
Az utána állítást hasonlítsa össze egy jól működő készülék értékével.
A mutatószerkezet eltérései a hátoldalon lévő beállítási csavar óvatos csavarásával lehet utána igazítani. Higrométert regenerálódás érdekében csavarjuk évente egyszer 30 percre nyirkos ruhába.

Barométer működése:
Barométer a légnyomást Hekto-Pascalban (hPa), millibarban (mb), inchben (in), higany milliméterben (mmHg) mérheti. A légnyomás megfelel a minket körülvevő levegőréteg súlyával és függ az időjárástól, valamint a helyi magassági viszonytól. A légnyomási ingadozások megfigyelése lehetővé teszi az időjárási előrejelzést. Az aktuális légnyomást az állítómutatóval megjelöljük és megfigyelhetjük a változásokat.

 • Esés (süllyedés)-rossz idő
 • Hirtelen visszaesés -zivatar, vihar
 • Emelkedés-javuló időjárás
 • Gyors emelkedés-rövid időn belül szép időjárás

Hőmérő és higrométer:
A hőmérő Celsius fokban (C) vagy Fahrenheitben (F) méri a hőmérsékletet. A szobahőmérséklet ellenőrzése jobb közérzetet biztosít, valamint már 1 C-os csökkenésnél jelentős fűtési költséget takaríthat meg vele.

A higrométer a levegő relatív (viszonylagos) nedvesség tartalmát méri.

Helységekben a nagyon száraz levegő ártalmas az egészségre, de a növényekre is, fapadlózatokra és antik bútorokra úgyszintén káros. Ideális hőmérséklet és levegő páratartalom helységekként használat szerint változó:

 • Lépcsőház 15 fok C 40-60%
 • Hálószoba 16-18 fok C 50-70%
 • Konyha 18 fok C 50-70%
 • Lakószoba 20 fok C 40-60%
 • Fürdőszoba 23 fok C 50-70%

Ha a higrométer hibásan működik (feltűnően eltérő értéket mutat
pl.:10-20% vagy 80%), akkor szükség lehet az újrakalibrálása:

Helyezzen a higrométer hátoldala alá egy jól átnedvesített kendőt 30 percre. A 30 perces periódus letelte után a készüléknek 95%-os páratartalmat kell mutatnia. Ha a mutatott érték több mint +/-5-el ettől eltér, akkor a hátoldali csavart /csavarhúzóval/ finoman forgatva állítsa be a 95%-ot. Ezután a higrométer ismét normálisan fog működni.A szabadban felszerelt, tájékoztat az időjárási helyzetről.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
4,0
1 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
100
100%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
 1. PL