Velúr hamutartó

20 500 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám VVMB30114 Kategória:
Leírás

Zárható, szélálló velúr hamutartó

A HAMUTARTÓ

  • Mérete: 11,5 × 9 cm 550 gr
  • Anyaga: rozsdamentes acél, velúrbőr bevonattal
  • Színe: barna

Fedezze fel ezt a stílusos és praktikus velúr hamutartót, amely tökéletes kiegészítője lehet mindennapjainak, legyen szó egy pihentető vitorlázásról vagy egy otthoni kertpartiról. Ennek az elegáns és funkcionális tárgynak köszönhetően búcsút mondhat a szétszórt hamunak és a szél által széthordott cigaretta csikknek. Ez a darab nem csak hasznos, hanem esztétikai élményt is nyújt, hímezett szélrózsájával és letisztult vonalvezetésével. Stabil kialakítása miatt tökéletesen használható hajó fedélzetén, hozzájárulva a fedélzeti rend és tisztaság megőrzéséhez.

Hogyan biztosítja, hogy a kültéri összejövetelek tiszták és rendezettek maradjanak?

Zárható kialakítása miatt megakadályozza a szél általi szétszóródást, így rendezett és tiszta környezetet teremt a kültéri összejöveteleken.

Miként illeszkedik a termék a modern otthoni vagy irodai környezetbe?

Elegáns megjelenése és a hímzett szélrózsa miatt nem csupán hasznos, hanem dekoratív eleme is lehet otthonának vagy irodájának.

Hogyan szolgálja a termék azokat, akik a praktikum mellett a stílust is fontosnak tartják?

Ez a hamutálca ötvözi a praktikus használhatóságot a modern, letisztult dizájnnal, így tökéletes választás azok számára, akik a mindennapi tárgyaikban is keresik az esztétikumot.

A velúr hamutartó ideális társ a mindennapok során. Könnyedén illeszkedik a különböző környezetekbe, legyen szó egy hajó fedélzetéről, egy otthoni teraszról vagy egy elegáns irodáról. Stabil kialakítása és szélállósága miatt kiválóan alkalmazható kültéri rendezvényeken, hozzájárulva a rendezett és tiszta környezet megteremtéséhez.

Milyen előnyökkel jár a termék használata egy hajón?

Stabil és szélálló kialakítása biztosítja, hogy a hajó fedélzetén is rendet tarthasson, anélkül, hogy aggódnia kellene a hamu és a csikk szétszóródása miatt.

Hogyan illeszkedik a termék a modern életstílusba?

Letisztult dizájnjának és elegáns megjelenésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a modern életstílushoz, eleganciát és stílust hozva a mindennapokba.

Miként garantálja a hosszú távú használatot?

A rozsdamentes acélból és minőségi velúr szövetből készült termék garantálja, hogy a termék hosszú távon is megőrzi minőségét és funkcióját.

A hímzett szélrózsa nem csupán díszítő elem, hanem a tenger szeretetének kifejezője is, amely tökéletesen kiegészíti a termék használati értékét. A zárható kialakítás nem csak a szélállóságot, hanem a tartalmak biztonságát is garantálja.

Fedezze fel, hogyan teheti mindennapjait elegánsabbá és praktikusabbá ezzel a velúr hamutartóval. Nem csak a használhatóság, hanem a stílus és a minőség is garantált. Tökéletes választás azok számára, akik szeretik a tengerpartot és az eleganciát.

A velúr hamutartót ajánljuk:

  1. Hajózás és Vitorlázás Kedvelőinek: Tökéletes választás azok számára, akik gyakran töltik idejüket a vízen, és szeretnének egy praktikus, mégis stílusos kiegészítőt a fedélzeten.
  2. Otthoni és Irodai Használatra: Azoknak ajánljuk, akik otthonukban vagy irodájukban szeretnének egy elegáns, de funkcionális kiegészítőt, amely a mindennapi használat mellett díszítő elemként is megállja a helyét.
  3. Kültéri Rendezvények Szervezőinek: Ideális választás kültéri rendezvényekre, ahol a szélálló kialakítás biztosítja a rendezettséget és a tisztaságot.
  4. Stílusra és Minőségre Törekvőknek: Akik a mindennapi tárgyaikban is a minőséget és az esztétikumot keresik, számukra ez a velúr hamutartó kihagyhatatlan választás.
  5. Ajándékként: Tökéletes ajándék azok számára, akik egy különleges, de hasznos tárgyat szeretnének adni a tenger és a stílus szerelmeseinek.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak