Sold out

Napóra iránytű 11 cm

17 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám RCO-0564 Kategória:
Leírás

NAPÓRA IRÁNYTŰ

 • MÉRETE: átmérő 11 cm, 4 cm magas
 • ANYAGA: az iránytű sárgaréz, doboza rózsafa
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ön most egy olyan napóra iránytű előtt áll, amely nem csupán egy mérőeszköz, hanem egy időtálló művészeti alkotás is. Képzelje el, ahogyan ez a mesterien megmunkált sárgaréz tájoló a kezében pihen, miközben a történelem és a modern technológia találkozik benne. Ez az iránytű a vitorlázás és a tengeri navigáció szeretetének és tiszteletének szimbóluma, mely eleganciájával és praktikumával egyaránt lenyűgözi Önt.

Hogyan viszonyulhat a múlt hagyományaihoz egy modern lakberendezési tárgy, mint ez a tájoló?

Milyen új dimenziókat nyithat meg otthonában vagy irodájában ez a stílusos és multifunkcionális dísztárgy?

A napóra iránytű tökéletes választás azok számára, akik szeretik a tengeri életmódot és a vitorlázást. Képes megidézni a tengeri utazások romantikáját és a felfedezés izgalmát, miközben praktikus eszközként is funkcionál. Otthonában vagy irodájában elhelyezve nem csak egy gyönyörű dísztárgy, hanem egy beszélgetésindító, érdeklődést felkeltő műalkotás is lehet.

Miért fogja kedvelni ezt a napóra iránytűt? Mert a tengeri navigáció iránti szeretetét és a minőségi kézműves munka iránti elkötelezettségét egyesíti ebben az egyedi tárgyban.

Vajon milyen élményeket nyújthat ez a napóra iránytű birtoklása? A történelmi hajózás világába repítheti, miközben modern otthonának vagy irodájának egyedi stílusjegyét képezi.

Ez a napóra iránytű az igényes sárgarézből készült kivitelezésével és a fel- és lehajtható mutatójával nem csak dekoratív, hanem funkcionális is. A felhajtható szélességi fok-skála és az elreteszelhető tű tökéletes pontosságot biztosít. Az iránytű vízszintbe állítását három csavarral szabályozhatja, így precíz méréseket végezhet. A „West London” gravírozás pedig egyedi megjelenést kölcsönöz neki. A 11 cm átmérőjű tájolóhoz mellékelt elegáns rózsafa doboz, méreteivel (14,5 x 14,5 x 6,5 cm) ideális tárolóhelyet biztosít, miközben tovább emeli a termék értékét.

Ha Ön is azok közé tartozik, akik a vitorlázás és a tengeri életmód szerelmesei, vagy egyszerűen csak egyedi, exkluzív tárgyat keres otthonába vagy irodájába, akkor ez a napóra iránytű tökéletes választás az Ön számára.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy ilyen különleges darabot vigyen haza. Tegye kosarába még ma, és élje át a tengeri navigáció varázsát minden nap!

A napóra iránytűt ajánljuk:

 1. Vitorlázás és vízparti életmód kedvelőinek: Azok számára, akik szenvedélyesen érdeklődnek a vitorlázás és a tengeri életmód iránt, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban megjeleníteni.
 2. Történelmi tárgyak gyűjtőinek: Olyan gyűjtőknek, akik érdeklődnek a történelmi navigációs eszközök és antik tárgyak iránt, és szeretnének egy ilyen jellegzetes darabot a kollekciójukba felvenni.
 3. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik egyedi, stílusos és különleges lakberendezési tárgyakat keresnek otthonuk vagy irodájuk dekorálására.
 4. Ajándékként: Azoknak, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek olyan személyek számára, akik érdeklődnek a tengeri navigáció, a vitorlázás vagy a történelmi tárgyak iránt.
 5. Oktatási intézményeknek, nyári táboroknak: Iskoláknak, táboroknak, ahol az ilyen típusú eszközöket oktatási célokra vagy a történelmi tudományok megjelenítésére. használhatják.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
 1. EÜ

  Szépen kidolgozott termék.