Hajókormány órával horgonnyal

8 900 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám R26874 Kategória:
Leírás

Hajókormány órával, horgonnyal

  • MÉRETE: 23 × 8 × 32 magas cm
  • ANYAGA: fa, fém, üveg
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: 1 db AA elemmel működik, mely nem tartozék.

Fedezze fel ezt a különleges, fából készült, kék-fehér színű hajókormány órát, amely nem csupán időmérőként funkcionál, hanem a vízparti életmód hangulatát is otthonába hozza. A quartz óraszerkezet biztosítja a pontosságot, míg a  horgony design egyedülálló stílust kölcsönöz, tökéletesen illeszkedve a vitorlázás szerelmeseinek otthonába vagy irodájába. Ez az ideális méretű esztétikus dísztárgy nem csak a tengeri dekoráció kedvelőinek szól, hanem azoknak is, akik az exkluzív és egyedi lakberendezési tárgyakat keresik.

Vajon egy ilyen dekoratív dísztárgy mennyire fokozhatja a tengeri és vitorlázás iránti szenvedélyét?

Ha Ön a vitorlás életmódot kedveli, vagy exkluzív, egyedi lakberendezési tárgyat keres, ez a dísztárgy ideális választás az Ön számára. A tengeri tematikájú design és az óra praktikus funkciója együttesen tökéletes harmóniát teremtenek otthonában, emelve annak stílusát és eleganciáját.

El tudja képzelni, hogy ez a hajókormány óra milyen örömöt és elégedettséget okoz majd Önnek minden alkalommal, amikor ránéz, és emlékezteti a vízparti kalandokra és vitorlázás iránti szeretetére?

Ez a lenyűgöző hajókormány óra, mely ideális méretű, tökéletesen illeszkedik bármelyik nautikus stílusú otthonba. A kék-fehér színkombináció a tengerparti stílust idézi meg, míg a fa anyaghasználat melegséget és eleganciát kölcsönöz. A quartz óraszerkezet biztosítja a pontos időmérést, így az óra nem csak díszítőelemként, hanem praktikus eszközként is szolgál. A hajókormány és horgony design egyedi és figyelemfelkeltő, tökéletes ajándék lehet minden vitorlázás és vízparti életmódot kedvelő számára.

Ha Ön értékeli a vízparti életmódot és az egyedi, stílusos lakberendezési tárgyakat, akkor ez tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthonába hozza a tengeri életmód hangulatát. Tegye kosarába ezt a gyönyörű hajókormány órát még ma, és élvezze a tengeri kalandok és vitorlázás szeretetét minden nap!

A hajókormány órát ajánljuk

  1. Vitorlázás és vízparti életmód kedvelőinek: Azoknak, akik a vízparti életmódot és a vitorlázást nem csak hobbinak, hanem szenvedélynek tekintik, és szeretnék ezt az érzést otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni.
  2. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak az embereknek, akik egyedi, stílusos és különleges lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba.
  3. Nautikus témájú dekorációként: Gyűjtőknek és dekorációs tárgyak iránt érdeklődőknek, akik kifejezetten a tengeri és hajózási témájú tárgyakat részesítik előnyben.
  4. Ajándékként: Azoknak, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak vagy üzleti partnereiknek, különösen ha ezek a személyek érdeklődnek a vitorlázás, a tengeri életmód vagy az elegáns lakberendezés iránt.
  5. Vízparti vagy vitorlás tematikájú üzletek és vendéglátóhelyek tulajdonosainak: Olyan vendéglátóipari vállalkozásoknak, amelyek a vízparti és vitorlás témát ölelik fel, és olyan dekorációs elemeket keresnek, amelyek erősítik ezt a stílust és vonzóvá teszik a helyet a látogatók számára.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak