Sold out

Kvadráns Octogonal Papel

13 500 Ft

Elfogyott

Cikkszám RH05 Kategória:
Leírás

Kvadráns Octogonal Papel

  • MÉRETE: 7,5 × 2 cm magas
  • ANYAGA: fa, sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ismerje meg ezt az egyedülálló Octogonal Papel-t, mely nem csupán egy tájoló műszer, hanem a hajózási történelem és az időmérés művészetének megtestesítője is. Ez a nyolcszögletű mérőműszer, amely egy sárgarézből és fából készült exkluzív kvadráns, a lakberendezésének középpontjává teheti otthonát vagy irodáját. Nem csak a navigáció ősi tudományába nyújt betekintést, hanem a kifinomult dizájnnal és történelmi jelentőséggel is bír, ami lenyűgözi a vitorlázás és a vízparti életmód kedvelőit.

Egy ilyen elegáns, rézből készült kvadránssal felidézheti a tengerészet aranykorát otthonában vagy irodájában. Képzelje csak el, hogy milyen lenyűgöző lehet egy ilyen történelmi műszert birtokolni, ami nem csak dekorációként szolgál, hanem a csillagászati és navigációs ismeretek iránti érdeklődést is felkelti.

Ez a kvadráns tökéletes kiegészítő az Ön számára, ha szereti a vízparti életmódot és a hagyományos navigációs művészetet. A 15-18. században elterjedt, iránytűvel ellátott kvadránsok idejében volt használatban ez a tájoló, amely nem csak egy stílusos dekoráció, hanem a tengerészet és az időmérés történetének egy darabja is, ami otthonába vagy irodájába tökéletes eleganciát vihet.

Milyen érzés lehet a kezében tartani ezt a történelmi jelentőségű és művészi szépségű kvadránst, amely a navigáció és az időmérés ősi tudományát hozza el Önnek?

A 7,5 cm-es Octogonal Papel, mely sárgarézből és fából készült, egy tökéletesen megmunkált kvadráns, amely a csillagok látszólagos magasságának meghatározására szolgált a tengerészet hőskorában. A 15. században kezdődő navigációs forradalom során ezek a műszerek jelentették az első lépést az egyre fejlettebb navigációs eszközök felé. A kvadráns használata egyszerű: helyezze vízszintes felületre, irányítsa észak felé, majd a gnómon árnyéka megmutatja az időt. Ez a darab nem csak funkcionális, hanem a kifinomult design révén dekoratív elem is lehet az otthonában vagy az irodájában.

Ha szeretne egy igazán különleges, történelmi és esztétikai értékkel bíró tárgyat, akkor ez az Octogonal Papel tökéletes választás az Ön számára.

Ne maradjon le erről a lenyűgöző Octogonal Papel-ről, amely nem csak egy művészi darab, hanem a tengeri navigáció történetének is része. Tegye kosarába még ma, és hozza el otthonába a tengerészeti történelem egy szeletét!

 

Ezt a kvadránst ajánljuk:

  1. Tengerészeti történelem és navigáció iránt érdeklődőknek: Azok számára, akik érdeklődnek a tengerészeti történelem, a csillagászat és a hajózási navigáció iránt, ez a kvadráns tökéletes választás lehet, hiszen betekintést nyújt a navigációs eszközök fejlődésébe.
  2. Antik és tárgyak gyűjtőinek: Gyűjtőknek, akik különösen az antik, történelmi jellegű vagy hajózással kapcsolatos tárgyakat részesítik előnyben.
  3. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azoknak, akik exkluzív, egyedi és stílusos lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba.
  4. Oktatási és Tudományos Intézményeknek: Iskoláknak, múzeumoknak, és tudományos központoknak, ahol a tengerészeti történelem és navigáció oktatása fontos szerepet kap.
  5. Ajándékként: Olyan személyek számára, akik különleges, értékes és tanulságos ajándékot keresnek a tengerészet, a csillagászat vagy a történelem iránt érdeklődő barátok, családtagok vagy üzleti partnerek számára.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak