Back
Next product
Fatáblás hajóharang Original price was: 28 900 Ft.Current price is: 26 010 Ft.

Sárgaréz hajóharang 15 cm

18 900 Ft

Készleten

Cikkszám RBL-2028 Kategória:
Leírás

Sárgaréz hajóharang

 • MÉRETE: átmérő 15 cm
 • ANYAGA: sárgaréz
 • SÚLYA: 700 g
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Fedezze fel ezt a lenyűgöző sárgaréz hajóharangot, amely egyedülállóan ötvözi a hagyományos tengeri hajózás emlékeit az elegáns lakberendezési stílussal. A 15 cm átmérőjű, dekoratív horgonnyal és kender zsinórral ellátott harang tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat egy igazán különleges, nautikus hangulatú dísztárggyal berezni. Ezt a harangot a múltban fedélzeti élet megszervezésére és riasztóként használták, így a történelmi hajózás szerelmeseinek is ideális választás.

Hogyan adhat egyedi hangulatot az otthonának vagy irodájának ez a dísztárgy?

A hajóharang nem csak praktikus funkcióval bír, hanem elegáns megjelenésével és kifinomult kialakításával stílusos kiegészítője lehet bármely helyiségnek, emellett a tengeri hagyományok iránti tiszteletet is kifejezi.

Milyen szerepet tölthet be ez a sárgaréz hajóharang a nautikus stílusú rendezvényeken vagy ünnepségeken?

Ünnepségek és különleges alkalmak megünneplésére tökéletesen alkalmas, hiszen eredeti funkcióját megtartva, dekoratív és figyelemfelkeltő elemként szolgálhat.

Hogyan illeszkedik ez a termék a tengeri témájú lakberendezési stílushoz?

A klasszikus designja és a hagyományos tengeri elemekkel való díszítése révén tökéletesen kiegészíti a tengeri vagy nautikus témájú enteriőröket.

Milyen módon szolgálhat emlékeztetőként a tengeri kalandokra és a hajózási történelemre?

A sárgaréz hajóharang történelmi jelentősége révén minden egyes csengésével a hajózási múltra és a tengeri kalandokra emlékeztet, így különleges atmoszférát teremt.

A sárgaréz hajóharang nem csak egy díszítő tárgy, hanem egy történelmi jelkép is, amely életre kelti a tengeri hagyományokat. Otthonában vagy irodájában használva egyedi hangulatot teremt, emellett a tenger iránti szeretet kifejezésének eszköze is lehet.

A Hajóharang Tulajdonságai

 • 15 cm átmérőjű, ideális méret az otthoni vagy irodai használatra.
 • Sárgaréz anyaga és a dekoratív horgony díszítés eleganciát és tengeri hangulatot kölcsönöz.
 • A kender zsinór hozzáadott értéket és autentikus megjelenést biztosít.
 • A harang történelmi jelentősége és funkciója érdekessé és beszédtémává teszi.
 • Felfüggeszthető kialakítása lehetővé teszi, hogy dekoratívan jelenjen meg különböző helyeken.

Termékhasználati Előnyök

 • Stílusos és Történelmi Hangulat: Ez a darab nem csak gyönyörű, hanem a hajózási történelem egy darabját is magában hordozza, így minden alkalommal, amikor megcsendül, egy kis tengeri hangulatot hoz az otthonába vagy irodájába.
 • Multifunkcionális Használat: Tökéletes választás lehet otthoni dekorációként, irodai díszítőelemként, vagy akár ünnepi alkalmakra is.
 • Egyedi Ajándék: Különleges ajándék lehet bárkinek, aki szereti a tengeri témákat, vagy akinek fontos a hajózási történelem.

Ha szereti a tengeri hangulatot és a különleges, minőségi tárgyakat, válassza ezt a sárgaréz hajóharangot, amely minden nap emlékezteti Önt a tenger varázsára!

Termékajánlás

 • Tengeri Életmód Rajongóknak: Ez a darab ideális a tengeri életmód kedvelőinek, akik szeretik a tengeri hagyományokat és a nautikus stílust.
 • Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Tökéletes választás azok számára, akik egyedülálló és stílusos lakberendezési tárgyat keresnek otthonukba vagy irodájukba.
 • Dekoratív Otthoni kiegészítőként: Nem csak használati tárgy, hanem egy művészeti alkotás is, amely tökéletesen illeszkedik a modern vagy tengeri hangulatú otthoni dekorációhoz.
 • Különleges Ajándékként: Legyen szó születésnapról, ünnepről vagy céges ajándékozásról, a hajóharang garantáltan örömet szerez majd.
 • Vízparti vendéglátóipari egységeknek: Ideális díszítő elem lehet a vendéglátóipari egységek számára, amely hozzájárul az autentikus és egyedi atmoszférához.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak