Kikötőmesteri távcső

98 000 Ft

Készleten

Cikkszám RST-0113 Kategória:
Leírás

KIKÖTŐMESTER TÁVCSŐ

  • MÉRETE: 98 cm hosszú
  • ANYAGA: sárgaréz, rózsafa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Szeretnénk bemutatni Önnek egy különleges tárgyat, amely nemcsak a navigációs eszközök iránt érdeklődőknek , hanem a stílusos lakberendezési tárgyakat keresőknek is tökéletes választás lehet.

Mi teszi ezt a távcsövet különlegessé?

Először is,  a finom kidolgozású részletei: az elegáns, 98 cm hosszú kikötőmesteri távcsövet rózsafa és sárgaréz alkotja, amely nemcsak tartósságot, hanem egyedi megjelenést is biztosít. A látcső állítható magasságú, maximálisan 150 cm-es lábakon áll, melyek szilárd fából készültek, réz magasságállítókkal ellátva. A 14-szeres nagyítási képessége pedig lehetővé teszi, hogy a távoli tájakat is közel hozza Önhöz.

Mit nyújt ez a távcső Önnek?

A Kikötőmesteri Távcső nemcsak dekoratív elemként szolgál, hanem praktikus eszközként is funkcionál. Képzelje el, ahogy a távoli tájakra tekint, vagy csak egyszerűen élvezi annak szépségét, mint otthona egyik díszét. Egy ilyen kikötőmesteri távcső birtoklása örömöt és büszkeséget jelent, és garantáltan beszédtéma lesz minden látogatónál.

Bővebb információ a távcsövek történetéről, használatáról, magazinunkban olvasható

Miért érdemes most megvásárolnia ezt a távcsövet?

Amellett, hogy egy különleges és stílusos tárgy, a Kikötőmesteri Távcső hosszú távú befektetés is lehet. Értéke az idő múlásával csak növekedni fog, így nemcsak egy tárgyat vásárol, hanem egy értékes darabot is hozzáad vele az otthonához.

TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA:

A fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a távcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy különleges és egyedi tárggyal gazdagítsa otthonát vagy ajándékozzon valami maradandót. Tegye kosarába ezt a látcsövet még ma, és élvezze annak szépségét és praktikumát éveken át!

A kikötőmesteri távcsövet ajánljuk

  • A vitorlázás iránt rajongóknak: Akik szeretnék otthonukat vagy hajójukat egyedi tárgyakkal díszíteni.
  • Lakberendezési tárgyként: Azoknak, akik exkluzív és elegáns dísztárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba.
  • Ajándékként: Azoknak akik egy maradandó és stílusos ajándékot keresnek vitorlázás vagy tengeri életmód iránt érdeklődő ismerőseiknek.
  • A történelem és navigáció iránt érdeklődőknek: Azoknak akik szívesen bővítenék gyűjteményüket egy különleges tárggyal.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak