Kar napóra iránytűvel dobozzal

9 800 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám RCO-0566 Kategória:
Leírás

Kar napóra iránytűvel díszdobozban

 • MÉRETE: átmérő 4 cm, vastagság: 2 cm
 • ANYAGA: antikolt sárgaréz, bőr szíjjal
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.
 • A díszdoboz mérete: 9,7 × 6 × 6,3 cm, amely igény szerint gravíroztatható

Hátlapján – So you can find you way back home – Hogy mindíg megtudjad találni a visszautata haza – gravírozással.

Ismerje meg ezt az igényes és elegáns kar napórát, amely a hagyományos navigációs eszközök modern interpretációját testesíti meg. Az antikolt sárgarézből készült napóra iránytűvel, bőr szíjjal és díszdobozban kerül szállításra. A fel- és lehajtható mutatóval (gnomosz), a felhajtható szélességi fok-skálával és elreteszelhető tűvel rendelkező eszköz nem csak esztétikai szempontból lenyűgöző, hanem funkcionális és informatív is, mivel a hátoldalába gravírozott használati utasítás angol nyelven segíti a felhasználót a pontos időmérésben. A magazinunkban a napóra működéséről részletesen olvashat.

Ez a kar napóra tökéletes ötvözete a hagyományos navigációs eszközöknek és a modern dizájnnak. Az antikolt sárgaréz anyag és a precízen kidolgozott részletek egyedülálló eleganciát kölcsönöznek ennek a készüléknek. A kar napóra nem csupán egy időmérő eszköz, hanem egy olyan dísztárgy is, amely tükrözi viselőjének ízlését és a vitorlás életmód iránti szeretetét.

 • Szeretne egy elegáns és praktikus kiegészítőt szeretne, amely tökéletesen illeszkedik a vitorlás életmódhoz és a modern navigációs igényekhez?
 • Egy igazán különleges ajándékot keres, amely egyesíti a történelem, a navigáció és a kifinomultság elemeit?

Ez a kar napóra ideális választás azok számára, akik szeretik a vitorlás életmódot és értékelik az exkluzív lakberendezési tárgyakat otthonukban vagy irodájukban. A precíz kivitelezés és az antikolt sárgaréz anyaghasználat eleganciát és stílust kölcsönöz, miközben a hátoldalába gravírozott használati utasítás segíti a napóra hatékony használatát.

Gondolja végig, hogy milyen érzést kelthet Önben, amikor ezt a különleges kar napórát viseli? H ha otthonában, irodájában látja, tudva, hogy egy olyan eszközt birtokol, amely a történelmi navigáció és a modern design tökéletes ötvözete?

 • Exkluzív anyaghasználat: Az antikolt sárgaréz anyag eleganciát és tartósságot biztosít.
 • Precíz kivitelezés: A készülék részletei precízen kidolgozottak, garantálva a magas minőséget.
 • Funkcionális dizájn: A felhajtható mutató és szélességi fok-skála lehetővé teszi a pontos időmérést.
 • Informatív gravírozás: A hátoldalába gravírozott angol nyelvű használati utasítás segít a napóra hatékony használatában.
 • Elegáns megjelenés: A bőr szíj és a gravíroztatható díszdoboz elegáns megjelenést biztosít, ideális ajándéknak.

Amennyiben egy egyedi és különleges kiegészítőt keres, ami tökéletesen kiegészíti a vitorlás életmódhoz illő otthonát vagy irodáját, ez a kar napóra az Ön számára ideális választás.”

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tegye kosarába ezt a gyönyörű, antikolt sárgarézből készült kar napórát, és hozza el otthonába vagy irodájába a navigációs történelem eleganciáját és a modern design szépségét.

 

A kar napóra iránytűt ajánljuk:

 • Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak, akik kedvelik a vitorlázást és a vízparti életmódot, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni.
 • Történelmi és navigációs eszközök iránt érdeklődőknek: Olyan embereknek, akik érdeklődnek a történelmi navigációs eszközök és azok modern interpretációi iránt.
 • Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azok számára, akik egyedi és különleges lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, amelyek stílust és eleganciát kölcsönöznek a térnek.
 • Ajándékként: Azoknak, akik egyedi és gondolatot sugárzó ajándékot keresnek barátaiknak vagy családtagjaiknak, különösen ha azok vitorlázás vagy történelmi navigációs eszközök iránt érdeklődnek.
 • Kézműves és antik tárgyak gyűjtőinek: Olyan személyeknek, akik értékelik a kézműves munkát, az antik tárgyakat, és szívesen gyarapítják gyűjteményüket különleges és minőségi darabokkal.

További vitorlás ajándékok

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak