Csatornahajó 20cm

4 390 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám R346 Kategória:
Leírás

Termék információk:

  • MÉRETE: 4 × 20 × 4 magas cm
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

Narrow boat jelentése: csatornahajó. A hajó (uszály) maximális méretei 7 láb (2,1 m) szélességű, maximális hossza 70 láb (21,3 m). Németalföldön, Angliába a kialakult sűrű csatornahálózatnak köszönhetően kedvelt szállító eszköz volt. Az utóbbi évtizedekben a szállítástól a személyhajózás átvette a fő szerepet. A 4-10 személyes hajók komoly szerepet töltenek be a vízi turizmusban.

A hajómakettről:

Ez a makett figyelemre méltóan reprodukálja a különleges hajótípus összes egyedi jellemzőjét. A csatornahajó makett egy gazdagon kidolgozott tárgy, amely a valódi hajók részleteit és karakterét hűen tükrözi. A hosszú, keskeny hajótest, a jellegzetes lapos fenék és a kis, de erős motor, mindez egy egyedi és karakteres jármű képét festi.

A makettet aprólékosan, kézzel festették és finoman megmunkálták, hogy megjelenítse a fából és fémből készült részleteket, a köteleket, a kormánykereket és más hajózási eszközöket. Az európai csatornahajók makettje egy finoman kidolgozott darab, amely a kontinens egyik ikonikus vízi járművét ábrázolja, gyakran látható a széles és csendes csatornákon, amelyek átszövik az európai vidéket.

A makett nemcsak tiszteleg ezeknek a csendes és megbízható hajóknak a szolgálata előtt, de a kontinentális élet és a vízi utazások romantikáját is idézi. A csatornahajó makettje előtt megnyíló, széles csatornák és azok melletti idilli európai tájak vizuális képét festi, és a nézőt egy csendes és békés utazásra invitálja a vidéki tájakon és a történelmi városokon keresztül. Az európai csatornahajó makett egy történetet mesél el az utazásról, a felfedezésről és a szépségről, egy történetet, amelyben minden részlet számít.

Az apró, de figyelemre méltó részletek, mint például a kabinok, a fedélzeti szerkezetek és a kormánykerék, mind nagy gonddal lettek kivitelezve, így a makett minél hűebb legyen az eredetihez.

Azok számára, akik szeretik a tengeri járművek makettjeit, és értékelik az európai kultúrát és történelmet, ez a makett kiváló választás. Egy ilyen hajó nem csak a szemnek nyújt élvezetet, de a léleknek is, mivel megragadja és megörökíti az európai csatornahajózás lassú és melankolikus ritmusát, valamint a vízi utak varázsát és romantikáját.

Az apró, de hűen ábrázolt részletek és a gondosan kiválasztott színek és textúrák mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a makett valóban különleges és egyedülálló darab legyen bármely gyűjteményben. Mindezek teszik ezt a csatornahajó makettet tökéletes dísztárggyá minden otthon vagy iroda számára, különösen, ha a tulajdonos szereti a hajózást vagy a vízi utazást.

A makettet ajánljuk:

 • Európa-Barátoknak és Utazóknak: Azok számára, akik rajonganak Európa idilli tájaiért és varázslatos csatornáiért, a csatornahajó makett kiváló választás. Azoknak az utazóknak is ideális, akik szeretettel gondolnak vissza európai kalandjaikra vagy tervezik megvalósítani ezen álmukat.
 • Vízi Életmód Kedvelőinek: Azoknak az embereknek, akik kötődnek a vízhez és élvezik az ezzel kapcsolatos életstílust és kultúrát, ez a makett remekül kifejezi ezt a szenvedélyt. Legyen szó hajózásról, vitorlázásról, vagy egyszerűen csak a víz melletti életről, a csatornahajó makett mindezt szimbolizálja.
 • Otthoni Dekorációra Vágyóknak: Azok számára, akik egyedi és figyelemfelkeltő dekorációs darabot keresnek otthonukba, amely tükrözi utazási élményeiket, kalandjaikat vagy egyszerűen csak a víz iránti szeretetüket, a csatornahajó makett tökéletes választás. Azoknak is ajánlott, akik szeretnék egy kis európai hangulatot csempészni lakóterükbe.
 • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
 • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak