Sold out

Asztrolábium 10 cm

39 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám RH32 Kategória:
Leírás

Asztrolábium L.H.V.

 • Mérete:
  Magasság: 13 cm
  Átmérő: 10 cm
  Vastagság: 0,7 cm
 • Anyaga: réz, fa talpazat

Az asztrolábium nem csupán egy mérőeszköz; ez a sárgarézből készült, fa talapzaton álló dekoratív darab egyesíti magában a csillagászat történelmét és a modern lakberendezési trendeket, teret ad a múlt és a jelen közötti dialógusnak otthonában vagy munkahelyén. Dr. L.H.V. által fejlesztett, 40,4 földrajzi szélességre kalibrált eszköz pontosságával és esztétikájával magára vonja minden tekintetet, hídakat képezve a tudomány és a művészet világa között. Használata és megfigyelése során a felhasználó nem csupán a csillagok mozgását tanulmányozhatja, hanem saját helyét is meghatározhatja az univerzumban, miközben otthona dekorációját is gazdagítja.

Hogyan tudja az asztrolábium javítani a tudományos kíváncsiságot és a csillagászati ismereteket akár az otthoni környezetben?

Ez a darab lehetőséget kínál arra, hogy a felhasználók játékos és interaktív módon ismerkedjenek meg a csillagászat alapjaival, serkentve érdeklődésüket a világűr iránt, miközben otthonuk díszeként is funkcionál.

Milyen módon illeszkedik dekorációként a modern lakberendezési trendekbe?

Az esztétikus kialakítású sárgaréz és fa talapzat eleganciát kölcsönöz ennek a precíz mérőműszernek, így könnyedén beilleszkedik különböző stílusú enteriőrökbe,egyedi karaktert és történelmi mélységet adva a térnek.

Mi teszi az asztrolábiumot ideális ajándékká a tengerészet és csillagászat iránt érdeklődők számára?

A pontosan kalibrált és történelmi hátterű eszköz nem csak praktikus használatot kínál, hanem érzelmi értéket is hordoz, tökéletes ajándékká téve azt minden korosztály számára, akik a tudomány és a történelem iránt szenvedélyesek.

Hogyan inspirálja ez a darab a felfedezés és az önszámítás élményét?

Használata közvetlen kapcsolatot teremt a felhasználó és az égi mechanizmusok között, lehetővé téve a Nap, a bolygók és a csillagok pozíciójának megfigyelését, ezáltal ösztönözve az önálló tanulást és felfedezést.

Az asztrolábium nem csupán egy dísztárgy; ez egy multifunkcionális eszköz, amely ötvözi a csillagászati mérések pontos elvégzését a történelmi és esztétikai értékekkel. A tudomány és művészet határán elhelyezkedő, sárgarézből készült és fa talapzaton álló dekoratív mérőműszer tökéletes választás azok számára, akik a tengerészet és csillagászat iránt érdeklődnek, valamint azoknak, akik exkluzív és értelmes díszítőelemekkel szeretnék gazdagítani otthonukat vagy munkahelyüket. Az eszköz nem csak a tudományos kíváncsiságot serkenti, hanem az otthoni és professzionális környezetet is nívósabbá teszi.

Ez a darab egy 10 cm átmérőjű, sárgarézből készült és fa talapzaton álló dekoratív csillagászati mérőeszköz, több évszázados tudományos örökséget képvisel. A „40,4 földrajzi szélességre kalibrált” jelzés nem csupán a pontosságát, hanem a használati hely specifikus adaptációját is biztosítja. Az antikolt design és a szürke bőr markolat elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a kompakt méret és az összecsukható kialakítás praktikusságot és könnyű tárolást tesz lehetővé. Nem csak a csillagászati helyzetek és időmérések pontos meghatározására szolgál, hanem egy stílusos lakberendezési tárgyként is funkcionál, ami értéket ad otthona vagy irodája eleganciájának.

Az asztrolábium előnyei:

 • Történelmi Érték: Történelmi háttere és a tudományos örökség, amelyet képvisel, mélyebb értelmet és kontextust ad otthonának vagy irodájának dekorációjának. A műalkotásként is funkcionáló darab lehetővé teszi, hogy otthona díszítése során egyedi és értelmes tárgyakkal vegye körül magát.
 • Egyediség és Stílus: A sárgarézből készült és fa talapzaton álló kivitel, valamint a szürke bőr markolat elegáns és egyedi megjelenést kölcsönöz, amely kiemeli otthonának vagy irodájának stílusát. Nem csak a tudományos kíváncsiságot serkenti, hanem az otthoni és professzionális környezetet is nívósabbá teszi.
 • Interaktivitás és Oktatási Érték: Használata során a felhasználók közvetlenül tapasztalhatják meg a csillagászati számításokat, ösztönözve ezzel a tudományos felfedezést és oktatást. Az asztrolábium segítségével nem csak a tudomány iránti érdeklődést lehet serkenteni, hanem az önálló tanulás és felfedezés örömét is megélhetjük.

Fedezze fel az égbolt titkait és tegyen szert egy történelmi műalkotásra otthonába vagy irodájába az asztrolábiummal, amely tökéletes eleganciát és tudományos kíváncsiságot kínál.

Az asztrolábiumot ajánljuk:

 • Csillagászat kedvelőinek: Akik szenvedélyesen érdeklődnek az égi jelenségek és a csillagászati számítások iránt.
 • Történelmi tárgyak Gyűjtőinek: Akik értékelik a tudományos műszerek történelmi jelentőségét és szeretnének egy stílusos, ugyanakkor informatív tárgyat otthonukban.
 • Exkluzív Lakberendezési kiegészítőként: Akik egyedi és különleges dísztárgyakkal kívánják gazdagítani otthonukat vagy irodájukat.
 • Oktatási Célokra: Oktatási intézményeknek, akik a gyakorlati tudományos ismereteket szeretnék szemléltetni és közvetíteni.
 • Ajándékként: Akik különleges és értékálló ajándékot keresnek szeretteiknek, ami ötvözi a tudományt, történelmet és művészetet.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak