-20%

Kapitány kulcstartó

1 272 Ft1 690 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám VVHE1204 Kategória:
Leírás

Kapitány kulcstartó

 • MÉRETE: Mérete: 5,5 cm (szögletes) / 4,5 cm (ovális)
 • ANYAGA: réz
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • Fontos információ:  Az ár egy darab termékre vonatkozik.

Egyedi, elegáns, és magával ragadó – ez a Kapitány Kulcstartó. A sárgarézből készült, CAPTAIN feliratú kulcstartó nemcsak hasznos, hanem stílusos kiegészítője is a mindennapoknak. Legyen szó kajütkulcsokról, kabinkulcsokról vagy nyaralókulcsokról, ez a darab tökéletes választás mindazok számára, akik a tengeri életmódot kedvelik és a minőséget értékelik.

 • Stílus és Elegancia: A kapitány kulcstartó nemcsak praktikus, hanem igazán stílusos is. A sárgarézből készült, precízen megmunkált dizájn gondoskodik arról, hogy a kulcstartó minden pillanatban eleganciát sugározzon.
 • Különböző Formákban Kapható: Legyen szó az ovális vagy a szögletes formájú változatról, mindkettő tökéletesen illeszkedik a modern és hagyományos stílusokhoz egyaránt.
 • Minőségi Anyaghasználat: A sárgaréz anyag biztosítja a tartósságot és az időtálló szépséget, így  hosszú éveken át megtartja eredeti fényét és eleganciáját.

A kapitány kulcstartó olyan exkluzív kiegészítő, amely minden részletében tükrözi a tenger szeretetét és a minőségi kézműves munkát. A 4,5 cm-es ovális és a 5,5 cm-es szögletes változatban, ami kényelmesen elfér a zsebben, anélkül, hogy túl nagynak vagy nehéznek érezné. A sárgarézből készült felület elegáns fényt kölcsönöz, miközben a CAPTAIN felirat büszkén hirdeti a tengeri életmódot.

 • Elegáns Megjelenés: A kapitány kulcstartóval minden kulcscsomó egyedi és stílusos lesz. Ez a termék kiválóan illik azokhoz, akik szeretik a tengerészeti stílust és a minőségi kiegészítőket.
 • Többféle Formaválaszték: Az ovális és a szögletes változat lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző formát.
 • Minőségi Anyagok: A sárgaréz anyag nemcsak tartósságot biztosít, hanem a kulcstartó időtállóvá is teszi.

Tegyen szert egy igazán exkluzív és stílusos kiegészítőre a kapitány kulcstartóval! Tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a tengeri életmódot és a minőségi kézműves termékeket. Rendelje meg most, és emelje magasabb szintre mindennapjait egy kis tengerészeti eleganciával!

A kapitány kulcstartót ajánljuk:

 1. Vitorlázóknak és Hajózást kedvelőknek: Akiknek fontos a stílus és a minőség, és szeretnének egy kis tengeri hangulatot vinni a mindennapokba.
 2. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik otthonuk díszítéséhez keresnek egyedi és stílusos kiegészítőket.
 3. Ajándékként: Ideális választás azok számára, akik különleges és személyre szabott ajándékot keresnek.
 4. Vendéglátóipari Egységek Tulajdonosainak: Azoknak, akik vendéglátóhelyükön a tengerészeti stílust szeretnék hangsúlyozni.
 5. Kézműves Termékek Rajongóinak: Akik értékelik a kézzel készített, minőségi tárgyakat.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak