Sold out

Cutty Sark hajómakett 24cm

7 490 Ft

Elfogyott

Cikkszám R00355 Kategória:
Leírás

CUTTY SARK hajómakett

  • MÉRETE: 24 × 5 × 24 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

A Cutty Sark történelmi hajómakett a híres, 19. században épült brit klipperről, a Cutty Sarkról mintázott, elegáns és részletes modell. Az eredeti hajó a teakínálatairól vált ismertté, és máig lenyűgözi a látogatókat Londonban, ahol a restaurált hajó mint múzeum szolgál.

E makett a tengeri történelem és a navigáció iránt érdeklődők számára készült, akik a tengerészet legendás múltját szeretnék otthonukba hozni. A Cutty Sark makett kivételes kidolgozással rendelkezik, minden részlete a lehető legnagyobb gondossággal és precizitással készült.

A faanyagból készült hajótest és a textilvitorlák élethű ábrázolása mellett az ágyúk, kötelek és egyéb kiegészítők is hűen tükrözik az eredeti hajó megjelenését. A makett tökéletesen fedi az eredeti hajó eleganciáját és gyorsaságát, mindez egy kompakt, asztali méretben, mely minden enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. A Cutty Sark hajómakett nem csak egy gyönyörű dekorációs elem, hanem a tengeri történelem iránti tisztelet és szenvedély megjelenítője is.

Azok számára, akik egy darabot szeretnének a tengerészeti történelemből, ez a makett a tökéletes választás.

 

A Cutty Sark hajómakett minden makettgyűjtőnél, illetve modellezőnél alap darab.

AJÁNLJUK

A  Cutty Sark hajómakett elengedhetetlen része a gyerekszobának.
Egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapra, karácsonyra..
Kollégák elbúcsúztatásakor a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élet tengerén.

TISZTÁN TARTÁSA:

 

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

 

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

Porpisztoly

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak