Homokóra fa talpon 16 cm

11 900 Ft

Készleten

Cikkszám RHG-1066 Kategória:
Leírás

Homokóra fa talpon

  •  Mérete: 16 × 7 cm (a fatalp mérete 3 x 13 cm)
  • Anyaga: sárgaréz, üveg, fa

Képzelje el, hogy egy elegáns, 5 perces homokórát helyez el otthonában vagy irodájában, amely nem csak az idő múlását méri, hanem a környezetét is stílussal és eleganciával tölti meg. Ez a különleges, stílusos fa talpon álló rézből készült klasszikus időmérő eszköztök életesen kiegészíti a vitorlás életmódhoz és a tengerparti hangulathoz illő dekorációt. Az idő múlásának szemlélésével nem csak egy praktikus eszközt, hanem egy igazi művészi alkotást is birtokol, ami lenyűgözi majd az Önt körülvevő embereket.

Gondolta volna, hogy egy homokóra lehet az elegancia és a funkcionalitás tökéletes egyesülése? Gondolja végig, hogy egy ilyen stílusos darab milyen mélységet és karaktert adhat otthonának vagy irodájának

Ez nem csak egy időmérő eszköz, hanem egy dekoratív kiegészítő is, amely tökéletesen illik a vitorlás életmódhoz és a vízparti környezethez. A fa talpon álló, letisztult vonalvezetésű klasszikus rézből készült időmérő eszköz eleganciát csempész otthonába vagy irodájába, miközben a mindennapokban a gyorsan múló időt is szemlélteti.

Ez a dísztárgy tökéletesen illeszkedik otthona vagy irodája környezetébe, ahol minden egyes pillanatban emlékezteti Önt az idő értékére

El tudja képzelni, hogy milyen megnyugtató érzés lesz nézni a homok lassú áramlását ebben az elegáns homokórában, miközben egy kis nyugalomszigetet teremt a mindennapok rohanásában?

Fedezze fel ezt az elegáns, 16 × 7 cm méretű órát, amelynek stílusos fa talpa 3 x 13 cm. Az 5 perces időtartam tökéletes egy rövid szünethez, meditációhoz vagy akár a teázáshoz. A letisztult, modern design a hagyományos homokórák eleganciáját ötvözi a modern enteriőrökkel. Ennek a hagyományos időmérőnek a jelenléte otthonában vagy irodájában nem csak a stílust emeli, hanem egy különleges és meghitt hangulatot is teremt.

Ha Ön is értékeli az eleganciát és a letisztult design-t, és egy különleges darabbal szeretné kiegészíteni otthonát vagy irodáját, ez a termék tökéletes választás az Ön számára.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthonát vagy irodáját egy stílusos és elegáns homokórával gazdagítsa. Tegye kosarába ezt a különleges darabot még ma, és élvezze használatának minden pillanatát!

A homokórát fa talpon ajánljuk:

  • Otthoni Dekorációként: Azoknak, akik szeretnének egyedi, elegáns tárgyakkal otthonukat díszíteni, különösen, ha a tengerparti vagy vitorlás stílusú dekorációt részesítik előnyben.
  • Irodai környezetbe: Vezetőknek és üzleti szakembereknek, akik stílusos és kifinomult tárgyakkal szeretnék irodájukat vagy tárgyalótermüket berendezni, ez az elegáns időmérő kiváló választás lehet.
  • Meditációhoz és relaxációhoz: Azok számára, akik a mindennapi életükben stresszcsökkentő tevékenységeket, mint a meditáció vagy a mindfulness gyakorolják, ez a homokóra segíthet az időtartamok mérésében, miközben kellemes atmoszférát teremt.
  • Ajándékként: Különleges és gondosan kiválasztott ajándékot keresők számára, legyen szó barátokról, családtagokról vagy üzleti partnerekről, ez a termék elegáns és emlékezetes ajándék lehet.
  • Gyűjtőknek: Azoknak, akik antik vagy vintage stílusú tárgyakat gyűjtenek, vagy szeretik azokat otthonukban vagy irodájukban kiállítani, tökéletes választás lehet, mivel klasszikus megjelenésével időtlen eleganciát sugároz.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. CG