Back

Asztrolábium L.H.V. 20

129 000 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám RH35 Kategória:
Leírás

ASZTOLÁBIUM L.H.V.

  • MÉRETE: Magasság: 24,5 cm Átmérő: 22 cm Vastagság: 0,7 cm
  • ANYAGA: réz, fa talpazat
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ismerje meg ezt az egyedülálló, 22 cm átmérőjű asztrolábiumot, mely nem csak egy rézből készült klasszikus navigációs eszköz, hanem a csillagászat és az időmérés történetének lenyűgöző darabja is. Dr. L.H.V. több éves kutatási munkájának eredményeként kifejlesztett, 40,4 földrajzi szélességre beállított asztrolábium a Nap, a bolygók és a csillagok helyzetének pontos meghatározására alkalmas, így nem csupán a navigációban, hanem a csillagászatban és az asztrológiában is használható. Ez az eszköz, mely a Kr. u. 1. században nyerte el mai formáját, tökéletesen ötvözi a múlt bölcsességét a modern kor esztétikájával.

Vajon mennyire izgalmas lehet a csillagok és bolygók helyzetének meghatározása egy ilyen történelmi eszközzel?

Gondolt már arra, hogy milyen új perspektívát nyújthat ez a készülék az Ön számára a világ és az univerzum megértésében?

Ha Ön a vitorlás életmódot kedveli, vagy exkluzív lakberendezési tárgyakat keres otthonába, akkor ez az asztrolábium tökéletes választás az Ön számára. Ez a műalkotás nem csak a tengeri navigáció iránti szeretetét tükrözi, hanem az otthonában vagy irodájában elhelyezve a tengeri kalandok és a csillagászati felfedezések emlékét is felidézi.

Ez az asztrolábium, amely 22 cm átmérőjű és rézből készült, tökéletesen illik az otthonába, mint egy művészi és tudományos tárgy. A fa talapzaton álló készülék nem csak esztétikailag vonzó, hanem a csillagászat és a tengeri navigáció történelmét is magában hordozza. Az arabok által Európába hozott és a csillagászok, asztrológusok, földmérők által használt eszköz ma már Önnek is lehetővé teszi, hogy a csillagok és bolygók helyzetét, magasságát meghatározza, valamint az időt és a földrajzi szélességet is kiszámítsa.

Ha Ön érdeklődik a tengeri életmód, a csillagászat és az exkluzív lakberendezési tárgyak iránt, akkor ez az asztrolábium tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonába vagy irodájába hozza a csillagászat és a tengeri navigáció varázsát. Tegye kosarába ezt a lenyűgöző navigációs eszközt még ma, és élvezze a tudomány és művészet tökéletes harmóniáját minden nap!

Az asztrolábiumot ajánljuk

  1. Csillagászat és navigáció kedvelőinek: Azoknak, akik érdeklődnek a csillagászat és a tengeri navigáció iránt, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonuk vagy irodájuk dekorációjában is megjeleníteni.
  2. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azoknak az embereknek, akik egyedi, stílusos és különleges lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba.
  3. Történelem és antikvitások rajongóinak: Gyűjtőknek és történelem iránt érdeklődőknek, akik különleges, történelmi jelentőségű tárgyakat keresnek gyűjteményükbe vagy otthonuk díszítésére.
  4. Oktatási Intézményeknek: Iskoláknak, egyetemeknek, múzeumoknak és tudományos kutatóintézményeknek, ahol a csillagászat és a navigáció történetét oktatják vagy kutatják.
  5. Asztrológiával foglalkozó szakembereknek: Asztrológusoknak, metafizikusoknak és az ezoterikus tudományokkal foglalkozó szakembereknek, akik a csillagok és bolygók pozíciójának meghatározásához használhatják az asztrolábiumot.

 

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak