Sold out

Hajócsiga formájú hamutartó

10 800 Ft

Elfogyott

Cikkszám R264023 Kategória:
Leírás

Hajócsiga formájú hamutartó

 • MÉRETE: 4,5 × 11,5 × 11,5 cm
 • ANYAGA: réz, fa
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

A hajócsiga formájú hamutartó nem csak egy használati tárgy, hanem a tengeri életmód eleganciájának és stílusának megtestesítője. Réz rozsdamentes belső résszel és hajócsiga dizájnnal tervezve, ez a hamutartó tökéletesen illeszkedik a vitorlás életmód és az exkluzív lakberendezési tárgyak kedvelőinek otthonába. Az elegáns hamutartó díszítőelemként is funkcionál, hozzáadva egy kis tengeri hangulatot bármely dolgozószobának, nappalinak vagy irodának.

Milyen előnyökkel jár ennek a dísztárgynak a használata?

Elegáns megjelenése és praktikus kialakítása kényelmes és stílusos megoldást nyújt a dohányzók számára.

Hogyan illeszkedik a vitorlás életmódhoz?

A hajócsiga formájú dizájn és a kiváló minőségű réz anyaghasználat tökéletesen tükrözi a tengeri életmódot és a vitorlázás eleganciáját.

Milyen szerepet tölt be az otthoni dekorációban?

Dekoratív elemei révén értékes kiegészítője lehet bármely otthonnak, hozzájárulva a nautikus hangulat megteremtéséhez.  A hajócsiga formájú dizájn és a magas minőségű anyaghasználat kiemeli ezt a hamutartót a többi közül, garantálva a tartósságot és az exkluzív megjelenést.

Ez a hamutálca nem csak esztétikai szempontból kiváló, hanem praktikus használati tárgyként is funkcionál. Tökéletesen illeszkedik a vitorlás életmódhoz és a nautikus stílusú otthonokhoz, miközben elegáns megoldást nyújt a dohányzóknak.

Ez a hajócsiga formájú hamutartó minden használatkor emlékeztetni fogja Önt a tenger szeretetére és a vitorlázás szabadságára, miközben praktikus és stílusos megoldást nyújt.

A termék előnyei:

 • Stílusos Dizájn: Az egyedi hajócsiga forma és az elegáns réz anyaghasználat garantálja, hogy ez a hamutartó kiemelkedjen a többi közül.
 • Praktikus Funkció: Praktikus és kényelmes használatot biztosít, miközben megőrzi a tisztaságot és a rendezettséget.
 • Dekorációs érték: Tökéletes választás mindenki számára, aki szereti a tengeri hangulatot otthonában vagy irodájában megteremteni.

Ez a hajócsiga formájú hamutartó a vitorlás életmód szerelmeseinek készült. A rézből és fából készült hamutartó nem csak praktikus, hanem díszítőeleme is lehet bármely helyiségnek. A hajócsiga forma és a minőségi anyaghasználat egyedülálló kombinációt alkot, amely hozzájárul a tengeri hangulat megteremtéséhez.

Fedezze fel ezt a különleges hajócsiga formájú hamutartót, amely tökéletes kiegészítője lehet vitorlás életmódjának és stílusának. Legyen Ön is büszke tulajdonosa ennek az elegáns és praktikus tárgynak.

A hajócsiga formájú hamutartót ajánljuk:

 • Vitorlázás kedvelőinek: Akik szeretnék otthonukban vagy irodájukban megidézni a tengeri hangulatot.
 • Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Ideális választás azok számára, akik a különleges és stílusos tárgyakat részesítik előnyben.
 • Ajándékként: Tökéletes választás azok számára, akik egy egyedi és praktikus ajándékot keresnek vitorlás életmódot kedvelő ismerőseiknek.
 • Nautikus Stílust Kedvelőknek: Kiváló választás mindenki számára, aki szereti a tengeri, nautikus stílusú dekorációs tárgyakat.
 • Vendéglátóhelyek Tulajdonosainak: Ideális díszítőelem vendéglátóhelyek számára, különösen azoknak, akik a nautikus stílusú belsőt szeretnének teremteni.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak