Sold out

Napóra iránytű Urania Propitia

32 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám RH45 Kategória:
Leírás

NAPÓRA IRÁNYTŰ URANIA PROPITIA

  • MÉRETE: 8,4 × 2,8 cm
  • ANYAGA: sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Napóra iránytűt amelyet Urania Propitia című csillagászati könyv alapján készítettek. Ez nem csupán egy tárgy, hanem egy utazás a vitorlázás és a csillagászat világába.

A reneszánsz stílusjegyekkel gazdagon díszített réziránytű belső lapján, egy csuklós grónom segítségével mutatja az idő múlását is. A sziléziai csillagász Maria Cunitz vagy Maria Cunitia ( Wołów ,Szilézia , 1610 – Byczyna , Szilézia, augusztus 22. 1664) volt az egyik legjelentősebb női csillagász a középkorban.

Ő a szerzője Uránia propitia , című csillagászati könyvnek. Tiszteletére nevezték el a Vénusz egyik kráterét a kráter Cunitz, a kis bolygó 12.624 Mariacunitia. Ez az eszköz is méltó a csillagászat múzsája által írt könyv nevéhez, címéhez.

Képzelje el, hogy egy olyan tárggyal gazdagíthatja otthonát vagy irodáját, amely egyben művészeti alkotás, történelmi emlék és modern navigációs eszköz. Miért lenne ez a napóra iránytű tökéletes választás Önnek? Mert ez a darab ötvözi a hagyományos vitorlázás eleganciáját a tudományos felfedezések izgalmával, egyedi tervezésével pedig kiemelkedik a mindennapi tárgyak közül.

Tudta-e, hogy a napórák milyen fontos szerepet játszottak a tengerészet és a csillagászat történetében?

Ez a tájoló nem csak az időt, de a történelem egy szeletét is megmutatja Önnek.

Egy olyan dísztárgyat szeretne, ami több, mint puszta dekoráció?

A reneszánsz stílusjegyekkel gazdagon díszített navigációs eszköz a művészet és a tudomány találkozását testesíti meg.

Kíváncsi, hogyan hozhatja közelebb a csillagászatot mindennapjaihoz?

Maria Cunitz munkásságával kapcsolatos részletek révén ez a darab a csillagászat múzsájának állít emléket.

Fontos Önnek, hogy az otthonában vagy irodájában lévő tárgyak tükrözzék személyiségét és érdeklődési körét?

Ez a napóra iránytű kiválóan mutatja meg a tenger és az égbolt iránti szenvedélyét.

Ez a klasszikus tájoló tökéletes választás az Ön számára, ha szereti a vitorlázást és a tengerparti életmódot. Nem csak navigációs eszközként szolgál, hanem díszként is tökéletesen illeszkedik az otthonába vagy irodájába, eleganciát és egyedi stílust kölcsönözve a környezetének.

És hogy miért fogja különösen szeretni ezt a napóra iránytűt? Mert ez a termék nem csak gyakorlati használatra készült, hanem egy történetet is mesél, mely minden pillantásnál újra és újra életre kel.

Gondolta volna, hogy egyetlen dísztárgy hogyan változtathatja meg otthona vagy irodája hangulatát? Ez a darab garantáltan beszédtémát szolgáltat majd a látogatóinak.

Vajon milyen érzés lesz tudni, hogy egy olyan különleges tárggyal rendelkezik, amely a történelem egy darabját hordozza magában? A napóra iránytű minden egyes pillanatban ezt az élményt nyújtja majd Önnek.

A 8,4 cm átmérőjű, sárgarézből készült klasszikus navigációs eszköz nem csak esztétikus, hanem rendkívül funkcionális is. A klasszikus design eleganciát sugároz, míg a kifinomult részletek és a történelmi háttere kiemelik a mindennapi tárgyak közül. Ez az eszköz tökéletesen ötvözi a praktikumot a művészi értékkel, így biztosan elnyeri majd tetszését.

Ne habozzon, tegye kosarába a Napóra iránytűt amelyet az Urania Propitia ihletett, és élvezze annak minden egyedi jellemzőjét otthonában vagy irodájában!

Mindezek alapján ez a dísztárgy nem csak egy egyszerű használati eszköz, hanem egy történet, egy élmény, amelyet most Ön is a magáévá tehet.

A napóra iránytűt ajánljuk:

  1. Vitorlázás és vízparti életmód Rajongóinak: Azok számára, akik szenvedélyesen viseltetnek a tenger, a vitorlázás iránt, ez a termék tökéletesen kifejezi ezt az életérzést, és elegáns kiegészítője lehet otthonuknak vagy hajójuknak.
  2. Történelem és Csillagászat kedvelőinek: Olyan emberek számára, akik érdeklődnek a történelmi felfedezések és a csillagászat iránt. Ez a klasszikus tájoló a tudományos felfedezések és a történelmi hagyományok lenyűgöző ötvözete.
  3. Egyedi és Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik saját otthonukat vagy irodájukat különleges, egyedi tárgyakkal szeretnék berendezni, és fontos számukra az esztétikum és az exkluzivitás.
  4. Különleges Ajándékként: Ideális ajándék lehet azok számára, akik valami egyedülálló és emlékezetes ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak vagy üzleti partnereiknek, különösen, ha azoknak van affinitásuk a vitorlázás vagy a csillagászat iránt.
  5. Antik tárgyak Gyűjtőinek: Azoknak, akik művészeti darabokat, antik tárgyakat gyűjtenek, vagy érdeklődnek az egyedi és ritka tárgyak iránt. Ez a termék kiválóan illeszkedik egy ilyen gyűjteménybe, hozzáadva a kulturális és történelmi értéket.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. GK