Asztali távcső 45cm

49 900 Ft

Készleten

Cikkszám RST-0126 Kategória:
Leírás

Asztali távcső

 • Mérete: 45 cm hosszú
 • Anyaga: antikolt sárgaréz, bőr, rózsafa
 • Tisztítása, karbantartása: a fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a távcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Az antikolt sárgarézből készült asztali távcső nem csak egy tárgy, hanem egy időtlen eleganciát sugárzó kiegészítő, amely minden nautikus stílusú otthon vagy hajó nélkülözhetetlen darabja. A dupla látcsővel rendelkező kivitel különleges vizuális élményt nyújt, lehetővé téve, hogy egyszerre két különböző közelítést is megtekinthessen. A részletgazdag kivitelezés és a funkcionalitás tökéletes ötvözete teszi ezt a távcsövet egyedülállóvá a piacon.

Milyen élményt nyújthat egy antikolt megjelenésű, de modern igényeket kiszolgáló távcső az otthonában?

Nem csupán dekoratív elemként szolgál, hanem a nautikus életérzést hozza el otthonába, így minden pillanatban érezheti a tenger közelségét és a kalandok ígéretét.

Hogyan illeszkedik a modern otthonokba ez a darab, miközben hagyományos értékeket képvisel?

A klasszikus sárgaréz kivitel és a fa elemek hídakat képeznek a múlt és a jelen között, így ez az asztali távcső tökéletesen illeszkedik a modern lakberendezési trendekbe, miközben megőrzi a hagyományos nautikus stílust.

Milyen előnyökkel jár a dupla látcsöves kialakítás és az állítható magasság?

A dupla látcső lehetőséget nyújt arra, hogy egyszerre két különböző távolságot is megvizsgáljon, míg az állítható magasság biztosítja, hogy mindenki számára kényelmesen használható legyen.

Az asztali távcső tökéletes választás azok számára, akik a vízparti életmód és a vitorlázás kedvelői, és szeretnék ezt az életérzést otthonukba is becsempészni. Az antikolt sárgarézből készült elegáns kivitel és a dupla látcsöves funkcionalitás egyedi atmoszférát teremt, miközben a kiváló nagyításnak köszönhetően új perspektívákat nyit meg a világ megfigyelésében. Az állítható magasságú lábak és a bőrmarkolat pedig a használat kényelmét és eleganciáját növelik. Ez a darab nem csak esztétikai élményt nyújt, hanem praktikus eszközként is funkcionál, legyen szó akár a tengerparti kilátás élvezetéről vagy a természet megfigyeléséről, így növelve az otthon töltött idő értékét és minőségét.

A látcső jellegzetes antikolt sárgaréz kialakítása és a finoman megmunkált fa lábak eleganciát és időtálló stílust kölcsönöznek. A 37 mm átmérőjű lencsével és 12x-es nagyítással rendelkező dupla látcső nem csak két különböző közelítést tesz lehetővé, hanem a részletek tisztaságát és élességét is garantálja. A dőlésszög mérő és a bőrmarkolat hozzáadott kényelmet és pontos használatot biztosít, miközben az állítható magasságú sárgaréz állítóknak köszönhetően mindenki számára kényelmes megfigyelést tesz lehetővé.

Bővebb leírás a távcsövek történetéről, használatáról

Az asztali távcső előnyei:

 • Antikolt Sárgaréz Kialakítás: Az antikolt sárgarézből készült darab nem csak látványos díszítőelem, hanem a hagyományos tengeri kultúrát is megidézi, hozzájárulva otthona vagy irodája egyedi karakteréhez.Az antikolt megjelenés eleganciát és különlegességet kölcsönöz a távcsőnek, így az nem csupán praktikus használati eszköz, hanem dekoratív kiegészítő is.
 • Dupla Látcsöves Funkcionalitás: A dupla látcsövű kialakítás egyedülálló vizuális élményt nyújt, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy egyszerre két különböző közelítést is vizsgáljon.Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet a természet vagy a csillagos ég megfigyelésekor, így szélesítve a használó látókörét és élményvilágát.
 • Állítható Magasság: Az állítható magasságú lábak lehetővé teszik, hogy különböző magasságokban használhassa, így mindenki számára kényelmes és ergonomikus megfigyelést biztosítva.Az állítható funkció növeli a termék használatának rugalmasságát és alkalmazkodóképességét, így az minden helyzetben és minden felhasználó számára ideális választás lehet.

Merüljön el a nautikus elegancia és a történelmi felfedezések világában az antikolt sárgarézből készült asztali távcsövünkkel, amely tökéletes kiegészítője otthonának vagy hajójának.

Az asztali távcsövet ajánljuk:

 • Nautikus Stílusú Otthonok Tulajdonosainak: Ha szeretnék otthonukat egyedi és stílusos dekoratív elemekkel gazdagítani, amelyek tükrözik szenvedélyüket a vízparti életmód iránt.
 • Hajótulajdonosoknak: Akik hajójuk kabinjába vagy fedélzetére keresnek stílusos és praktikus kiegészítőt, ami a tengeri életérzést közelebb hozza.
 • Lakberendezési kiegészítőként: Ha exkluzív, tengerészeti témájú bútorokkal és kiegészítőkkel szeretné díszíteni otthonát.
 • Gyűjtőknek: Akik szenvedélyesen gyűjtenek antik vagy tengerészeti tematikájú tárgyakat, és értékelik az egyedi, kézműves darabokat.
 • Ajándékként: Ha különleges és maradandó ajándékot keres, amely az otthon eleganciáját és a tenger iránti szenvedélyt egyaránt tükrözi.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak