Távcső gyerekeknek bőrtartóval

8 990 Ft

Készleten

Cikkszám FT-0241A Kategória:
Leírás

TÁVCSŐ GYEREKEKNEK BŐRTARTÓVAL

 • MÉRETE: 16,5 cm hosszú
 • ANYAGA: antikolt sárgaréz, bőr
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

 

Ismerje meg ezt az egyedi távcsövet, amely tökéletes ajándék lehet a vitorlázás és a tengeri kalandok iránt érdeklődő gyerekek számára. A messzelátó antikolt sárgarézből készült, bőr markolattal ellátva, és egy 20 mm átmérőjű lencsével rendelkezik, amely 3×-os nagyítást biztosít. A hozzá tartozó bőr tok nadrágszíjra fűzhető, így kis felfedezők és kalózok számára elengedhetetlen kellék a kalandozáshoz. Ez egy olyan termék, amely nemcsak praktikus, hanem dekoratív dísztárgyként is szolgálhat.

Képzelje el, ahogy gyermekének szeme felcsillan, amikor kezébe veszi ezt az antikolt réz távcsövet, mely a tengeri kalandok világába repíti. A 3×-os nagyítást biztosító lencse segít felfedezni a környező világot, miközben a bőr tok biztonságos tárolást és könnyű hordozhatóságot nyújt. Ez a messzelátó nem csupán egy játék, hanem a gyermeki kíváncsiság és a felfedezés örömének szimbóluma is egyben.

 • Olyan ajándékot szeretne adni gyermekének, amely felkelti a kíváncsiságát és ösztönzi a felfedezést?
 • Egy olyan játékot keres, amely nem csak szórakoztató, hanem oktató jellegű is, miközben a vízparti kalandok iránti érdeklődést is erősíti?

Ez a messzelátó kiváló eszköz arra, hogy gyermekének bemutassa a vízparti életmódot és a vitorlázást. A látcső segítségével gyermekének lehetősége nyílik megfigyelni és felfedezni a körülötte lévő világot, ösztönözve ezzel a természettudományos érdeklődést és a kalandvágyat.

Milyen élményeket nyújthat ez a réz távcső gyermekének, amikor a vízparti világ felfedezésébe kezd vele?

 • Antikolt réz kivitel: Az antikolt sárgarézből készült messzelátó elegáns és tartós.
 • 3×-os nagyítás: A 20 mm átmérőjű lencse kiváló nagyítást biztosít a fiatal felfedezők számára.
 • Bőr markolat és tok: A bőr markolat kényelmes fogást biztosít, míg a bőr tok lehetővé teszi a látcső biztonságos tárolását és könnyű szállítását.
 • Praktikus és dekoratív: A termék nemcsak hasznos felfedező eszköz, hanem dekoratív dísztárgyként is szolgál.
 • Kis kalózok és felfedezők számára lett tervezve: Tökéletes választás a kalandvágyó gyerekek számára, akik szeretik a vízparti témájú játékokat.

Ez a réz távcső tökéletes választás lehet, ha olyan ajándékot keres, amely gyermekének örömet és új ismereteket nyújt a világ felfedezése terén. Rengeteg pozitív élményt kaphat ezzel a látcsővel gyermeke, miközben a kaland és felfedezés világába repül.

Válassza ezt a réz távcsövet, amely nemcsak gyermekének okozhat örömet, hanem a vízparti életmód és a vitorlázás iránti érdeklődést is erősítheti benne.

A Távcső tisztítása és karbantartása:

A fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a messzelátó fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Bővebb leírás a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban olvasható

Ezt a távcsövet ajánljuk

 • Kis kalózoknak és felfedezőknek: Fiatal gyerekek számára, akik szeretnek kalandokat elképzelni, és érdeklődnek a tengeri világ iránt.
 • Vitorlázást kedvelőknek: Olyan családok számára, akik gyakran töltik szabadidejüket a vízparton vagy vitorlázva, és szeretnék gyermekeiket bevonni ebbe az életmódba.
 • Ajándékként: Szülőknek és nagyszülőknek, akik különleges és tanulságos ajándékot keresnek gyermekük vagy unokájuk számára.
 • Vízparti és vitorlás témájú születésnapokra: Születésnapokra vagy más különleges alkalmakra, ahol a tengeri vagy vitorlás téma dominál, és a szülők egyedi, tematikus ajándékot szeretnének adni.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak