kék hamutartó

22 500 Ft

Készleten

Cikkszám R264022 Kategória:
Leírás

Kék hamutartó

  • MÉRETE: 7,5 × 12 × 12 cm
  • ANYAGA: réz, műbőr
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Fedezze fel ezt a különleges kék hamutartót, amelyet úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjen a vitorlás életmódba. Ez nem csupán egy egyszerű hamutartó, hanem egy elegáns, viharálló, és zárható kiegészítő, amely a tengeren és a szárazföldön egyaránt megállja a helyét. Az alsó részén lévő műbőr szövet és a dekoratív horgony minta egyediséget és nautikus stílust kölcsönöz, miközben a rozsdamentes belső tér biztosítja a tartósságot és könnyű tisztíthatóságot.

Hogyan őrzi meg a hamutartó a tisztaságot és a rendet a hajón vagy a kültéri helyszíneken?

A viharálló és zárható kialakítás megakadályozza a hamu és a csikkek szél általi szétszórását, így a környezet tiszta és rendezett marad.

Milyen módon illeszkedik ez a termék a modern vitorlás életmódhoz?

A rozsdamentes belső tér és a stabil alap biztosítja a hosszú távú használatot, míg a műbőr szövet és a horgony motívum elegáns megjelenést kölcsönöz.

Milyen előnyt jelent a zárható kialakítás?

A zárható fedél nemcsak a hamu és csikkek szétszóródását akadályozza meg, hanem biztosítja a termék tartalmának biztonságát akkor is, ha éppen nem használják, így ideális vitorlázáskor vagy kültéri eseményeken.

Hogyan járul hozzá a kék hamutartó a stílusos és egyedi környezet megteremtéséhez?

A műbőr borítása és díszítő horgonya egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz, amely tökéletesen kiegészíti a vitorlások és vízparti helyszínek hangulatát.

A kék hamutartó nem csupán praktikus kiegészítő, hanem stílusos és egyedi darab is, amely tökéletesen illeszkedik a vitorlás életmódhoz és azokhoz, akik exkluzív lakberendezési tárgyakat keresnek. Mind a vitorlázók, mind a vízparti vendéglátóhelyek tulajdonosai számára ideális, mivel stabil, szélálló és könnyen tisztítható, emellett pedig elegáns megjelenést biztosít.

Ez a hamutálca nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Az elegáns megjelenés és a praktikus tulajdonságok tökéletes kombinációja teszi kiváló választássá mindennapi használatra, legyen szó egy vitorlás fedélzetéről vagy egy vízparti kávézóról. Az Ön és vendégei számára egyaránt kényelmes és stílusos megoldást nyújt.

Hogyan biztosítja a kék hamutartó a tisztaságot és kényelmet vitorlázás vagy kempingezés közben?

A viharbiztos kialakításának köszönhetően megakadályozza a hamu és a csikkek szétterjedését, így a fedélzet vagy a kemping helyszín tiszta és rendezett marad, növelve ezzel a használat kényelmét és higiénikus környezetet biztosítva.

Hogyan illeszkedik a modern vitorlás vagy lakókocsi enteriőrébe? Az elegáns kék szín és a dekoratív horgony motívum hozzájárul ahhoz, hogy stílusosan illeszkedjen a környezetébe, legyen az egy modern vitorlás, lakóautó vagy akár egy otthonos terasz.

Milyen módon garantálja ez a hamutálca a biztonságot és stabilitást? A stabil kialakítás és a műbőr borítású alsó rész gondoskodik arról, hogy szilárdan és biztonságosan álljon a helyén, akár szélsebb időjárási körülmények között is, így elkerülve a baleseteket és a károkat.

Zárható, szélálló kialakítása biztosítja, hogy a hamu a helyén maradjon még viharos időjárás esetén is. A rozsdamentes belső tér könnyű kezelhetőséget nyújt, így a használat és a tisztítás is egyszerű. A műbőr borítású alsó részen található dekoratív horgony nem csak esztétikus, hanem a stabilitást is növeli. Így nem csupán funkcionális, hanem stílusos kiegészítője is lehet bármilyen környezetnek.

A kék hamutartót ajánljuk:

  • Vitorlázóknak és Hajó tulajdonosoknak: Ideális választás azok számára, akik a tengeri életmódot kedvelik, és szeretnék hajójukat, vitorlásukat minden részletében tökéletesen felszerelni.
  • Lakóautó és lakókocsi tulajdonosoknak: Kiválóan alkalmazható szabadtéri utazások során vagy kempingezéskor, ahol a szélálló tulajdonság kiemelten fontos.
  • Kültéri Rendezvények Szervezőinek: Esküvők, kerti partik és egyéb szabadtéri események esetén biztosítja, hogy a hamu és a csikkek nem kerülnek a környezetbe.
  • Dizájnt és Stílust Kedvelőknek: Elegáns megjelenése révén tökéletes kiegészítője lehet a modern, tengeri tematikájú otthoni dekorációnak.
  • Vízparti vendéglátóhelyekre: Vendéglátóhelyek, kávézók, bárok számára ideális választás, különösen, ha a tengeri vagy nautikus stílust szeretnék hangsúlyozni.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak