Kvadráns Pizzaro Laton 7 cm

9 900 Ft

Készleten

Cikkszám RH02 Kategória:
Leírás

Kvadráns Pizzaro Laton

  • MÉRETE: 7 × 5 × 2 cm magas
  • ANYAGA: fa, sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Fedezze fel a Pizzaro Laton kvadránst, egy 7 cm-es, sárgarézből és fából készült tájoló műszert, amely nem csupán egy történelmi relikvia, hanem a modern világban is helyt álló díszítőelem. Ez a különleges tájoló, amely a csillagok magasságának meghatározására szolgált, tökéletesen ötvözi a múlt navigációs tudományát a jelen eleganciájával. A 15-18. században kulcsfontosságú szerepet játszó műszer ma már az Ön otthonában vagy irodájában is különleges atmoszférát teremthet, emlékeztetve a tengeri kalandok és felfedezések időszakára.

El tudja képzelni, hogy ez a tájoló milyen történelmi mélységet és stílust vihet az otthonába?  Egy ilyen elegáns műszer az Ön személyes navigációs történetének részévé válhat, miközben dekoratív elemként is funkcionál.

Ez a Kvadráns tökéletes választás lehet az Ön számára, ha értékeli a vitorlázás és a tengeri életmód történelmét, és szeretne otthonába vagy irodájába egy stílusos, történelmi jelentőségű tárgyat beilleszteni. Az iránytűs műszer eleganciája és történelmi jellege ötvöződik a praktikummal, így nemcsak díszít, hanem a tengeri navigáció iránti szeretetét is tükrözi.

Ez a Pizzaro Laton kvadráns minden egyes alkalommal büszkeséggel fogja Önt eltölteni, amikor a látogatók megcsodálják és érdeklődnek annak története iránt.

Biztos lehet benne, hogy izgalmas beszélgetéseket indít majd el ez a kvadráns, miközben a tengeri navigáció történetébe kalauzolja Önt és vendégeit.

A kvadráns tökéletes példája annak, hogyan ötvözhető a múlt tudománya a jelen eleganciájával. Ez a 7 cm-es műszer, mely sárgarézből és fából készült, nemcsak esztétikailag vonzó, hanem a történelmi navigációs eszközök működését is bemutatja. A tájoló a csillagok látszólagos magasságának meghatározására használt eszköz volt, amely a 15. században vált népszerűvé. A gnómon által vetett árnyék segítségével az időt is meg lehetett határozni, így ezek az eszközök az első hordozható napórák közé tartoztak. A kvadráns használata egyszerű: helyezze vízszintes felületre, állítsa be északra, és figyelje a gnómon árnyékát a szögmérőn.

Ha Ön is szereti a tengeri életmódot és a történelmi navigációs eszközöket, akkor ez a termék nemcsak egy tárgy, hanem egy történet része, amelyet érdemes birtokolnia.

Tegye kosarába ezt a gyönyörűen kidolgozott Kvadránst még ma, és élje át a tengeri kalandok és felfedezések izgalmát minden egyes nap!

A Pizzaro Laton kvadránst ajánljuk:

  • Tengeri Történelem és navigációs eszközök iránt érdeklődőknek: Azoknak, akik érdeklődnek a tengeri navigáció és a történelmi navigációs eszközök iránt, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonuk vagy irodájuk dekorációjában is tükrözni.
  • Vitorlázás Kedvelőinek: Azoknak, akik a vitorlázást és a tengerparti életmódot nem csak hobbinak, hanem életstílusnak tekintik, és szeretnék otthonukban vagy irodájukban is tükrözni ezt az érdeklődést.
  • Antik és különleges dísztárgyak gyűjtőinek: Gyűjtőknek és antikvitások iránt érdeklődőknek, akik különleges, történelmi jelentőséggel bíró tárgyakat keresnek, különösen azokat, amelyek a navigációhoz vagy a csillagászathoz kapcsolódnak.
  • Edukációs és oktatási intézményeknek: Iskoláknak, múzeumoknak, és egyéb oktatási intézményeknek, ahol a gyerekeket és fiatalokat a tengeri navigáció és a történelmi eszközök világába szeretnék bevezetni.
  • Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik egyedi és stílusos dísztárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, és értékelik a történelmi tárgyak egyediségét és szépségét.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak