Sold out

Sétapálca iránytűvel italtartóval

17 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám RWS-0112 Kategóriák: ,
Leírás

SÉTAPÁLCA IRÁNYTŰVEL ITALTARTÓVAL

 • MÉRETE: 96 cm
 • ANYAGA: sárgaréz, üveg, rózsafa
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

TERMÉKLEÍRÁS

Fedezze fel ezt a különleges, 96 cm hosszú sétapálcát, mely nem csupán egy támaszték a séták során, hanem a vitorlás életmód és a tenger szerelmeseinek szívét is megdobogtatja. Egyedi kialakításával és többfunkciós jellegével ez a termék nem csak egy hasznos eszköz, hanem egy életstílus kifejezője is.

Képzelje el, ahogy ez a sárgaréz, üveg és rózsafa anyagokból készült sétapálca eleganciával és stílussal emeli a mindennapi megjelenését, miközben praktikus funkcionalitást is nyújt. A beépített iránytű segít megtalálni az utat a legkalandosabb utazások során, míg a rejtett italtartó diszkrét tárolási lehetőséget biztosít a különleges alkalmakra.

Ez a sétabot tökéletes egyensúlyt képvisel a hagyományos kapitányi sétapálcák eleganciája és a modern kor praktikuma között.

Szeretne egy elegáns és multifunkcionális tárgyat, ami tökéletesen illeszkedik a vitorlás életmódhoz, és kifejezi egyéni stílusát?

Ez a sétabot ideális választás azok számára, akik a tengeri életmód iránti szeretetüket szeretnék kifejezni, miközben a mindennapi élet praktikus kiegészítőit is értékelik. A hagyományos kapitányi sétapálcák eleganciáját ötvözi a modern iránytűvel és a rejtett italtartóval, így ez a sétabot nem csupán egy hasznos tárgy, hanem egy stílusos kiegészítő is.”

Milyen érzés lenne kezében tartani ezt a sétapálcát, amely nem csak a tengeri életmód eleganciáját sugározza, hanem praktikus funkciókkal is bír, mint az integrált óra és az italtartó?

 

 1. Elegáns Megjelenés: A sétabot sárgaréz, üveg és rózsafa anyagösszetétele elegáns és időtálló megjelenést biztosít.
 2. Beépített Iránytű: A beépített iránytű segít a helyes út megtalálásában, akár városi séták, akár természetjárás során.
 3. Rejtett Italtartó: A sétapálca rejtett italtartója diszkrét megoldást kínál egy kis ital tárolására, ideális a különleges alkalmakra.
 4. Multifunkciós Kialakítás: Nem csak támaszt nyújt a séták során, hanem egyedi és praktikus funkciókat is magában foglal.
 5. Hagyomány és Modernitás Ötvözete: A hagyományos kapitányi sétapálca dizájnja ötvöződik a modern funkciókkal, mint az iránytű és az italtartó.

Amennyiben egy stílusos, praktikus és egyedi terméket keres, amely tökéletesen kiegészíti a vitorlás életmódot, és eleganciát kölcsönöz megjelenésének, ez a multifunkciós séta pálca az Ön számára ideális választás.

Ne habozzon, helyezze kosarába ezt a különleges sétapálcát, és élvezze az eleganciát és praktikumot, amit nyújt a mindennapokban!

Az iránytű tisztítása és karbantartása:

a fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk az iránytű fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Ezt a sétapálcát ajánljuk

 1. Vitorlás életmód kedvelőinek: Azok számára, akik a tengeri életmódot és a vitorlázást nem csak egy hobbiként, hanem egy életstílusként élik meg.
 2. Egyedi és stílusos ajándékként: Azoknak, akik szeretnének egy különleges és praktikus ajándékot adni, ami eleganciát és egyedi funkciókat egyesít.
 3. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Olyan embereknek, akik különleges tárgyakat gyűjtenek, és értékelik a minőségi kivitelezést.
 4. Kalandvágyó utazóknak: Azok számára, akik szeretik a szabadban történő sétákat és kirándulásokat, és értékelik az olyan praktikus kiegészítőket, mint az iránytű.
 5. Idősebb korosztálynak, praktikus és elegáns tárgyként: Idősebbek számára, akik szükségét érzik a sétapálcának, de nem akarnak lemondani a stílusról és az egyedi funkciókról.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
 1. JS