Sold out

Vitorlázás falinaptár 2024

3 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVT241018 Kategória:
Leírás

VITORLÁZÁS FALINAPTÁR 2024

  • MÉRETE: 30 x 30 cm
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.
  • TERMÉKLEÍRÁS: 16 hónapos vitorlás falinaptár extra poszterrel.

A vitorlázás olyan élmény, amely nem hasonlítható semmi máshoz. Amikor a szél megtölti a vitorlát és a hajó elkezd haladni a vízen, egy olyan különleges szabadságérzettel ajándékoz meg minket, amely elrepít bennünket a mindennapok gondjaitól. Ezt az élményt próbálja megragadni a ez a 2024-es vitorlázás falinaptár, amely nem csak egy egyszerű falinaptár, hanem egy ablak a vitorlázás csodálatos világába.

A naptár már 2023 szeptemberétől használható, így nem csak az új évre, de a tavaszra, a vitorlázási szezon kezdetére is felkészíti a tulajdonosát. Egy-egy hónap képe a világ minden tájáról származó, lenyűgöző vitorlázós jelenetet ábrázol, és ezekkel a képekkel a naptár tökéletesen visszaadja a vitorlázás lényegét: a szabadságot, az összhangot a természettel és a végtelen kalandokat.

Gondoljunk csak bele, milyen csodálatos érzés lehet, amikor a nap felkel és a víz felszínén tükröződő fényben végignézünk a hajó orráról a vitorlára, amelyet a hajnal első sugarai aranyoznak be. Vagy amikor a naplemente alkalmával a tengeren ringatózva megcsodáljuk a vörös és narancs árnyalatait, amelyek a vitorlán és a hullámokon tükröződnek. A Vitorlázás Falinaptár 2024-ben mindezeket az élményeket próbálja visszaadni, és ezáltal még közelebb hozza hozzánk a vitorlázás varázsát.

Az egyes képekhez kapcsolódó történetek tovább mélyítik a vitorlázási élményt. Nem csak egy-egy gyönyörű tájat vagy egy impozáns hajót láthatunk, hanem az adott képhez kapcsolódó élményeket, kalandokat és történeteket is megismerhetünk. A naptár kiváló minőségű, vastag papírra készült, ami garantálja a képek ragyogó és éles színátmeneteit, valamint a tartósságot.

De miért is választaná valaki ezt a 2024-es vitorlázás falinaptárat? Az előnyei nem csupán a szemet gyönyörködtető képekben rejlenek. A 16 hónapos tervezési időszak lehetővé teszi, hogy már az előző év őszétől kezdve rendszerezhesse időbeosztását. Továbbá, a naptár minőségi nyomtatással készült, így a képek színei élethűek és tartósak. Az átlátható elrendezés pedig biztosítja, hogy minden tervezett eseményt, találkozót vagy fontos dátumot könnyedén átlásson és rögzítsen.

Ezen túlmenően, a naptár nem csak praktikus eszköz, hanem egy stílusos kiegészítő is otthonában vagy irodájában. A gondosan válogatott képek és a magas minőségű kivitelezés egy olyan terméket alkotnak, melynek birtoklása öröm. A vitorlázás szerelmeseinek pedig egy kis emléket is hoz azokról a felejthetetlen pillanatokról, amikor a tengeren vagy a tavon ringatóztak, és csak a szél hangja töltötte be a környezetet.

Minden hónap egy újabb fejezetet nyit ebben a különleges vitorlázásos mesében, ahol a természet, az ember és a technika találkozása az, ami a középpontban áll. Legyen szó egy izgalmas versenyről, egy laza hétvégi kiruccanásról a közeli tavon, vagy egy hosszú, meditatív óceáni átkelésről, ez a 2024-es vitorlázás falinaptár minden hónapban új inspirációt és örömöt hoz majd az életébe.

 

Ezt a 2024-es vitorlázás falinaptárat ajánljuk:

  • Vitorlázás szerelmeseinek: Akik szabadidejükben szívesen töltik idejüket víz közelében, és szeretnék otthonukban vagy irodájukban is átélni ezeket a pillanatokat.
  • Természetkedvelőknek: Akik számára a természet, a szél és a víz együttese csodálatos látványt és érzést kelt.
  • Kalandkeresőknek: Akik sosem próbálták még a vitorlázást, de érdeklődnek iránta, és szeretnék magukat inspirálni egy új hobbira.
  • Művészetkedvelőknek: Akik értékelik a kiváló fotóművészetet és a vizuális szépséget, és szívesen díszítik otthonukat vagy munkahelyüket különleges képekkel.
  • Ajándékként: Akik olyan különleges ajándékot keresnek, amely egész évben örömet okoz a megajándékozottnak, miközben praktikus és esztétikai értéket is képvisel.

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Még több 2024 évi vitorlás falinaptár

Vélemények
4,5
2 vélemények alapján
5 csillag
50
50%
4 csillag
50
50%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-2 of 2 reviews
  1. Az árut rendben, időben megkaptam, azt azonban kissé furcsállom hogy utánvétes rendelés ellenére, amiért plusz díjat is fizettem, csak úgy kaptam nyitókódot a szekrényhez hogy a pénzt előre elutaltam. Az utánvét fogalma szerintem nem ez.