Kulcstartó sekli

990 Ft

Készleten

Cikkszám R070L Kategória:
Leírás

Kulcstartó sekli

 • MÉRETE: 5 cm
 • ANYAGA: sárgaréz
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Fedezze fel a tengeri életérzést minden nap ezzel a kulcstartó seklivel. Ez a különleges kiegészítő tökéletes választás azoknak, akik szeretnék magukkal vinni a tengeri életmód emlékét, legyenek bárhol. A sekli formájú dizájnja, az igényes sárgaréz anyaghasználat és a praktikus méret mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a kulcstartó kivételes kiegészítő legyen a mindennapokban.

Miért válassza a Kulcstartó Seklit?

Képzelje el, hogy minden nap egy apró, mégis stílusos tárgy által emlékeztetve lesz a víz szeretetére. A kulcstartó sekli nemcsak praktikus, hanem a tengeri életmód kedvelőinek szóló elegáns emlékeztető is. Akár otthonában, irodájában, vagy éppen útközben van, ez a kulcstartó hozzájárul, hogy a tengeri hangulat mindig Önnel legyen.

A kulcstartó sekli tökéletes választás azoknak, akik a mindennapok során is szeretnének kapcsolódni a tengerhez. Legyen szó munkába menetelről, kulcsok tárolásáról otthon, vagy akár egy stílusos kiegészítőről a táskájában, ez a kulcstartó mindig kéznél van, emlékeztetve Önt a vízpart nyugalmára és szabadságára. Ez a kiegészítőnemcsak a mindennapok praktikus segítőtársa lesz, hanem az egyedi dizájnnal és kiváló minőséggel a tengeri életérzés hordozóivá válik.

A Kulcstartó Sekli Tulajdonságai:

 • Anyaga: Az igényes sárgaréz nemcsak tartósságot biztosít, hanem eleganciát is kölcsönöz.
 • Mérete: A 5 cm-es méret ideális, hogy a kulcstartó praktikus maradjon, de mégis feltűnő legyen.
 • Dizájn: A sekli formájú tervezés nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem a tengeri életmód szerelmeseinek is kedves emlékeket idéz.
 • Alkalmazhatóság: Tökéletes választás mindennapi használatra, akár otthon, munkahelyen vagy útközben.
 • Ajándékötlet: Kiváló ajándékválasztás minden alkalomra, legyen szó születésnapról, ünnepekről vagy céges ajándékozásról.

A termék előnyei:

 1. Stílusos Kiegészítő: A Kulcstartó Sekli nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lehet mindennapjainak.
 2. Emlékeztető a Tengerre: Minden egyes használatakor emlékezteti Önt a tenger szeretetére, legyen az otthon, munkahelyen vagy útközben.
 3. Tökéletes Ajándék: Kiváló ajándékötlet azok számára, akik értékelik a tengeri életmódot és a kivételes design-t.

Vigye magával a tengeri életérzést minden nap ezzel a kulcstartó seklivel! Ez az egyedi kulcstartó tökéletes választás a vízparti életmód kedvelőinek.

A kulcstartó seklit ajánljuk:

 • Vitorlázás kedvelőinek: Tökéletes választás, ha a tengeri életmód emlékét szeretné kulcscsomóján hordani.
 • Egyedi stílust keresőknek: Egyedi, praktikus és minden apró részletében elegáns. Ez a kulcstartó azok számára készült, akik mindig is különlegeset kerestek.
 • Céges partnereknek: Üzleti ajándékozáshoz ideális, hiszen kiválóan tükrözi a minőséget és gondosságot.
 • Tengeri Hangulatú dekorációként: Otthonának vagy munkahelyének kiegészítőjeként emeli a hangulatot, hozva a tengeri életérzést.
 • Mindennapi használati tárgyként: Aki értékeli a mindennapokban a stílusos és praktikus tárgyakat, annak ez a kulcstartó lesz a tökéletes társ.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak