Sold out

Fekete Gyöngy kalózhajó makett

18 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám R121058 Kategória:
Leírás

Fekete Gyöngy kalózhajó makett

  • MÉRETE: 31 x 7 x 33 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a Fekete Gyöngy kalózhajó maketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

Termékleírás

A Fekete Gyöngy kalózhajó makett a tengeri kalandok szerelmeseinek tökéletes társa, amely az otthon vagy iroda minden sarkában varázslatos hangulatot teremt. Az ikonikus és legendás Fekete Gyöngy, amely nevét a tengeri folklore-ból és a populáris kultúrából egyaránt ismertté vált, a kalózélet és a tengeri kalandok szinonimájaként áll a köztudatban.

E makett méltó reprezentációja a hajó káprázatos és fenyegető megjelenésének, lenyűgöző részletességgel és pontossággal rekonstruálva annak összetett szerkezetét és design-ját. A makett kialakítása során kiváló minőségű anyagokat használtak, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak, miközben a sötét és misztikus megjelenést is hűen utánozzák.

A vitorlák és a kötélzet gondosan kidolgozottak, a hajótest finoman megmunkált, az apró, de figyelemre méltó részletek pedig minden tekintetben hűek a Fekete Gyöngy legendás alakjához. A makett egyszerre modern és történelmi, kielégítve a tengeri rajongók és a design szerelmeseinek igényeit.

A Fekete Gyöngy kalózhajó makettje nem csak egy díszdarab; ez egy kalandokkal teli történet viselője, egy stílusos és izgalmas látvány, amely azonnal magára vonja a tekintetet és elvarázsol. Azok számára, akik a tenger iránti mély szeretettel és a kalózlegendák iránti rajongással rendelkeznek, ez a makett egyszerűen nélkülözhetetlen.

AJÁNLJUK

  • Kalóz és Tengeri Kaland Rajongóinak: Azok számára, akik odavannak a kalózlegendákért, tengeri kalandokért és a hozzájuk kapcsolódó folklore-ért, a Fekete Gyöngy kalózhajó makett ideális választás.
  • Filmtörténet kedvelők számára: Azoknak, akik rajonganak a „Karib-tenger kalózai” filmsorozatért és annak lenyűgöző vizuális világáért, a Fekete Gyöngy makett egy kiváló módszer a film iránti rajongásuk kifejezésére és a kedvenc jeleneteik megidézésére otthonukban.
  • Dekorációs Elemeket Keresőknek: Ha valaki egyedi, beszédes és figyelemfelkeltő dekorációs elemet keres otthona, irodája vagy üzlete számára, a Fekete Gyöngy makett kitűnő választás. A makett azonnal érdekessé és izgalmassá teszi a teret, a látogatók és vendégek számára egyaránt vonzóvá válik.

TISZTÁN TARTÁSA:

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. JM