nagypapa
Magazin

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK A NAGYPAPÁNAK

Karácsonyi ajándékötletek a Nagypapának

Karácsonykor nagy kihívás ajándékot vásárolni a Nagyszülőknek. A Nagypapa az az ember, akitől ha megkérdezzük, hogy mit szeretne karácsonyra szinte mindig ugyanazt a választ kapjuk: „már mindenem megvan, ne vegyetek semmit.” Mégis nagy az öröm, ha Ő is talál valami kincset a karácsonyfa alatt, amin az Ő neve díszeleg.
De vajon minek örül igazán a Nagypapa?

Karácsonyi ajándékötlet
Barkácsoló Nagypapának

Sok nagypapa akár aktív vagy nyugdíjas éveiben, szívesen kilépne a megszokott napi rutinból és szeretne olyan elfoglaltságot találni, amivel hasznosan eltöltheti a szabadidejét. Nekik ajánljuk a fából készült hajómakett építőkészleteinket. Az egész Család a csodájára fog járni, hogy mire képes az ügyes kezű, értéket teremtő Nagypapa.

Karácsonyi ajándékötletek
Rendezkedő Nagypapának

Van az a típus, akihez ha látogatóba megyünk, mindig egy kicsit másképp néz ki a lakás. Ő az, akit meglephetünk egy izgalmas lakberendezési tárggyal. Karácsonyi ajándékötlet például egy szép faliképpel, éjjeli lámpával vagy egy lenyűgöző hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

iroasztal1
Felfedező Nagypapának

A kiránduló, netán vízi sportot űző Nagyapának a stílusos kiegészítők dukálnak. Tudjuk, hogy mi mindenre képes manapság egy okostelefon, de mennyivel másképp fest, amikor Nagypapa előkapja a kalóz messzelátóját vagy megmutatja a napórán az idő múlását.

 

Fedezze fel a Világot más szemmel.
Látogasson el a Vitorlás Világ üzletébe személyesen
vagy vásároljon kényelmesen a webáruházon keresztül.

Karácsonyi ajándékötleteink

Vitorlás ajándék ötletek

Fedezze fel a Világot más szemmel.

Vitorlás Világ átvételi pont:

H-1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Asia Center nyugati szárny 1. emelet 5. utca sarok (főút vége)
www.vitorlasvilag.hu